Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 06. 07. 17:53
nfoban le van irva hogy kell elinditani.
szvsz nem nehez.
jaccani jo lesz, amig nem jon ki a a rendes iso.
szvsz nem nehez.
jaccani jo lesz, amig nem jon ki a a rendes iso.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 06. 07. 21:54
2005-06-07 PC Game ISOs Grand Theft Auto: San Andreas © Rockstar Games *DVD* HOODLUM
Ez lesz a jó verzió gyerekek!
Elküldve: 2005. 06. 07. 22:44
igen igen ott az igazsag!
nemtudom ki talalta ki ezt a clone cd-t de semmi ertelme nincs! en meg egy ccd-t nem tudtam elinditani!

Elküldve: 2005. 06. 08. 18:45
Idézet
2005-06-07 PC Game ISOs Grand Theft Auto: San Andreas © Rockstar Games *DVD* HOODLUM
Ez lesz a jó verzió gyereke
ja én is elkezdtem lekapni

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 06. 08. 18:47
Idézet
Idézet
Ez lesz a jó verzió gyereke
ja én is elkezdtem lekapni

Elküldve: 2005. 06. 08. 18:50
"btw lehet erdemesebb a klonosat szedni, mert allitolag a hoodlumos crack szar, egy ido utan kilepeget, a klonnal nincs ilyen gond csak ugye cdket kell kikapcsolni, de aki a hoodlumosat tolti az se keseredjen el biztos lesz hamarosan proper crack ha tenyleg szar"
Mindenesetre en reggel 6 ota nyomom (clone valtozatot) es nagyon jo kis jatek lett. Egyedul a kameraval nem vagyok kibekulve. Nekem nem jon be peldaul a kocsi iranyitasanal, hogy a kamera nem koveti automatikusan, mint pl vice city-ben.
A varos hatalmas, meg mindig nem ismerem teljesen ki magamat. Az autopalyan ugy mennek az egyszeru polgarok mint az allat. Szabalyokrol nem is hallottak, es ennek koszonhetuen nem egyszer megrongalodott a feltve orzott kocsim. Ugyanakkor, egyes soforok kepesek kotoszkodni velunk, ha esetleg megkarcoljuk a kocsijukat, ez idegesito, de ilyenkor altalaban jol el kell verni oket. A gyuras es eves nem lett tulbonyolitva. Viszont a rendoroket sokkal jobban odafigyelnek, nem csak rank, hanem a bandakra, es akar az egyszeru polgarokra. Nekem nagyon teccik a jatek, de eddig nem sokra jutottam benne, foleg kocsikaztam es bicigliztem
updt: Az en verziomban nincs lehetoseg sajat mp3-at hallgatni a kocsiban? Elvileg kellene benne lennie?
Mindenesetre en reggel 6 ota nyomom (clone valtozatot) es nagyon jo kis jatek lett. Egyedul a kameraval nem vagyok kibekulve. Nekem nem jon be peldaul a kocsi iranyitasanal, hogy a kamera nem koveti automatikusan, mint pl vice city-ben.
A varos hatalmas, meg mindig nem ismerem teljesen ki magamat. Az autopalyan ugy mennek az egyszeru polgarok mint az allat. Szabalyokrol nem is hallottak, es ennek koszonhetuen nem egyszer megrongalodott a feltve orzott kocsim. Ugyanakkor, egyes soforok kepesek kotoszkodni velunk, ha esetleg megkarcoljuk a kocsijukat, ez idegesito, de ilyenkor altalaban jol el kell verni oket. A gyuras es eves nem lett tulbonyolitva. Viszont a rendoroket sokkal jobban odafigyelnek, nem csak rank, hanem a bandakra, es akar az egyszeru polgarokra. Nekem nagyon teccik a jatek, de eddig nem sokra jutottam benne, foleg kocsikaztam es bicigliztem

updt: Az en verziomban nincs lehetoseg sajat mp3-at hallgatni a kocsiban? Elvileg kellene benne lennie?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 06. 08. 19:24
Emberek! Van olyan mint a PS2-es verzióban, hogy auto aim? Azaz automata célzás?!
Elküldve: 2005. 06. 08. 21:30
nah most sikerult jaccanom vele.
nagyon zsir lett, teccik.
tenyleg a kamera kicsit gazos, de en eger+billentyu komboval vezetek, talan ugy konyebb.
sajnos 1 ora jatek utan magatol kilepett a vindozba.
hallani olyat, hogy ati kartyakkal hasonlo megesi, sot lefagy tole a gep.
nekem csak szimplan kilepett a jatekbol.
amugy en nem a klonos verzioval jaccok.
nah igen myko ezt en is neztem, eleg fura a lovoldozes.
tenyleg a kamera kicsit gazos, de en eger+billentyu komboval vezetek, talan ugy konyebb.

Elküldve: 2005. 06. 08. 21:51
Idézet
nah most sikerult jaccanom vele.

Viszont ami meg nem tetszik, az a sajat mp3-ak igen csak idoigenyes beepitese. Nem tom miert nem tudtak olyanra megcsinalni mint eddig...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 06. 08. 22:29
Idézet
Ha nem a kolnossal jatszol, akkor leeht iagaz az a remhir, amit 2-vel lentebb ideztem. Nekem ilyen problemam nincs, hogy kilep, viszont fura zajokat ad ki a hangrendszer. Olyan mintha maszna a teton valaki, sot egy ido utan recseg is. De csak a jatek kozben csinalja. Ocsemnek viszont semmi ilyesmi. Lehet vennem kene tenyleg egy uj hangkartyat.
Viszont ami meg nem tetszik, az a sajat mp3-ak igen csak idoigenyes beepitese. Nem tom miert nem tudtak olyanra megcsinalni mint eddig...
Elküldve: 2005. 06. 08. 22:32
Idézet
Idézet
Ha nem a kolnossal jatszol, akkor leeht iagaz az a remhir, amit 2-vel lentebb ideztem. Nekem ilyen problemam nincs, hogy kilep, viszont fura zajokat ad ki a hangrendszer. Olyan mintha maszna a teton valaki, sot egy ido utan recseg is. De csak a jatek kozben csinalja. Ocsemnek viszont semmi ilyesmi. Lehet vennem kene tenyleg egy uj hangkartyat.
Elküldve: 2005. 06. 08. 22:44
Hoodlum verzióm van. Remekül megy és csak egyszer halt meg egy mentésnél. Nem gáz annyira...
AUTOMATA CÉLZÁST TALÁLT VALAKI?!
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:02
Idézet
Hoodlum verzióm van. Remekül megy és csak egyszer halt meg egy mentésnél. Nem gáz annyira...
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:03
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 08. 23:07
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 08. 23:07
Idézet
fol kell venni a foldrol, mint a boxert?

Elküldve: 2005. 06. 08. 23:09
Idézet
Idézet
fol kell venni a foldrol, mint a boxert?

Kukac: képletesen értettem...