Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2004. 08. 04. 13:08
Nézegettem képeket. Láttam egy olyat, hogy a rendőr belecsimpaszkodik a kocsid hátuljába és vonszolja magát. Nagyon király! Már alig várom.
Elküldve: 2004. 08. 04. 13:17
Tudod Dudo, abban reménykedem, hogy ez a játék végülis ugyan az, mint a GTA 3 és a Vice City, de mégis rengeteg újdonságot igérnek! Naggyon remélem, hogy ezek a változtatások, újítások igenis kellő mértékben feldobják ezt az új GTA részt, mert ha nem, akkor csak egy rókabőr lenyúzás lesz!
Elküldve: 2004. 08. 04. 14:04
Az újítások beígérését nagy számban a Rockstar betarotta és mivel grafikailag is javul a dolog sztem nincs miért aggódni!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 04. 15:35
Igazabol az a baj h egy ido utan el fognak fogyni az ujitasok. A vegen mar csak a varosok es autok szamanak novelesevel tudjak majd erdekesebbe tenni a jatekot. De van egy bizonyos szint "valosaghusegben" amit mar nem lehet tovabb fokozni, es ha ilyen tempoban haladnak elerik a relativ maximumot a SA utan kovetkezo resszel.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:41
Még vannak új dolgok bőven. Pl. Nem mindegyik házba lehet bemenni, bár ez nem is olyan fontos. De állatok sincsennek. Meg ha hősünk megtanulna úszni az is sok újítást hozna magával, mint pl a cápák is fontosabb szerepet kapnának. Meg még mit tudom én. Van mit beletenni dögivel.
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:46
Ez mind oke de egy bizonyos hataron nem lephetnek at es ez a realitas!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:50
Ezek még reálisok lennének, ha az állatokat is meg tudják úgy oldani, hogy csak az amelyik nagyon mérges, vagy amelyiket bántottuk ugorjanak ránk. De most is van sok újítás. 1x-re érjük be ennyivel. Inkább legyen több része. Meg most is az evés, edzés, hízás is elég jónak hangzik. Ezt először a Sims 2-ben olvastam, de az se jött mé ki.
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:52
Sztem azért csak lehet mérlegelni, hol kell abbahagyni és nem lehúzni egy újabb bőrt! Állatok?? Hmm sztem idiótán mutatna GTAban...ez nem vmi Simses baromság...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 04. 15:59
Mint házőrző??Úgy igen, azt el is tudom képzelni hogy őrzi a házat és mondjuk ha épp betörök akkor Ő elüldöz vagy mittomén...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 04. 16:32
Vagy lehetne egy saját harci ebünk, akit vihetnénk kutyaviadalra vagy kiképezhtnénk mondjuk postásnak vagy villanyszámlásnak!

Elküldve: 2004. 08. 04. 17:16
Hihi...postát zabáló kutyus:DDD
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 04. 18:43
Megesik
POSTÁST:DD

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 05. 09:28
POSTAST evo es utana onszorgalombol a POSTAT kihordo qtya
Elküldve: 2004. 08. 05. 13:56
Vagy mondjuk duhos madarakat
Elküldve: 2004. 08. 05. 15:39
Én csak a gagyi verzióval játszottam de jónak tűnt! A normál verzióban lesz BMX és harapós dobberman rendőr kutyusok.
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2004. 08. 05. 22:40
Mivel is játszottál Te?
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 08. 05. 23:35
Milyen az a gagyi verzio?