Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 08. 05. 08:47
Helló! Grand theft auto Sanandrashoz nem tutok valami jó kis kodokat?Ha igen irjatok!Kösz!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 08. 06. 09:02
Sziasztok!
Cska azt szeretném kérdezni hogy tudnátok segíteni?Mert amikor elakartam índitani a GTA Vice City-t,utána meg a GTA 3-mat és azt írja hogy valami mss32.dll nem található mind a kettőnél.Ha ennél a ketőnél kiírta szerintetek a San Andreas-nál is lesz??![]()
Elküldve: 2007. 08. 06. 16:06
Nem tudjátok hogy hogyan kellene magyarosítani az xboxos san andreast ?
Gun dont kill people,only people kill people.
Elküldve: 2007. 08. 07. 07:17
Idézet
Nem tudjátok hogy hogyan kellene magyarosítani az xboxos san andreast ?
Én sztem úgy kell hogy rá mész http://magyaritasok....=dlinfo&mit=797 erre a linkre és ott ír olyat hogy letöltés,persze xbox-ra a SA-hoz és hát,csak ennyit tudok max. segítnei.![]()
Elküldve: 2007. 08. 08. 12:46
Valahol, de sajnos csak egy fél, vagy inkább negyed pillantásra láttam láttam egy olyat, hogy San Andreas Stories PSP-re. Ez már van, vagy csak lesz, vagy lesz ilyen egyáltalán??? De a lényeg nekem, hogy ha van már PSP-re akkor mikor jön ki PS2-re??? Osszátok meg velem a véleményeteket, meg amit tudtok!!! Mindenre kíváncsi vagyok, ugyanis ha létezne ilyen rögtön rohannék a boltba, hogy megvegyem
Elküldve: 2007. 08. 08. 19:14
hivatalos álláspont szerint még csak tervbe sincs véve, de talán egyszer az is lesz
bár én nem hinném, elég kevés rá az esély
Elküldve: 2007. 08. 09. 06:43
Idézet
Valahol, de sajnos csak egy fél, vagy inkább negyed pillantásra láttam láttam egy olyat, hogy San Andreas Stories PSP-re. Ez már van, vagy csak lesz, vagy lesz ilyen egyáltalán??? De a lényeg nekem, hogy ha van már PSP-re akkor mikor jön ki PS2-re??? Osszátok meg velem a véleményeteket, meg amit tudtok!!! Mindenre kíváncsi vagyok, ugyanis ha létezne ilyen rögtön rohannék a boltba, hogy megvegyem 
Elküldve: 2007. 08. 09. 06:47
Biolencse,te most hol tartasz a SA-ban?Mert én aztán kínlódok az eggyik küldetés még San Fierro Zero-nál az első és a másik meg aaz hogy Mike Toreno azt akarja hogy tanuljunk meg repülni.Ez sztem bagyon nehéz
!!!!!!!!!.....
Elküldve: 2007. 08. 09. 08:12
Idézet
Biolencse,te most hol tartasz a SA-ban?Mert én aztán kínlódok az eggyik küldetés még San Fierro Zero-nál az első és a másik meg aaz hogy Mike Toreno azt akarja hogy tanuljunk meg repülni.Ez sztem bagyon nehéz
!!!!!!!!!.....
Mellesleg én olyan három hónapja(vagy csak kettő???) befejeztem a történet részét. Azóta meg a rejtett dolgok után nyomozok, ugratókat keresgélek, meg csak motorozok. De még mindig nagyon nagyon szórakoztató. Imádom! Tegnap vettem egy új memóriakártyát és valószínűleg újra kezdem
Elküldve: 2007. 08. 09. 08:16
Idézet
Már én is láttam valahol a neten ,hogy San Andreas stories PSP-re,de ha lehet hogy lesz akkor a Liberty City Stories ,is STORIES mint a VCS de ha mindegyiknek van egy része stories nélkül ,akkor nem lett volna értelmesebb egy olyat csinálni ,hogy GTA Liberty City?
Elküldve: 2007. 08. 09. 08:17
Idézet
hivatalos álláspont szerint még csak tervbe sincs véve, de talán egyszer az is lesz
bár én nem hinném, elég kevés rá az esély
Elküldve: 2007. 08. 09. 09:23
Idézet
Már én is láttam valahol a neten ,hogy San Andreas stories PSP-re,de ha lehet hogy lesz akkor a Liberty City Stories ,is STORIES mint a VCS de ha mindegyiknek van egy része stories nélkül ,akkor nem lett volna értelmesebb egy olyat csinálni ,hogy GTA Liberty City?
Elküldve: 2007. 08. 09. 09:37
Idézet
Miért kevés rá az esély? A 20 perces kisfilm miatt, amit már a múltkor említettél? Pedig szerintem marha jó lenne.
eredetileg a Liberty City Stories-t direkt csak a psp népszerűsítésére készítették el, a VCS-t eleve nem is tervezték hogy megcsinálják, aztán mivel a VC volt a legnépszerűbb rész, gondolom anyagi megfontolásból mégis elkészült
ebből az okból valamikor megjelenhet egy San Andreas Stories is, de a bevételek szempontjából ez csak akkor lehetséges ha a GTA4 már lecsengett, és ha lesz, az is valószínű hogy csak psp-re, mert addigra feltehetőleg nagyobb teret hódítanak az új konzolok, azokon meg már ugye hülyén nézne ki egy psp szintű grafika
de akár az is lehet hogy egy San Andreas Stories már túl nagy lenne egy psp számára, bár ezt nem tudhatom
Elküldve: 2007. 08. 09. 11:25
Hát asszem átfogó, kimerítő és teljességgel kikezdhetetlen indokok egész sorát olvashattam itt.
De akkor is tök jó lenne, ha jönne egy ilyen rész. Én örülnék. Bár ezekből kiindulva, inkább egy PS3-ra gyűjtök
, nem a San Andreas Stories-ra.
Elküldve: 2007. 08. 09. 11:41
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 08. 10. 09:34
ha valakinek kell kód az szoljon mert tok adni itt 1 : yeacaa
Roby
Elküldve: 2007. 08. 10. 10:43
Idézet
ha valakinek kell kód az szoljon mert tok adni itt 1 : yeacaa
Szia Robi!
Az összes kód amit tudsz adni ,tényleg igaz,nem hamis?
Mert ha tényleg nem akkoro kellene az hogy szabad célzás a járműről.
De csak akkor add ha motorra is vonatkozik ,mert már láttam úgy is írva hogy csak kocsiból stb.
Elküldve: 2007. 08. 10. 11:55
Idézet
kellene az hogy szabad célzás a járműről.
De csak akkor add ha motorra is vonatkozik ,mert már láttam úgy is írva hogy csak kocsiból stb.
Bármilyen járműből lehet, akár bringáról is.
Amúgy az nem yeacaa hanem YECGAA vagy ROCKETMAN
Elküldve: 2007. 08. 10. 12:43
Idézet
Idézet
!!!!!!!!!.....
Nos én nem tom kontrollerrel mien lehet, de én Pc-n is láttam embert, aki képtelen volt megtanulni repülni...kétségkivül bonyolult, sokgombos irányitása van egy helikopternek is meg egy repülőnek is, (hogy a helybőlfelszálló vadászgépet már ne is emlitsem
Én viszonylag hamar megtanultam...és azóta is ahová csak lehet repülővel megyek...természetesen a fel és leszállást megpróbálom minél szebben végrehajtani, néha irreálisan kicsi helyeken is...
Emléxem még a ViceCity-ben volt az első olyan küldetés, ahol meg kellett szenvednem a repüléssel, de azóta imádom...aki játszott vele, az biztosan emléxik, egy épitkezésen kellett egy játékrepülővel bombákat felvinni, ugy, hogy a munkások folyton agyon akarták csapni, (bár a propellerrel ki lehetett nyirni őket) mindezt időre...
Nos ott megtanultam kezelni a helikoptert...ahoz képest egy repülő lóf*sz...
Amúgy a kontrollerrel szemben az egér mozgástere, és gyorsasága, (pl. forgásnál) pótolhatatlan...anno én is játszottam Ps1-en FPS-t...
Robi4r:
Úgy érzem tőled nem sokan fognak kódokat kérni...
Egyébiránt már itt is (ha pár sorral lejjebb görgetsz) és nem is 1x kitárgyaltuk, hol lehet fellelni eme kódok rengetegét...

Súgó
A téma zárva.