Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 11. 18. 20:03
Ha a kódokra gondolsz, cheatekre, akkor semmi nem lesz, csak a mentés megjegyzi hogy csaltál, és benne lesz a stats-odban. Ez arra jó hogyha csak baromkodtál velük akkor ne mentsd el véletlenül. Nekem azért sikerült
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 11. 18. 20:18
Idézet
Ha a kódokra gondolsz, cheatekre, akkor semmi nem lesz, csak a mentés megjegyzi hogy csaltál, és benne lesz a stats-odban. Ez arra jó hogyha csak baromkodtál velük akkor ne mentsd el véletlenül. Nekem azért sikerült
Elküldve: 2006. 11. 18. 20:25
Idézet
Idézet
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2006. 11. 19. 09:53
Idézet
Hol van a SA főkönyvtára? 
Elküldve: 2006. 11. 19. 22:06
én olyanról hallottam, hogy a tervezők beraktak egy szivatást a cheaterek ellen: a Madd Dogg-os küldetésnél, mikor ugrik a tetőről, nem lehet aláállni, mert túl gyorsan mozog. Nekem nem volt baj vele, de haveromnak tényleg bejött, meg is mutatta. kicsit durva azért. sokakat megszivatott.
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 11. 19. 22:10
Idézet
Idézet
az ilyenek legtöbbször mákkal sikerülnek. mondjuk nekem nem volt sok gondom vele, de azért figyelni kell. ne akarj háborúzni, vezess úgy, mintha egy nfs-sel játszanál. fékezni nem kell, csak elengedni a gázról, kanyarban meg nyomni egy kövéret, és akkor jól veszi. visszafordítónál max fékezhetsz egy kicsit. ez a földutas ugye? mindig maradj nagyjából középen, ha ügyes vagy rövidíteni is tudsz, és nézz sokat hátra ha szorosan mögötted vannak. ha nem, akkor csak az utat figyeld, és nem is kell gyorsan menni, csak tempósan. hát ennyi.
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 11. 20. 08:37
Idézet
Idézet
Idézet
az ilyenek legtöbbször mákkal sikerülnek. mondjuk nekem nem volt sok gondom vele, de azért figyelni kell. ne akarj háborúzni, vezess úgy, mintha egy nfs-sel játszanál. fékezni nem kell, csak elengedni a gázról, kanyarban meg nyomni egy kövéret, és akkor jól veszi. visszafordítónál max fékezhetsz egy kicsit. ez a földutas ugye? mindig maradj nagyjából középen, ha ügyes vagy rövidíteni is tudsz, és nézz sokat hátra ha szorosan mögötted vannak. ha nem, akkor csak az utat figyeld, és nem is kell gyorsan menni, csak tempósan. hát ennyi.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#1572 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 20. 16:09
Idézet
Idézet
Kérlek segítsen valaki rajtam!!!!
Elakadtam a "STOWAWAY" nevű feladatnál.
Az a sivatagi repteres, repűlőgéptemetős helyszínen van.
A feladat hogy fel kell motorozni a mozgó repülő lenyitott rámpáján.
Már mindent ki kisérleteztem: különböző megközelítési szögeket, időjárási feltételeket (homokviharban sokkal közelebb jutok), mégsem sikerül.
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!
Most jól pofára estem!
Már megcsináltam minden mellékes feladatot.
Most kínomban tankokat lopkodok a közeli katonai bázisról, és a reptéri hangárba mentem őket.
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
Már mindent ki kisérleteztem: különböző megközelítési szögeket, időjárási feltételeket (homokviharban sokkal közelebb jutok), mégsem sikerül.
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!
Most jól pofára estem!
Most kínomban tankokat lopkodok a közeli katonai bázisról, és a reptéri hangárba mentem őket.
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
Elküldve: 2006. 11. 20. 16:26
Idézet
én olyanról hallottam, hogy a tervezők beraktak egy szivatást a cheaterek ellen: a Madd Dogg-os küldetésnél, mikor ugrik a tetőről, nem lehet aláállni, mert túl gyorsan mozog. Nekem nem volt baj vele, de haveromnak tényleg bejött, meg is mutatta. kicsit durva azért. sokakat megszivatott.
Elküldve: 2006. 11. 21. 11:46
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 11. 21. 19:26
Ismer valaki olyan cheat-et ami átugraszt egy feladaton, úgy hogy azt jegyzi a feladat teljesítve van???
Elküldve: 2006. 11. 21. 19:34
Idézet
Idézet
Idézet
Kérlek segítsen valaki rajtam!!!!
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!
Most jól pofára estem!
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
Csalás nélkül szeretném!
Azt hittem jól nyomom!
Most jól pofára estem!
Valaki SEGÍTSEN!!!!
Előre is ezer köszönet
De arra kíváncsi vagyok hogy lövöd szét a gépet! Kicsit részletesebben írd le!
Ki akarom próbálni! Mert én ahogy leszállok a motorrol egyböl elindul a gép.
Elküldve: 2006. 11. 21. 19:45
Idézet
Ismer valaki olyan cheat-et ami átugraszt egy feladaton, úgy hogy azt jegyzi a feladat teljesítve van???
#1578 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 21. 19:55
Idézet
Idézet
Idézet
nekem is ez vt a gondom, én is naon sokat szenveddem vele, aztán meguntam, leszáltam a motorról szétlőttem a gépet minigunnal, odamentm a motorral a lezuhant gép rámpájához, ..... és IGEN
működött! próbáld ki nyugodtan
Elküldve: 2006. 11. 23. 09:32
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
nekem is ez vt a gondom, én is naon sokat szenveddem vele, aztán meguntam, leszáltam a motorról szétlőttem a gépet minigunnal, odamentm a motorral a lezuhant gép rámpájához, ..... és IGEN
működött! próbáld ki nyugodtan
Elküldve: 2006. 11. 26. 14:32
Ha ki gyűjtöttük a kocsikat mi lesz? És ha meg hal a csajunk vissza lehet hozni?
Köszi!!!
Köszi!!!

Súgó
A téma zárva.