HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1481 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 15:44

viszont így lett egy tankom, ugyanis visszatöltés után szétlőttem minigunnal a fél várost
jött egy tank, kiszáll a csávó, kap 10 töltényt, beszállok, gyorsan ki, mentek... és van egy legit tankom
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1482 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 15:50

nekem olyan térkép kéne hozzá, amin rajta vannak, ilyenek, hogy merre találhatók a graffitik, hol milyen cuccot lehet felszedni stb.
http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#1483 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 16:47

Idézet

viszont így lett egy tankom, ugyanis visszatöltés után szétlőttem minigunnal a fél várost
jött egy tank, kiszáll a csávó, kap 10 töltényt, beszállok, gyorsan ki, mentek... és van egy legit tankom
Mérges voltál mi?Hogy szétlőtted a fél várost.Én is ezt szoktam csinálni mérgemben.Kép
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1484 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 09:18

Idézet

nekem olyan térkép kéne hozzá, amin rajta vannak, ilyenek, hogy merre találhatók a graffitik, hol milyen cuccot lehet felszedni stb.
tessék

#1485 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:36

Idézet

Idézet

tessék
mik ezek a fotók ^^
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1486 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:43

Idézet

Idézet

Idézet

tessék
mik ezek a fotók ^^
San Fierro-ban ötven darab fotót kell elkészítened bizonyos objektumokról. Ezeknek a helyét jelöli a térkép.

#1487 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:58

Idézet

nagyon szépen köszönöm

#1488 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 14:17

Idézet

Idézet

mik ezek a fotók ^^
San Fierro-ban ötven darab fotót kell elkészítened bizonyos objektumokról. Ezeknek a helyét jelöli a térkép.
és ezt kitől kapod?
vagy mikor hangzik el ez a cucc?
(jó, tavaly toltam végig, elfelejthettem, de akkor sem emléxem :Đ)

#1489 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 15:18

Idézet

Idézet

Idézet

mik ezek a fotók ^^
és ezt kitől kapod?
vagy mikor hangzik el ez a cucc?
(jó, tavaly toltam végig, elfelejthettem, de akkor sem emléxem :Đ)
senkitől, ez is olyan mint a 100 tag lefújása, nézd meg pl. a reptér bejáratánál a tábát látni fogod a snapshot jelet, 50 ilyet kell lefotózni SF-ben

#1490 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 15:34

és mit kapok a tagek fújásáért? emlékszem még anno a 3ban a hidden package-ekért fegyverek lettek a ház elött. a tageknél mennyi tag után mi lesz?

#1491 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 03. 16:13

Idézet

és mit kapok a tagek fújásáért? emlékszem még anno a 3ban a hidden package-ekért fegyverek lettek a ház elött. a tageknél mennyi tag után mi lesz?

Graffitik (Tags / Los Santos) 100db
Jutalom: AK-47, Tec-9, lefűrészelt csövű puska, molotov-koktél jelenik meg a házadban.

Fotók (Snapshots / San Fierro) 50db
Jutalom: minden fotó 100$, az összes lefényképezéséért 100.000$ üti a markod. Emellett az alábbi fegyverek jelennek meg Dohertyben, a garázsod előtt: Micro-SMG, gránátok, shotgun, mesterlövészfegyver.

Szerencsepatkók (Horseshoes / Las Venturas) 50db
Jutalom: minden egyes összegyűjtött patkóval növekszik a szerencse értéke. Ha az összes patkót összeszeded, a Four Dragons kaszinó előtt a következő fegyverek jelennek meg: M4, MP5, Combat Shotgun, plasztik.

Kagylók (Oysters / San Andreas) 50db

Jutalom: növekszik a tüdőkapacitás szintje, és a szexepil.

#1492 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 17:02

na ez király, viszont nagy igénytelenség, hogy muszáj vagy 100%-ig összeszedni a cuccot, hogy megkapd a jutalmat
a hidden packagénél legalább 10enként volt vmi cucc, nem egyszerre minden ha megvan az összes

#1493 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 03. 17:07

Idézet

na ez király, viszont nagy igénytelenség, hogy muszáj vagy 100%-ig összeszedni a cuccot, hogy megkapd a jutalmat
a hidden packagénél legalább 10enként volt vmi cucc, nem egyszerre minden ha megvan az összes
Igaz, viszont a San Andreas-ban sokkal több cuccot kapsz jutalmul, ráadásul eljutsz olyan helyekre, ahol egyébként meg sem fordulnál. Én élveztem a gyűjtögetést, ez a dolog már szerves része a GTA-nak.

#1494 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:48

ja, az jó poén, de arra, hogy az összeset össze lehet találni önerőből, arra nem valami sok az esély, ez pedig elbassza az egész hangulatát
én legalábbis a hidden p-ket nagyobb lenülettel kerestem

#1495 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 04. 11:29

Idézet

ja, az jó poén, de arra, hogy az összeset össze lehet találni önerőből, arra nem valami sok az esély, ez pedig elbassza az egész hangulatát
Hát igazad van. Térkép nélkül az ember hozzá se kezdjen, mert ha élete végéig ül is a gép előtt akkor se fogja megtalálni mindet ez 100%, mert 1-2 úgy el van dugva a pályán. Én térképpel megtaláltam mindent és szerintem jó móka volt, főleg mikor már csak 1-2 darab volt hátra. :Đ De a 100%-os végigjátszáshoz feltétel.
Sajnos én sose tudtam végig játszani egy GTA-t se 100%-osan, mert a mentős küldikbe mindig elbuktam, azzal a szerencsétlen mentőautóval 5 percen belül felborulok mindig, vagy ha leszálítok 3-4 beteget, akkor már úgy néz ki mintha a roncsterepről szereztem volna. Kép

#1496 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 12:34

Idézet

Idézet

Hát igazad van. Térkép nélkül az ember hozzá se kezdjen, mert ha élete végéig ül is a gép előtt akkor se fogja megtalálni mindet ez 100%, mert 1-2 úgy el van dugva a pályán. Én térképpel megtaláltam mindent és szerintem jó móka volt, főleg mikor már csak 1-2 darab volt hátra. :Đ De a 100%-os végigjátszáshoz feltétel.
Sajnos én sose tudtam végig játszani egy GTA-t se 100%-osan, mert a mentős küldikbe mindig elbuktam, azzal a szerencsétlen mentőautóval 5 percen belül felborulok mindig, vagy ha leszálítok 3-4 beteget, akkor már úgy néz ki mintha a roncsterepről szereztem volna. Kép
Meg ami nehéz megtalálni benne a fénképek mert csak fénképezővel látszanak.A grefitikből meg magam csak 60-valamennyitt találtam meg az osztrigábbol meg úgy 20-at.Ezekhez kel egy kiss segítség amúggy a többi kűldetések könnyűek a játékban.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1497 Felhasználó inaktív   Imi Pipre 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:58

Megmondanátok, hogy kell feltenni a Hot caffe módot???

#1498 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 19:16

Idézet

Megmondanátok, hogy kell feltenni a Hot caffe módot???
Idézek egy shotgun nevű usertől, akinek a postját a gugli adta ki (jé, mire nem képes a gugli? :Đ)

"A hot coffee mod használata is elég egyszerű...
Töltsd le a modot innen: http://www.gamershel...load_9684.shtml

aztán csomagold ki..
Ezeket a fájlokat kell bemásolni a san andreas mappába: main.scm , script.img

Ezeket a fájlokat, rakd be a san andreas mappádban lévő data/script mappádba, felülírva a régebbieket...
Aztán rakd be az sacensor.exe fájlt a San Andreas főkönyvtáradba, és indítsd el!
Ezután indítsd el a San Andreas-t és látni fogod, hogy a program kiír valamit:

Ha ezt írja:
Current status of censorship: Uncensored
Akkor semmit se nyomj!

viszont ha ezt írja:
Current status of censorship: Censored
akkor nyomj y-t aztán entert.. Ezután kilép a progi..
menj be sa-ba, és ha 50% fölött van progressed egy barátnőddel, akkor azzal indulhat is az akció!"

Amúgy én is pont most raktam fel újra a játékot, persze nuku cheat, nuku mod, talán elkezdem újra. Muszáj volt belevetni magamat újra Los Santos megunhatatlan hangulatába!

#1499 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:34

Idézet

"A hot coffee mod használata is elég egyszerű...
Töltsd le a modot innen: http://www.gamershel...load_9684.shtml

aztán csomagold ki..
Ezeket a fájlokat kell bemásolni a san andreas mappába: main.scm , script.img

Ezeket a fájlokat, rakd be a san andreas mappádban lévő data/script mappádba, felülírva a régebbieket...
Aztán rakd be az sacensor.exe fájlt a San Andreas főkönyvtáradba, és indítsd el!
Ezután indítsd el a San Andreas-t és látni fogod, hogy a program kiír valamit:

Ha ezt írja:
Current status of censorship: Uncensored
Akkor semmit se nyomj!

viszont ha ezt írja:
Current status of censorship: Censored
akkor nyomj y-t aztán entert.. Ezután kilép a progi..
menj be sa-ba, és ha 50% fölött van progressed egy barátnőddel, akkor azzal indulhat is az akció!"

Amúgy én is pont most raktam fel újra a játékot, persze nuku cheat, nuku mod, talán elkezdem újra. Muszáj volt belevetni magamat újra Los Santos megunhatatlan hangulatába!
Ennél részletesebben,szebben még én sem tudtam volna elmondani Kép

#1500 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 17:52

esetleg valaki tudna mondani egy linket, ahonnan le tudom kapni a főcímzenét teljes hosszúságban?

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.