HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1701 Felhasználó inaktív   kozmo187 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 14. 04:27

Sziasztok!Kis segitseg kene,amikor visszamesz a kegelso varosba,es par misszio utan azt irja hogy gyujts ossze magad melle egy kissebb csapatot!azt hogy a francba kell megcsinalni?????Mar kb egy eve ps2n ugyanitt hagytam abba a jategot mert szarrra idegesitett,most laptopn nyomom mert kulfoldon dolgozom,van joyom is hozza mar mindent vegigzongoraztam,de semmivel nem csinal semmit,es semeikkl nem jon velem senki,mindenki lovoldoz egymasra ossze vissza,az autok sorba robbanak meg ijesmi.A racelzok es Y vagy G az elso otletem,de semmi reakcio!?!?!?!?Zoldeket kell hivni igaz???Es HOGY?????????? ha valaki tud segitsen legyszi!koszi!!!!

#1702 Felhasználó inaktív   The God of War 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 08:15

PS2 -n rácélzol és nyomsz egy "fel" gombot,Pc-n "G"
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise...Érted, ugye? XD

#1703 Felhasználó inaktív   Grove Street#10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:52

Helló mindenkinek!Nagy GTA fun vagyok, és most éppen a San Andreast játszom, csak az a baj, hogy elakadtam a repülőiskolánál, hallottam valamit, hogy át lehet menteni valahogy valakitől, aki megcsinálja. Ha tudtok segítsetek, hogyan működik a dolog, vagy egy kis útmutató is jöhet a feladat elvégzéséhez!Előre is köszönöm!Üdw mindenkinek

#1704 Felhasználó inaktív   QBU 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 16:41

Hello! Gondom van, de nem a küldetésekkel, hanem valami mással. Az egyik küldetésnél bead egy kisfilmet, majd amikor visszakapnám az irányítást, akkor: gta.exe hibát észlelt... Mit tegyek? mindig ezt csinálja:( Mi lehet a gond?
A legjobb játék a szerepjáték!

#1705 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 18:18

Idézet

Helló mindenkinek!Nagy GTA fun vagyok, és most éppen a San Andreast játszom, csak az a baj, hogy elakadtam a repülőiskolánál, hallottam valamit, hogy át lehet menteni valahogy valakitől, aki megcsinálja. Ha tudtok segítsetek, hogyan működik a dolog, vagy egy kis útmutató is jöhet a feladat elvégzéséhez!Előre is köszönöm!Üdw mindenkinek
ez úgy működik hogy a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappából kiválasztod az aktuális mentést és e-mail-ben elküldöd pl. nekem,és én miután megcsináltam visszaküldöm neked (ha épp gép előtt vagyok ez kb. 10 perc Kép)

#1706 Felhasználó inaktív   nfs world 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 18:19

hello!
tudja vki h honnan lehet a qtorrentet leszedni????
elöre is kösz

#1707 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 14. 19:09

Idézet

hello!
elöre is kösz
hogy jön ez ide? na mindegy...
ha te tényleg a linuxos qtorrentre gondolsz, akkor ide: http://thegraveyard....t-0.9.5.tar.bz2
ha viszont elírtad és a utorrent kell (ami igazából µTorrent), akkor ide: http://download.utor....6/utorrent.exe

az előző kommenthez meg még annyit, hogy nem gta-fun, hanem fan... (mint fanatic)
lehet, hogy kötekedőnek tűnök, de nem szeretem az ilyen elírásokat :Đ
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1708 Felhasználó inaktív   nfs world 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 19:19

Idézet

Idézet

hello!
elöre is kösz
hogy jön ez ide? na mindegy...
ha te tényleg a linuxos qtorrentre gondolsz, akkor ide: http://thegraveyard....t-0.9.5.tar.bz2
ha viszont elírtad és a utorrent kell (ami igazából µTorrent), akkor ide: http://download.utor....6/utorrent.exe

az előző kommenthez meg még annyit, hogy nem gta-fun, hanem fan... (mint fanatic)
lehet, hogy kötekedőnek tűnök, de nem szeretem az ilyen elírásokat :Đ
nagyon kösz és télleg elirtam

#1709 Felhasználó inaktív   Grove Street#10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 00:08

Idézet

Idézet

Helló mindenkinek! Nagy GTA fun vagyok, és most éppen a San Andreast játszom, csak az a baj, hogy elakadtam a repülőiskolánál, hallottam valamit, hogy át lehet menteni valahogy valakitől, aki megcsinálja. Ha tudtok segítsetek, hogyan működik a dolog, vagy egy kis útmutató is jöhet a feladat elvégzéséhez! Előre is köszönöm! Üdw mindenkinek
ez úgy működik hogy a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappából kiválasztod az aktuális mentést és e-mail-ben elküldöd pl. nekem, és én miután megcsináltam visszaküldöm neked (ha épp gép előtt vagyok ez kb. 10 perc Kép)
Akkor küldhetem? Már nagyon fúrja az oldalamat, hogy Las Vanturasban kaszinózhassak!Küldöm! És nagyon hálás vagyok, azért amiért segítesz nekem. Köszi szépen!Kép

#1710 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 14:59

szevasztok skacok!

tudtok vmilyen javaslattal segíteni nekem, hogy hogyan csináljam meg a firefall küldetést?

eléggé fúrja már az oldalamat és mindig kiakadok, hogy az a nyomi dodo alig tudja utolérni a másik röpzit.

addig megvagyok hogy zuhanórepülésbe kell belemenni a körbe de a megfordulással van bajom.

mire nagy nehezen befogom a gépet addigra már beért a városba.

minden javaslatnak örülnék és előre is köszi!Kép

#1711 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:07

Idézet

szevasztok skacok!tudtok vmilyen javaslattal segíteni nekem, hogy hogyan csináljam meg a firefall küldetést? [...]
az Freefall, és ha már így belelendültem ha elküldöd nekem a mentést megcsinálom azt is

#1712 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:42

kösszi Idavid hogy segítettél volna de mire elolvastam hogy mit írtál addigra 2,5 óra vérizzadás után sikerült megcsinálni azt a mocsok küldit (ja és kössz hogy kijavítottál. tényleg freefall). ja és van egy problémám: otthon mozilla böngészőt használok és nem tudok bejelentkezni.tudtok vmit segíteni

#1713 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:05

Idézet

ja és van egy problémám: otthon mozilla böngészőt használok és nem tudok bejelentkezni.tudtok vmit segíteni
talán a biztonsági beállításokkal vagy a cookie-kal van gond, passz..

#1714 Felhasználó inaktív   nfs world 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:38

Helo!
Valami gond van a sa val mert amikor el akarom inditani kiirja h a gta hibát észlelt ezért leáll stb..
egy párszor már ujradobtam de semmi.tud valaki segini??Kép

#1715 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 15:47

Idézet

Helo!
Valami gond van a sa val mert amikor el akarom inditani kiirja h a gta hibát észlelt ezért leáll stb..
egy párszor már ujradobtam de semmi.tud valaki segini??Kép

helo!

próbálkoztál már az egész rendszer újrarakásával?

de ha nem szeretnéd újraintsallálni a windows-t akkor próbáld meg a registryben kitörölni a gta sa összes hivatkozását. viszont vigyázz, mert egy rossz kattintás és lőttek a rendszernek. ha ez se megy próbálkozz egy másik gta sa-val. sok szerencsét! remélem így már menni fog !Kép

#1716 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 16:05

csáó emberek!

ha van valami problémád a küldikkel és már téped a hajadat a lehetetlen misszióktól próbálkozz meg ezzel a honlappal: vladimir.skach.cz/sanandreas/ itt minden küldi le van mentve kódok használata nélkül és teljesen ingyenes. az oldal angol, de könnyen el lehet igazodni rajta. a csávó azt mondta küldhetünk neki a hálánk jeléül gy virtuális képeslapot. kicsit se szerény az arcKép de ha nem akartok innen letölteni a forumozók is szerintem szívesen segítenek (pl: Idavid is rendes csávónak néz kiKép de a többi ember is) viszont ezt a két módot csak a legvégső esetben ajánlom mert érdemes tapasztalatokat gyűjteni és így tudod fejleszteni a tűrőképességed SZUSZÁ SZUSZÁ.

ezt az üzit elsősorban az újonnan érkezett tagoknak címeztem!Kép

#1717 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 14:55

Sziasztok! Én új vagyok, azt szeretném megkérdezni, hogy ZERO 2. kl-jében a repcsit mivel lehet a legjobban irányítani? Én csak a levegőben tok kanyarodni a lejtőn felszáll és össze vissza megy. Tudtok segíteni (cheat nélkül akarom lejátszani a SA-t)? KépKép

#1718 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 15:18

szerintem repüléshez a legjobb a Vice City-s bill. kiosztás,de ha arra gondolsz a földön tudod irányítani a Q és az E gombokkalszerk.: de amúgy Zero küldetései nem kötelezőek, csak ha a 100%-ra hajtassz

#1719 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 15:37

Idézet

szerintem repüléshez a legjobb a Vice City-s bill. kiosztás, de ha arra gondolsz a földön tudod irányítani a Q és az E gombokkal

ja sztem is a legjobb bill. kiosztás a vice city-s.

egyébként ebbe a küldibe nem is lehetne csalni. próbálkozz, azt ha nem megy akkor menj fel arra az oldalra amit ajánlottam.

sok sikert!Kép

#1720 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 14:03

Kösz, megpróbálom.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84