Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 08. 13. 14:07
Bemész egy boltba és a megfelelő polcról beletöltöd a kosaradba. Egyébként megéri mert Pc-re csak 4000Ft-ba kerül és még térképet is adnak hozzá, meg mindenféle földi jót. Elég olcsó!!!
Elküldve: 2007. 08. 13. 23:30
Idézet
hol tudom letölteni a GTA San Andreas teljes verzióját??????
Idézet
Bemész egy boltba és a megfelelő polcról beletöltöd a kosaradba. Egyébként megéri mert Pc-re csak 4000Ft-ba kerül és még térképet is adnak hozzá, meg mindenféle földi jót. Elég olcsó!!!
Bezony...
Elküldve: 2007. 08. 17. 09:58
Idézet
Idézet
hol tudom letölteni a GTA San Andreas teljes verzióját??????
Idézet
Bezony...
Elküldve: 2007. 08. 17. 11:02
Idézet
Nemtom hogy ti hogyan vagytok vele, de én nagyon szeretek GTA SA-szal játszani, de nem venném meg 4000 Ft-ért amikor egy DVD(kb. 200 Ft) áráért megszerzem és ugyan az mint az eredeti!
Elküldve: 2007. 08. 17. 14:15
A kínai csávónál van feledet amikor cj-vel nintendóznak és cj-t elveri! Ki megyek és azt írja ki hogy: többet kell gyakorolni a víz alatt, hogy eltudjam végezni a küldetést! Mit kell csinálni?!?! Segítsetek!! Kösz
Elküldve: 2007. 08. 17. 17:53
Idézet
A kínai csávónál van feledet amikor cj-vel nintendóznak és cj-t elveri! Ki megyek és azt írja ki hogy: többet kell gyakorolni a víz alatt, hogy eltudjam végezni a küldetést! Mit kell csinálni?!?! Segítsetek!! Kösz
Ez előtt a küldetés előtt én sem úszkáltam, mert hát kit érdekelt
Infókat megkaptad. Gyerünk, indulj csobbanni
Elküldve: 2007. 08. 17. 18:44
Már háromszor végig vittem de csak most vettem észre valamit ami nagyon tetszik. Megcsináltam a pontgyűjtögetős motorversenyt megszereztem a Dune nevű nagy raly teherautót.mókás járgány nekem nagyon tetszik.
Vannak még hasonlóak? Miket kapok a többi versenyért?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2007. 08. 17. 19:52
Idézet
Már háromszor végig vittem de csak most vettem észre valamit ami nagyon tetszik. Megcsináltam a pontgyűjtögetős motorversenyt megszereztem a Dune nevű nagy raly teherautót.mókás járgány nekem nagyon tetszik.
Vannak még hasonlóak? Miket kapok a többi versenyért?
A "Homoki verdákat" értelemszerűen a Las Venturas-i csarnokban nyerheted meg...
Asszem a Dune-t amolyan crossmocis versengéssel, a BF Injection-t (másnéven homokfutót) pedig egy trialszerű versenyen teheted magadévá...
Bevallom nekem a trial a kedvencem...jómagam is pár évig ezt csináltam, csak bringával...
A Los Santos-i csarnokban szintén 2 verseny vár rád, de nem emléxem már pontosan ott mi volt a külömbség, az egyik verseny tuti hogy valami hotring race, mert a Hotringracer nevű verda az egyik nyerhető csoda, a másik pedig (a játék alatt aszem 1x használni is kellett) a Monster...
A harmadik csarnokban San Fierro-ban, ha nem csal az emlékezetem, csak 1 féle verseny van...ez pedig nem más mint a "véres roncsderbi"...
Ezért a Bloodring banger-t kapod jutalmul...
Egyébiránt ha megest jl emléxem, ide és Los Santos-ba egy-egy küldetés alkalmával kötelező szinten el kellett hogy jussál...ha 3x végigvited már...
Amúgy a sivatagi reptéren kapsz ajándékrepcsiket ha 100%-ra megcsinálsz minél több feladatot...
Meg érdemes a különféle autós-motorosiskolákat is kiütni 100%-ra...
Elküldve: 2007. 08. 17. 21:06
Idézet
Idézet
Ez előtt a küldetés előtt én sem úszkáltam, mert hát kit érdekelt
Infókat megkaptad. Gyerünk, indulj csobbanni
Elküldve: 2007. 08. 17. 21:47
Idézet
Los Santos-ban is csak egy verseny van,
Elküldve: 2007. 08. 18. 13:01
A Los Santos-i, meg a San Fierro-i aréna versenyeket, hát nem mondom, hogy egyből, mert azzal nagyot kamuznék, de megcsináltam. Viszont a Las Venturas-i arénában már nem boldogultam a feladattal. Pedig sokszor neki futottam. A motort elég nehéz irányítani ilyen terepen az analóg karokkal. Sajna, de majd visszatérek
Elküldve: 2007. 08. 19. 17:41
sziasztok. szerintetek melyik a legjobb magyarosítása a játéknak. a honlap címét megadnátok?
thx

Elküldve: 2007. 08. 20. 18:49
Pusztán csak érdeklődök, hogy valyon miért akarja olyan sokmindenki letölteni a San Andreast? Tök olcsó. Pont én vagyok az, aki megnézni, hogy milyen játékra és mennyi pénzt ad ki, de még a PS2-es változata sem került sokba, a játék arányait tekintve, a maga nyolcezer forintos árával. PC-re meg mindössze csak 4000Ft. Szerintem egy ilyen játékért, ami három hónapig legalább garantáltan változatos élményeket biztosít ekkora összeg egyáltalán nem sok. Én három hónapig játszottam vele minden nap óra hosszákat megállás nélkül, azóta meg csak úgy kalandozok az államok között, de még ez is tök állat. Megéri megvenni!!!
Elküldve: 2007. 08. 21. 12:37
sziasztok! most lett internetem, már e mail címem is van. valaki eltudná küldeni nekem ezt a játékot emailban? mert nem tudom ezen az oldalon hogyan lehet letölten ezt. nagyon kell a játék légyszi segítsetek!!! 

Elküldve: 2007. 08. 21. 16:13
Idézet
sziasztok! most lett internetem, már e mail címem is van. valaki eltudná küldeni nekem ezt a játékot emailban? mert nem tudom ezen az oldalon hogyan lehet letölten ezt. nagyon kell a játék légyszi segítsetek!!! 

Várjá' tömörítem! ![]()
még a végén valaki tényleg elhiszi ![]()
Elküldve: 2007. 08. 21. 18:28
Idézet

Súgó
A téma zárva.