Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2004. 05. 18. 18:29
Szerintem az eddigi sikerekből kiindulva tuti lesz PC-s verzió...kérdés mikor?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:11
A bevett szokás, hogy a ps2 után kb 6-8 hónappal érkezik meg a pc-s portálra. Ki tudja, most milyen exclusive szerződést kötöttek a Rockstarral!?
Elküldve: 2004. 05. 23. 20:53
Arrol az exclusive szerzodesrol mar a vice city elott is volt szo. Elvielg nem adhatjak ki csak ps-re. Valahol azt olvastam, hogy most is valami ilyet akarnak, de sztem karacsonykor mar biztos san andreasban fogok kocsikazni, billentyuvel iranyitva

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 07. 21. 12:20
Ma gyanutlanul feljottem netre. S mi fogadott?! Egy San Andreas terkep. Ezzel csak azt ertek el, hogy megint egy jatek amit nagyon, de nagyon varok. Eleg rossz, hogy nem tom meddig kel varnom, lehet beszerzek majd egy emulatort... ki tudja.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 07. 27. 20:17
Csak szólok hogy nincs működö ps2 emulátor :és 1 darabig nem is lessz.
Nem tom mi a jó a
ps ben olyan idegesítő a pc jobb mért nem arra agyák ki elöbb. Ps2 re október 22 pc-re 2005 májust mondanak. 
-meg a ps2-őök!!

A tudás bűn , de én ártatlan vagyok! ·^·^·^·^ Aki tanul az tud, aki tud az felejt. Akkor minek tanulni?! Alá vagyok írva!
Elküldve: 2004. 07. 27. 22:19
Milyen mozgalmas hozzaszolas
Welcome to GK
Av
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 07. 28. 13:15
BB teljesen igazad van! De egy dolog a ps mellett szol. Ott tobb jatekot el tudnak adni mint pc-n. Pc-sek inkabb masolni szeretik a jatekokat, mint kifizetni. De 2005 majus az nagyon messze van. Remelem addigra valami iszonyat jo dolgot kihoznak belole, peldaul orulnek vegre egy normalsi multi resznek.

Elküldve: 2004. 07. 28. 14:54
Én megértem őket téleg nekik az a biznisz ha megveszik. Különben ps re is le lehet tölteni meg kalózban venni csak nem olyan mértékben mint pc-re. 2 oldalu dvd-t ki az a hülye aki letölt én játékaim
80%
letöltött de ezt megveszem kalózban
vagy eredetiben nem tom. De izgi lehet hogy lessz 1
A tudás bűn , de én ártatlan vagyok! ·^·^·^·^ Aki tanul az tud, aki tud az felejt. Akkor minek tanulni?! Alá vagyok írva!
Elküldve: 2004. 07. 28. 15:43
Annyira szeretem ezt az egesz jatek sorozatot h megveszem a Vice City-t is originalban. Amugy csomo DVD-s PS2 game rafer CD-re is es PS2 jatekokat is lehet halomban kapni masoltan.. azert a 6-15e arak helyett inkabb megcsipelteti az ember (ami jo veszelyes a PS2re nezve de kiterdekel) es megveszi 1500-2000 ert az irott szines borcsis gamekat...
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 03. 08:03
Nekem az összes másolva van meg (GTA3, VC) és szerintem ez is így lesz. Vki megszerzi, mindenkinek lemásolja. Nálam ez így működik. és nem kerül többe mint az üres CD ára.
Elküldve: 2004. 08. 03. 10:12
Azért mégis csak más érzés betenni egy eredeti játékot a gépbe,nem?
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:22
Dede! Viszont az meg rettenetesen idegesito amikor az eredeti cd karcolodik. Nekem pl a D2 Play Disc-emrol mar nem tud installalni...
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:27
Jujj az gázos:((( Ezért kell vigyázni:DD
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 03. 11:30
Amugy Ps2re sem olyan gaz eredeti gamet venni csak tudni kell hogy hol lehet jo aron hozzajutni.
Pl: en a Driv3r-t amikor a CD-Galaxisban megkerdeztem (kb. 2honapja) az mondtak hogy 1honap mulva lesz es 16900 lesz erre megkerdeztem egy ismerost aki azt mondta hogy neki mar van zsir uj (foliazva) es hogy 8000 es vettem is 2db-t. Es szerintem anyit siman megert!
A Chipeles viszont rizikos mert 2havernak mar beszart a Ps2je a Chipnek köszönhetöen.
Pl: en a Driv3r-t amikor a CD-Galaxisban megkerdeztem (kb. 2honapja) az mondtak hogy 1honap mulva lesz es 16900 lesz erre megkerdeztem egy ismerost aki azt mondta hogy neki mar van zsir uj (foliazva) es hogy 8000 es vettem is 2db-t. Es szerintem anyit siman megert!
A Chipeles viszont rizikos mert 2havernak mar beszart a Ps2je a Chipnek köszönhetöen.
No buts miau!That's the law!
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:45
A chippeles az. Nagy atlagban ki lehet jelenteni h 10 chippelt PS2-bol 5 tonkremegy!
Elküldve: 2004. 08. 03. 12:20
Ha azt vesszuk az XBOX is jobb, de ez mar kemenyen off
Elküldve: 2004. 08. 03. 18:08
Nos, a topc témájánál maradva... kint van egy kis hírecske a hivatalos PS2 megjelenésről, no meg pár kép is.
Elküldve: 2004. 08. 04. 00:48
Csekkoltuk és azt kell mondjam érdemes leszmegvárni PCre is:D
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 04. 10:21
MAximálisan! Pláne, hogy azért pc-n jobbak a grafikai adottságok, köszönhetően a klassz 3D kártyáknak! A Vice City is nagyon jó pc-n! Hát még ez milyen lesz?!?!?