Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 01. 25. 13:49
Ebben bármennyire szeretnék is nemtok segíteni.

Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2005. 01. 25. 14:08
köszi, de ha nemtudod a megoldást akkor nem kell ám feltétlenül üzenetet generálni. ha mindenki leírná amiben nem tud segiteni a másiknak, vadászni kellene azokra az irományokra amik tényleg a megoldást jelentik a kérdésre.

Elküldve: 2005. 01. 26. 05:32
Ford nem szokott errefelé járni?

Elküldve: 2005. 01. 26. 13:51
Mint látjátok, nem nagyon, de azért szólók neki, hogy végre egye már ide a fene...
Elküldve: 2005. 04. 30. 11:38
Meg 38 nap (minusz 1-2 het
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 05. 01. 02:51
badguy: Ugy fel evente rakattintok egy-ket feljott topicra, sz'al nem nagyon forumozok itt, mint azt a mellekelt abra is mutatja, es Myko sem szolt. Termeszetesen mar nem sokra emlekszem a tobb mint fel eve vegigvitt jatekbol, ajanlom a GameFAQs-ot. Emlekszem, nekem is gondom volt azzal a csajjal, nehez volt felszedni, meg nehezebb megtartani, mert a vilag vegen lakik, messzire kell vinni szorakozni, es persze mint a tobbinel, nala is kegyetlenul erzekeny a sebesseg, vagy tul lassan mesz, vagy tul gyorsan, soha nem jo a csajnak. A FAQ szerint o a beszedes Helena Wankstein nevre hallgat, 8 es 12 vagy 14 es 2 kozott talalod meg, a kovereket nagyon nem csipi, 0 es 5 szazalek kozotti fat kell hozza, tovabba az izomkolosszusokert sem rajong, de azert egy kis muscle kell hozza, durvan 15 es 25 szazalek kozotti, nehez igy beloni CJ-t. Egyebkent a csajok nem szamitanak bele a szazalekba, nem szukseges kiporgetni oket a 100 szazalekhoz, felszedni azert erdemes mindegyiket, ugye hasznos dolgokat adnak (cucc megmaradas halal es letartoztatas utan satobbi). Remelem tudtam segiteni.
Elküldve: 2005. 05. 01. 11:00
thx!

Elküldve: 2005. 06. 05. 14:38
T-2 day
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 06. 06. 11:53
Érdekes ez a dolog. A warez aerában még meg sem jelent (nforce) és neten már egyes oldalak hirdetik, hogy szedhetitek, ofkórsz regisztrálás után. Ezek az odlalok szerintem átbaszásdik, szóval ne üljetek fel nekik!
Elküldve: 2005. 06. 06. 14:20
Ezt az nforce oldal linkjet be tudod postolni? Vagy esetleg elkuldeni mail-be?

Elküldve: 2005. 06. 06. 19:55
Megorulok ebben a varakozasban, mikor kerul mar kozkezre a jatek... ahhhhh nem birom ki

Elküldve: 2005. 06. 07. 16:53
Tudom, hogy tilos a warez, de nforce-on igen csak oromteli kiirasra bukantam!!!!! yeah!

Elküldve: 2005. 06. 07. 17:33
Nem tudom mennyire örömteli, ugyanis CLONEDVD a kicsike, azaz STARFORCE védelmes lesz, ami annyit tesz ki kb, hogy lehet, hogy simán baszhatjuk!