HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 24. 21:13

Idézet

Idézet

!!!!!GTA San Andreas 4ever!!!!!
egészségedreKépKépKép!
köszKép

#2242 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:29

Idézet

Sziasztok!
Be kell vallnom a "bűnömet"..... Már végképp nem tudtam megycsinálni a vonatos küldit, és az uncsitesóm segítségét kértem.... Megcsinálta, és más küldiket is megycsinált, de csak egy-kettőt engedtem neki Kép... És kódot használt!!!KépKépKépKép És rászoktatott KépKépKépKépÚgyhogy ennyi volt a kód nélküli játékKéphttps://forum.hwsw.h...default/055.gif Sajna... Nah mindegy majd a kövi végigjátszásnál:) Addigra legalább belejövök https://forum.hwsw.h...ns_more/151.gif
Szerintem még most kezd újra mert naon sokáig fog tartani... Még most így az elején könnyebb újrakezdeni! Szerintem... :Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2243 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 26. 13:44

Idézet

Idézet

Halihó!
A San Andreas magyarosítását fel lehet telepíteni PS3-ra? Nem tudom, hogy ehhez milyen követelmények kellenek?

két dologra tudok gondolni, hogy mit szerettél volna írni:
• PS3-on magyarul játszani SA-t: tudtommal ezt nem lehet
• Pentium3-as gépen ugyanazt: ezt elvileg lehet

minimum konfiguráció:
1Ghz-es Intel Pentium III vagy AMD Athlon processzor
256 MB RAM
8-szoros DVD meghajtó
3,6 GB szabad hely a merevlemezen
64 MB-os DirectX kompatibilis videokártya
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
Windows 2000 Pro SP1-el / XP SP1-el
DirectX 9.0

Playstation 3-ra gondoltam. Egyébként köszi. Sajna így jártam.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2244 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 15:27

Most hogy végre megjött a jogosítványom, nekikezdtem a SA-ban is a megszerzéséhez Kép
De ott sokkal nehezebb volt Kép Mekkora már :ĐKépKépKépKép
Anitaßaßa

#2245 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 02. 17:44

Idézet

Most hogy végre megjött a jogosítványom, nekikezdtem a SA-ban is a megszerzéséhez Kép
De ott sokkal nehezebb volt Kép Mekkora már :ĐKépKépKépKép
Ebből is látszik, hogy profi játékról van szó Kép És ha majd a sivatagban leszel a repülős jogsi megszerzése előtt, akkor majd az életben is beszerzel egy pilótaengedélyt? Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#2246 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 18:54

NeemKép Azért annyi felesleges pénzem nincs....KépKépKép
Tudnátok segíteni abban a küldetésben, amikor már megszereztem a pilóta jogsit(Kép), akkor van egy olyan feladat, hogy a motorral fel kellene menni egy repcsire, de én soha nem érem utol! Mindig felszállKép Hogy csináljam meg???? Nem jutok továbbKépKépKép
Anitaßaßa

#2247 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 02. 19:05

Idézet

NeemKép Azért annyi felesleges pénzem nincs....KépKépKép
Tudnátok segíteni abban a küldetésben, amikor már megszereztem a pilóta jogsit(Kép), akkor van egy olyan feladat, hogy a motorral fel kellene menni egy repcsire, de én soha nem érem utol! Mindig felszállKép Hogy csináljam meg???? Nem jutok továbbKépKépKép
Annyira azért nem nehéz. Ha a repülőt nem középről, hanem bal, vagy jobb oldalról közelíted, akkor nem találnak el a hordók. Az a legegyszerűbb, ha maradsz jobb oldalon, mert onnan indulsz. A fegyveresekkel ne törődj, hagy lövöldözzenek, mozgó célpontot úgyis nehéz eltalálni. Kép Amint elindulsz a motorral, dőlj rajta előre. Ha PS-sel játszod, csak addig nyomd az analóg gombot, amíg csak bedől, de még nem áll fel. PC-n nem tudom hogy van. A lényeg, hogy így sokkal jobban gyorsul a kétkerekűd. Ha felállsz, akkor is jobb a gyorsulása, mintha csak ülnél rajta. még így is valószínű,hogy neki kell futni néhányszor, de ne add fel. Nem lehetetlen, ha egyszer beletették. https://forum.hwsw.h...default/031.gif Hajrá!!! Aztán írd meg, hogy sikerült-e feljutnod. Annyit még elárulok, hogyha fenn vagy a gépen, csak óvatosan bánj a fegyverekkel https://forum.hwsw.h...default/020.gif Addig is mindent belehttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/070.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/069.gif
biolencse
Get your Portable ID!

#2248 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 19:19

PC-n nyomogatni kell azt a bill.-t, amire a felállás van beállítva

#2249 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:33

Húú nagyon köszönöm, otthon majd megnézemKép Mert most suliban dogát programoztunk és va ón egy két szabad másodpercem! De majd megírom, hogy sikerült e!Kép Mégegyszer köszi!!!:ĐKép
Anitaßaßa

#2250 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 20:30

TyűűűűűűűűKép MegcsináltamKépKépKépMégegyszer köszikeKépKép
Anitaßaßa

#2251 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 14:21

Sziasztok! Nem hiszem el, hogy 5naponta megakadok! Most meg azt a küldit nem tudom megcsinálni, amikor a bérgyilkos gépére kell átmászni egy dodoról.....Lassu a repcsi, soha nem tudok mögékerülniKépKépKépKépKép
Anitaßaßa

#2252 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 08. 15:26

Idézet

Sziasztok! Nem hiszem el, hogy 5naponta megakadok! Most meg azt a küldit nem tudom megcsinálni, amikor a bérgyilkos gépére kell átmászni egy dodoról.....Lassu a repcsi, soha nem tudok mögékerülniKépKépKépKépKép
Ha jól sejtem, akkor te most arról a küldiről beszélsz, amikor a fellegek között szárnyalsz és veled szemben jön egy másik gép és arra kéne átmásznod. Ha jól sejtem, akkor most figyelj. A lényeg nem az, hogy utólérd, hanem hogy fölé kerülj. A lényeg. Biztos emlékszel még, amikor repülni tanultál mindig piros karikákon kellett keresztül menni. Most is ilyet keress. Ha jól emlékszem a felhők között van, tehát nehéz megtalálni, de az biztos, hogy egyenesen felfelé kell repülni. Arra azonban figyelj, hogy ne túl nagy szögben, mert akkor visszaesik az orra, de ezt már biztos észre vetted. Egyébként ezzel én is elszöszöltem egy ideig. Ha elakadsz, írj csak nyugodtan, mi azért vagyunk. Nekem is nagyon sokat segítettek itt a srácok. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#2253 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 08. 16:57

Az a lényeg,hogy magasabban repüljl,amikor odaérsz a géphez és fordulsz,mert akkor zuhanórepülésben tudod megközeliteni és gyorsabban fogsz repülni. A másik meg,hogy amikor már majdhogynem látni lehet a gépet már akkor rákell fordulni nagy ívban és ugy zuhanórepüléssel utolérni.Én is sokat küszködtem vele,de a vágén rájöttem.Kép

#2254 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 17:39

Köszi a tippet, megpróbálom! Aztán jelentkezek KépKép
Anitaßaßa

#2255 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 10:43

Helló! Nagyon sokat tudtok segíteni mindig, köszönöm szépen! De megint problémám akadt.... Hogy tudnám megnyerni a triatlonokat? Azt tudom, hogy úszáskor, meg futáskor hogy kell gyorsítani, de amikor bicajjal megyek a dombon tiszta lassan megy és mindig leelőznek...Kép De már addig eljutottam, hogy utolsó előtti legyekKép
Viszont már kiraboltam a kaszinót is, most a Madd Doggnál vagyok, csak attól félek, hogy elfelejtem, hogy NE ott mentsekKép De eddig még mindig eszembe jutott, hogy probléma lenneKépKép
Anitaßaßa

#2256 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 11:18

Ha PC-n játszol, ugyanúgy szaggatottan kel nyomogni a billentyűt mint a másik kettőnél, csak itt azt kell amivel tekersz.

#2257 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 09. 18:07

Idézet

... most a Madd Doggnál vagyok, csak attól félek, hogy elfelejtem, hogy NE ott mentsekKép De eddig még mindig eszembe jutott, hogy probléma lenneKépKép
Nézd meg a térképet. Madd Dog háza mögött nem sokkal, egy-két száz méterre az út túloldalán van egy ház, amit megvehetsz. Vedd hát meg és Madd Dog háza helyett inkább ott ments. Megéri. Énm mikor először játszottam végig a játékot, Madd Dog háza miatt nem tudtam kosarazni. Már tudok. Másodjára is elkezdtem. :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

#2258 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 20:01

Háááát..... Most az utolsó küldivel szenvedek.....Kép Sweet mindig meghalKépKépKépSoha sem az autóra esik.....Kép De legalább eddig eljutottam.... Már majdnem megvan.....Kép
Anitaßaßa

#2259 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 09. 20:26

Nekem az ucsó küldinél inkább az okozta a gondot,hogy kijussak a tüzből,de utána nem voltak gondok.KépKép

#2260 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 09:26

Idézet

Nekem az ucsó küldinél inkább az okozta a gondot,hogy kijussak a tüzből,de utána nem voltak gondok.KépKép
Hát. Az utolsó küldetés... Sokat kinlódtam vele. Először mikor próbáltam nem igazán sikerült eloltani a tüzet. Aztán rájöttem, hogy nem kell mind1iket, de akkor meg össszefutottam egy emberrel aki oltotta a tüzet és mindig lefújt, természetesen tehetetlen voltam. Na aztán még kijutni a tűzből... Na és beérni azt a tűzoltó autót és úgy csinálni, hogy az autó motorháztetejére essen. Hát... Elég fantáziadús volt az ki kitalálta... De mára csak emlék marad, hacsak nem kezdek neki mégegyszer... Az tény, hogy mikor elöször csinálod a küldetést, nem hinném hogy bárki is megcsinálja. De legjobban a SWAT-os kocsi tetszett. Télleg hol lehet olyat szerezni?:Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.