HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1561 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 20:03

Ha a kódokra gondolsz, cheatekre, akkor semmi nem lesz, csak a mentés megjegyzi hogy csaltál, és benne lesz a stats-odban. Ez arra jó hogyha csak baromkodtál velük akkor ne mentsd el véletlenül. Nekem azért sikerültKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1562 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 20:18

Idézet

Ha a kódokra gondolsz, cheatekre, akkor semmi nem lesz, csak a mentés megjegyzi hogy csaltál, és benne lesz a stats-odban. Ez arra jó hogyha csak baromkodtál velük akkor ne mentsd el véletlenül. Nekem azért sikerültKép
Köszönöm szépen!

#1563 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 20:25

Idézet

Idézet

Köszönöm szépen!
Csak ne írj be sokat mert ismerek olyat akinek elmente a mentése,erre figyelmeztet a gép, de ismerek olyat is aki 600valamenyit beírt és nem tőrtént semmi.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1564 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 21:35

Viszont ha csalsz, a 100%-ról ne is álmodozz. Kép

#1565 Felhasználó inaktív   Phantom Player 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 19. 05:53

Hol van a SA főkönyvtára? Kép

#1566 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 09:53

Idézet

Hol van a SA főkönyvtára? Kép
ahova telepítetted.. alapból C:Program FilesRockstar GamesGTA San Andreas

#1567 Felhasználó inaktív   Phantom Player 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 19. 09:58

De mi a mappa neve?

#1568 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 19:53

Kép szerinted az utolsó per után mi van? a GTA San Andreas a neve

#1569 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:06

én olyanról hallottam, hogy a tervezők beraktak egy szivatást a cheaterek ellen: a Madd Dogg-os küldetésnél, mikor ugrik a tetőről, nem lehet aláállni, mert túl gyorsan mozog. Nekem nem volt baj vele, de haveromnak tényleg bejött, meg is mutatta. kicsit durva azért. sokakat megszivatott.
PC-n tolom :)

#1570 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:10

Idézet

Idézet

az ilyenek legtöbbször mákkal sikerülnek. mondjuk nekem nem volt sok gondom vele, de azért figyelni kell. ne akarj háborúzni, vezess úgy, mintha egy nfs-sel játszanál. fékezni nem kell, csak elengedni a gázról, kanyarban meg nyomni egy kövéret, és akkor jól veszi. visszafordítónál max fékezhetsz egy kicsit. ez a földutas ugye? mindig maradj nagyjából középen, ha ügyes vagy rövidíteni is tudsz, és nézz sokat hátra ha szorosan mögötted vannak. ha nem, akkor csak az utat figyeld, és nem is kell gyorsan menni, csak tempósan. hát ennyi.
szerintem meg kanyarban el kell engedni a gazt es csak kanyarodni szepen.. ezek a versenyek abszoludt nem makon mulnak hanem azon h hogyan vezetsz... minden verseny elsore sikerul ha esszel csinalod
na ne mondd. megcsináltam minden mellékversenyt, minden autós motoros szart, és 97%-on áll a mentésem. az igaz h. az első kanyaron múlik minden, utána piti ügy, de most vegyem el a gyerek kedvét tőle, mert 1.-őre megcsináltam ezeket a küldetéseket? egyetlen nehézségem a vonatos volt Big Smoke-kal, mikro a mexikóiakat lőtte. de nem akartam nagyszájúnak tűnni.Kép
PC-n tolom :)

#1571 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 08:37

Idézet

Idézet

Idézet

az ilyenek legtöbbször mákkal sikerülnek. mondjuk nekem nem volt sok gondom vele, de azért figyelni kell. ne akarj háborúzni, vezess úgy, mintha egy nfs-sel játszanál. fékezni nem kell, csak elengedni a gázról, kanyarban meg nyomni egy kövéret, és akkor jól veszi. visszafordítónál max fékezhetsz egy kicsit. ez a földutas ugye? mindig maradj nagyjából középen, ha ügyes vagy rövidíteni is tudsz, és nézz sokat hátra ha szorosan mögötted vannak. ha nem, akkor csak az utat figyeld, és nem is kell gyorsan menni, csak tempósan. hát ennyi.
szerintem meg kanyarban el kell engedni a gazt es csak kanyarodni szepen.. ezek a versenyek abszoludt nem makon mulnak hanem azon h hogyan vezetsz... minden verseny elsore sikerul ha esszel csinalod
na ne mondd. megcsináltam minden mellékversenyt, minden autós motoros szart, és 97%-on áll a mentésem. az igaz h. az első kanyaron múlik minden, utána piti ügy, de most vegyem el a gyerek kedvét tőle, mert 1.-őre megcsináltam ezeket a küldetéseket? egyetlen nehézségem a vonatos volt Big Smoke-kal, mikro a mexikóiakat lőtte. de nem akartam nagyszájúnak tűnni.Kép
lol
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1572 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:09

Idézet

Idézet

Kérlek segítsen valaki rajtam!!!!Kép
Elakadtam a "STOWAWAY" nevű feladatnál.
Az a sivatagi repteres, repűlőgéptemetős helyszínen van.
A feladat hogy fel kell motorozni a mozgó repülő lenyitott rámpáján.
Már mindent ki kisérleteztem: különböző megközelítési szögeket, időjárási feltételeket (homokviharban sokkal közelebb jutok), mégsem sikerül.
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!Kép
Most jól pofára estem!Kép
Már megcsináltam minden mellékes feladatot.
Most kínomban tankokat lopkodok a közeli katonai bázisról, és a reptéri hangárba mentem őket.Kép
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
Én is a gyorsítást ajánlom! Haladj folyamatosan a repülő felé! A leguruló hordókat ne kerüld ki nagy ívben mert sokat vesztesz időben!Inkább menj a repülő bal oldalán és a legvégén hajts fel! És ha lehet végezz el a motoros iskolát és legyen maxon a motor tapasztalatod!
nekem is ez vt a gondom, én is naon sokat szenveddem vele, aztán meguntam, leszáltam a motorról szétlőttem a gépet minigunnal, odamentm a motorral a lezuhant gép rámpájához, ..... és IGENKépKépműködött! próbáld ki nyugodtanKép

#1573 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:26

Idézet

én olyanról hallottam, hogy a tervezők beraktak egy szivatást a cheaterek ellen: a Madd Dogg-os küldetésnél, mikor ugrik a tetőről, nem lehet aláállni, mert túl gyorsan mozog. Nekem nem volt baj vele, de haveromnak tényleg bejött, meg is mutatta. kicsit durva azért. sokakat megszivatott.
szerintem ez így teljesen korrekt. aki annyit cheat-el az meg is érdemli.. Kép

#1574 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 11:46

Idézet

Idézet

szerintem ez így teljesen korrekt. aki annyit cheat-el az meg is érdemli.. Kép
Szerintem is korrekt! Csak gondold el...................Az igazi élete nincs cheated például ahoz hogy megírd a dlgozatod 5-re.Nem?Cheat nélkül is simán meg lehet oldani!
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#1575 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 19:26

Ismer valaki olyan cheat-et ami átugraszt egy feladaton, úgy hogy azt jegyzi a feladat teljesítve van???

#1576 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 19:34

Idézet

Idézet

Idézet

Kérlek segítsen valaki rajtam!!!!Kép
Elakadtam a "STOWAWAY" nevű feladatnál.
Az a sivatagi repteres, repűlőgéptemetős helyszínen van.
A feladat hogy fel kell motorozni a mozgó repülő lenyitott rámpáján.
Már mindent ki kisérleteztem: különböző megközelítési szögeket, időjárási feltételeket (homokviharban sokkal közelebb jutok), mégsem sikerül.
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!Kép
Most jól pofára estem!Kép
Már megcsináltam minden mellékes feladatot.
Most kínomban tankokat lopkodok a közeli katonai bázisról, és a reptéri hangárba mentem őket.Kép
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
Én is a gyorsítást ajánlom! Haladj folyamatosan a repülő felé! A leguruló hordókat ne kerüld ki nagy ívben mert sokat vesztesz időben!Inkább menj a repülő bal oldalán és a legvégén hajts fel! És ha lehet végezz el a motoros iskolát és legyen maxon a motor tapasztalatod!
nekem is ez vt a gondom, én is naon sokat szenveddem vele, aztán meguntam, leszáltam a motorról szétlőttem a gépet minigunnal, odamentm a motorral a lezuhant gép rámpájához, ..... és IGENKépKépműködött! próbáld ki nyugodtanKép
Kösz mindenkinek a tanácsokat! Sikerült felmotoroznom ahogy mondtátok.
De arra kíváncsi vagyok hogy lövöd szét a gépet! Kicsit részletesebben írd le!
Ki akarom próbálni! Mert én ahogy leszállok a motorrol egyböl elindul a gép.

#1577 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 19:45

Idézet

Ismer valaki olyan cheat-et ami átugraszt egy feladaton, úgy hogy azt jegyzi a feladat teljesítve van???
ilyen nincs (és nem is lesz soha)

#1578 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 21. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

ahogy adja, rögtön leszállsz, és előkeresed a minigunt és már tüzelsz is a gépre, ha folyamatosan a gépen tartod, akkor 20-30 töltény is elég lesz,(nekem 20 is elég vt, és ezt kb 10 mp alatt ki is lövi, mármint minigun töltet), és miután beleeresztetted az olmot a gép felrobban de nem ad írja ki h sikerelen küldetés, úgyhogy odamész a rámpához a motorral és felmész rá., de próbálhatod hőkövetős raksival is, de azt nemtom h müxik e

#1579 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 09:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ahogy adja, rögtön leszállsz, és előkeresed a minigunt és már tüzelsz is a gépre, ha folyamatosan a gépen tartod, akkor 20-30 töltény is elég lesz,(nekem 20 is elég vt, és ezt kb 10 mp alatt ki is lövi, mármint minigun töltet), és miután beleeresztetted az olmot a gép felrobban de nem ad írja ki h sikerelen küldetés, úgyhogy odamész a rámpához a motorral és felmész rá., de próbálhatod hőkövetős raksival is, de azt nemtom h müxik e
Szerintem ezekre semmi szükség de talán jó polyén.
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#1580 Felhasználó inaktív   jatekos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 14:32

Ha ki gyűjtöttük a kocsikat mi lesz? És ha meg hal a csajunk vissza lehet hozni?
Köszi!!!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.