HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2121 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 13. 14:07

Bemész egy boltba és a megfelelő polcról beletöltöd a kosaradba. Egyébként megéri mert Pc-re csak 4000Ft-ba kerül és még térképet is adnak hozzá, meg mindenféle földi jót. Elég olcsó!!!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2122 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 23:30

Idézet

hol tudom letölteni a GTA San Andreas teljes verzióját??????

Idézet

Bemész egy boltba és a megfelelő polcról beletöltöd a kosaradba. Egyébként megéri mert Pc-re csak 4000Ft-ba kerül és még térképet is adnak hozzá, meg mindenféle földi jót. Elég olcsó!!!

Bezony...Képnem szabad ilyesféle rosszaságra még gondolni se...KépKépKép

#2123 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 17. 09:58

Idézet

Idézet

hol tudom letölteni a GTA San Andreas teljes verzióját??????

Idézet

Bezony...Képnem szabad ilyesféle rosszaságra még gondolni se...KépKépKép
Nemtom hogy ti hogyan vagytok vele, de én nagyon szeretek GTA SA-szal játszani, de nem venném meg 4000 Ft-ért amikor egy DVD(kb. 200 Ft) áráért megszerzem és ugyan az mint az eredeti!
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2124 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 11:02

Idézet

Nemtom hogy ti hogyan vagytok vele, de én nagyon szeretek GTA SA-szal játszani, de nem venném meg 4000 Ft-ért amikor egy DVD(kb. 200 Ft) áráért megszerzem és ugyan az mint az eredeti!
és még büszke is vagy rá hogy mennyit spóroltál rajta igaz?

#2125 Felhasználó inaktív   totya01 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 17. 14:15

A kínai csávónál van feledet amikor cj-vel nintendóznak és cj-t elveri! Ki megyek és azt írja ki hogy: többet kell gyakorolni a víz alatt, hogy eltudjam végezni a küldetést! Mit kell csinálni?!?! Segítsetek!! Kösz

#2126 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 17. 17:53

Idézet

A kínai csávónál van feledet amikor cj-vel nintendóznak és cj-t elveri! Ki megyek és azt írja ki hogy: többet kell gyakorolni a víz alatt, hogy eltudjam végezni a küldetést! Mit kell csinálni?!?! Segítsetek!! Kösz
Egy olyan küldi sorozat következik, amit a tengeren állomásozó hajókon kell végre hajtani. De előtte oda kell úsznod, úgy hogy senki ne vegyen észre. Ergó a víz alatt kell úsznod. Ezért kell sokat gyakorolni a víz alatt. Ússz sokat. Amikor belemész a vízbe, az életcsíkod fölött(vagy alatt) megjelenik egy másik csík, ami folyamatosan csökken, ha a víz alatt vagy. Ez a tüdődben lévő levegő. Minél többet úszol a víz alatt, annál nagyobb lesz a tüdőkapacitásod...magyarul tovább bírod egy levegővétellel.
Ez előtt a küldetés előtt én sem úszkáltam, mert hát kit érdekelt :Đ Aztán mikor ezt kiírta...no gyerünk gondoltam. Elmentem a mólóhoz és kb. 50 percig ki sem jöttem. Elég uncsi volt(mármint olyan sokat úszkálni, bár a víz alatt is vannak érdekes dolgok), de megérte.
Infókat megkaptad. Gyerünk, indulj csobbanni Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#2127 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 18:44

Már háromszor végig vittem de csak most vettem észre valamit ami nagyon tetszik. Megcsináltam a pontgyűjtögetős motorversenyt megszereztem a Dune nevű nagy raly teherautót.mókás járgány nekem nagyon tetszik.

Vannak még hasonlóak? Miket kapok a többi versenyért?

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2128 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 19:52

Idézet

Már háromszor végig vittem de csak most vettem észre valamit ami nagyon tetszik. Megcsináltam a pontgyűjtögetős motorversenyt megszereztem a Dune nevű nagy raly teherautót.mókás járgány nekem nagyon tetszik.

Vannak még hasonlóak? Miket kapok a többi versenyért?

Fuh...na szóval...mindhárom arénában más és más versenyek vannak...álltalában mindegyikben kétféle...

A "Homoki verdákat" értelemszerűen a Las Venturas-i csarnokban nyerheted meg...
Asszem a Dune-t amolyan crossmocis versengéssel, a BF Injection-t (másnéven homokfutót) pedig egy trialszerű versenyen teheted magadévá...
Bevallom nekem a trial a kedvencem...jómagam is pár évig ezt csináltam, csak bringával...Kép

A Los Santos-i csarnokban szintén 2 verseny vár rád, de nem emléxem már pontosan ott mi volt a külömbség, az egyik verseny tuti hogy valami hotring race, mert a Hotringracer nevű verda az egyik nyerhető csoda, a másik pedig (a játék alatt aszem 1x használni is kellett) a Monster...Kép

A harmadik csarnokban San Fierro-ban, ha nem csal az emlékezetem, csak 1 féle verseny van...ez pedig nem más mint a "véres roncsderbi"...Képfegyveres autózúúúzda...Kép
Ezért a Bloodring banger-t kapod jutalmul...
Egyébiránt ha megest jl emléxem, ide és Los Santos-ba egy-egy küldetés alkalmával kötelező szinten el kellett hogy jussál...ha 3x végigvited már...Kép

Amúgy a sivatagi reptéren kapsz ajándékrepcsiket ha 100%-ra megcsinálsz minél több feladatot...
Meg érdemes a különféle autós-motorosiskolákat is kiütni 100%-ra...Kép

#2129 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 20:27

Los Santos-ban is csak egy verseny van,

#2130 Felhasználó inaktív   totya01 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 17. 21:06

Idézet

Idézet

Egy olyan küldi sorozat következik, amit a tengeren állomásozó hajókon kell végre hajtani. De előtte oda kell úsznod, úgy hogy senki ne vegyen észre. Ergó a víz alatt kell úsznod. Ezért kell sokat gyakorolni a víz alatt. Ússz sokat. Amikor belemész a vízbe, az életcsíkod fölött(vagy alatt) megjelenik egy másik csík, ami folyamatosan csökken, ha a víz alatt vagy. Ez a tüdődben lévő levegő. Minél többet úszol a víz alatt, annál nagyobb lesz a tüdőkapacitásod...magyarul tovább bírod egy levegővétellel.
Ez előtt a küldetés előtt én sem úszkáltam, mert hát kit érdekelt :Đ Aztán mikor ezt kiírta...no gyerünk gondoltam. Elmentem a mólóhoz és kb. 50 percig ki sem jöttem. Elég uncsi volt(mármint olyan sokat úszkálni, bár a víz alatt is vannak érdekes dolgok), de megérte.
Infókat megkaptad. Gyerünk, indulj csobbanni Kép
Kösz szépen!

#2131 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 21:47

Idézet

Los Santos-ban is csak egy verseny van,
Ugyeugye...viszont 2 nyerhető verda van...csak ezért nem emlékeztem hogy van ez...Kép

#2132 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:01

A Los Santos-i, meg a San Fierro-i aréna versenyeket, hát nem mondom, hogy egyből, mert azzal nagyot kamuznék, de megcsináltam. Viszont a Las Venturas-i arénában már nem boldogultam a feladattal. Pedig sokszor neki futottam. A motort elég nehéz irányítani ilyen terepen az analóg karokkal. Sajna, de majd visszatérek :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

#2133 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 17:41

sziasztok. szerintetek melyik a legjobb magyarosítása a játéknak. a honlap címét megadnátok?

thx

#2134 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 10:09

Idézet

sziasztok. szerintetek melyik a legjobb magyarosítása a játéknak. a honlap címét megadnátok?

thx

csak egy használható létezik, a gamehunter féle (bár ez is elég szar)
letölteni itt tudod

#2135 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 17:12

Idézet

thx

Amit én használok az teljes mértékben elfogadható. Itt tudod letölteni!
:Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2136 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 20. 18:49

Pusztán csak érdeklődök, hogy valyon miért akarja olyan sokmindenki letölteni a San Andreast? Tök olcsó. Pont én vagyok az, aki megnézni, hogy milyen játékra és mennyi pénzt ad ki, de még a PS2-es változata sem került sokba, a játék arányait tekintve, a maga nyolcezer forintos árával. PC-re meg mindössze csak 4000Ft. Szerintem egy ilyen játékért, ami három hónapig legalább garantáltan változatos élményeket biztosít ekkora összeg egyáltalán nem sok. Én három hónapig játszottam vele minden nap óra hosszákat megállás nélkül, azóta meg csak úgy kalandozok az államok között, de még ez is tök állat. Megéri megvenni!!!
biolencse
Get your Portable ID!

#2137 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 12:37

sziasztok! most lett internetem, már e mail címem is van. valaki eltudná küldeni nekem ezt a játékot emailban? mert nem tudom ezen az oldalon hogyan lehet letölten ezt. nagyon kell a játék légyszi segítsetek!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

#2138 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 16:13

Idézet

sziasztok! most lett internetem, már e mail címem is van. valaki eltudná küldeni nekem ezt a játékot emailban? mert nem tudom ezen az oldalon hogyan lehet letölten ezt. nagyon kell a játék légyszi segítsetek!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Várjá' tömörítem! Kép

még a végén valaki tényleg elhiszi Kép

#2139 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:28

Idézet

most ezt tényleg komolyan gondolod.ahho képest, hogy 764 hsz-ed van és amit a híredben írtál el kéne ezen gondolkodni. na jolvan azé nem akarlak fikáni

#2140 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:58

irónia ember, irónia!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106