HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2261 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:33

Idézet

Az utolsó küldetés... Sokat kinlódtam vele. Először mikor próbáltam nem igazán sikerült eloltani a tüzet. Aztán rájöttem, hogy nem kell mind1iket, de akkor meg össszefutottam egy emberrel aki oltotta a tüzet és mindig lefújt, természetesen tehetetlen voltam. Na aztán még kijutni a tűzből... Na és beérni azt a tűzoltó autót és úgy csinálni, hogy az autó motorháztetejére essen. Hát... Elég fantáziadús volt az ki kitalálta... De mára csak emlék marad, hacsak nem kezdek neki mégegyszer... Az tény, hogy mikor elöször csinálod a küldetést, nem hinném hogy bárki is megcsinálja. De legjobban a SWAT-os kocsi tetszett. Télleg hol lehet olyat szerezni?:Đ
A SWAT-os kocsi szerintem is állat, de nekem kicsit jobban tetszett a tank. No de a lényeg. Én ezeket úgy loptam el, hogy beálltam a San Fierro-i benzinkúthoz...tudod ott kint a szabad ég alatt lehet menteni. Szóval elkezdtem gyilkolászni az embereket. Aztán jöttek a zsaruk. Így szépen folyamatosan feltornázod magad asszem 5 csillagig. Ha jól emlékszem akkor jön a SWAT. Megvárod míg kiszállnak az autóból és mentesz, vagy legyilkolod őket és mentesz. Mentés után ott marad az autójuk. Gyorsan beszállsz és beállsz az épület melletti garázsba. Utána megint mentesz. Ennyi. Tiéd a SWAT-os kocsi. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2262 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:47

Idézet

Idézet

Az utolsó küldetés... Sokat kinlódtam vele. Először mikor próbáltam nem igazán sikerült eloltani a tüzet. Aztán rájöttem, hogy nem kell mind1iket, de akkor meg össszefutottam egy emberrel aki oltotta a tüzet és mindig lefújt, természetesen tehetetlen voltam. Na aztán még kijutni a tűzből... Na és beérni azt a tűzoltó autót és úgy csinálni, hogy az autó motorháztetejére essen. Hát... Elég fantáziadús volt az ki kitalálta... De mára csak emlék marad, hacsak nem kezdek neki mégegyszer... Az tény, hogy mikor elöször csinálod a küldetést, nem hinném hogy bárki is megcsinálja. De legjobban a SWAT-os kocsi tetszett. Télleg hol lehet olyat szerezni?:Đ
A SWAT-os kocsi szerintem is állat, de nekem kicsit jobban tetszett a tank. No de a lényeg. Én ezeket úgy loptam el, hogy beálltam a San Fierro-i benzinkúthoz...tudod ott kint a szabad ég alatt lehet menteni. Szóval elkezdtem gyilkolászni az embereket. Aztán jöttek a zsaruk. Így szépen folyamatosan feltornázod magad asszem 5 csillagig. Ha jól emlékszem akkor jön a SWAT. Megvárod míg kiszállnak az autóból és mentesz, vagy legyilkolod őket és mentesz. Mentés után ott marad az autójuk. Gyorsan beszállsz és beállsz az épület melletti garázsba. Utána megint mentesz. Ennyi. Tiéd a SWAT-os kocsi. KépKép
Köszi! :-D
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2263 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 18. 11:25

anno végigtoltam a SA-t, most 1-2 modot tettem rá, szerintem ezek közül szivatott meg 1.
pár küldit már megcsináltam, de annál a küldinél, ahol OG Loc házibuliját a Ballas gang tagjai próbálják megzavarni, nem megy tovább. küldi teljesítve, de már nincs hova mennem küldit felvenni.
modok, amiket használok: New San Andreas 2006 (a 2007-ben kiba sok bug van, el sem indul vele nekem a SA), illetve a modern cars mod. ennyi.
vlkinek vlmi tipp, hogy mi lehet a nyűg, vagy aki ue a modot használja találkozott-e ezzel.
a válaszokat előre is köszönöm!
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2264 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 18. 11:33

Idézet

anno végigtoltam a SA-t, most 1-2 modot tettem rá, szerintem ezek közül szivatott meg 1.
pár küldit már megcsináltam, de annál a küldinél, ahol OG Loc házibuliját a Ballas gang tagjai próbálják megzavarni, nem megy tovább. küldi teljesítve, de már nincs hova mennem küldit felvenni.
modok, amiket használok: New San Andreas 2006 (a 2007-ben kiba sok bug van, el sem indul vele nekem a SA), illetve a modern cars mod. ennyi.
vlkinek vlmi tipp, hogy mi lehet a nyűg, vagy aki ue a modot használja találkozott-e ezzel.
a válaszokat előre is köszönöm!
megoldva, sajna ilyen. a fórumon írták, hogy a H és N együttes lenyomása eredményezi azt, hogy küldit választhatok szabadon. így relatíve orvosolható. asszem ma azért még 1 próbát teszek a 2007 verzióval, érdemes!

kis infó róla itt:

http://nagyattila.ex...wtopic.php?t=31
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2265 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:29

En kitoltam most mar harmadszorra elorePC-en es utana 2szer PS2-on es persze 100%-ra nem is volt olyan nehez,persze a unique jump-okat nem csinaltam meg aqz egeszet mert nem kaptam meg,de nem is szamitt bele a 100%-baKépszuper!!!

Kép

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#2266 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 16:05

Üdv all!

Kellene egy kis help San Andreassal kapcsolatban.Nem tudom 70% minimumra kihozni a sivatagban a Torenos sztorit miszerint tanuljak meg "repülni". A helikopteres destroy azthiszem a 3. kurzus nem lesz meg soha 70%al.Valakinek lenne egy mentése miutan végigtolta az összes repcsi gyakos kurzust vagy egy cheat amivel az idő számlálót letom állítani? Mert az istennek nem tudok tovább lépni!!

Kösz előre is!!

#2267 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 20:48

Idézet

Üdv all!

Kellene egy kis help San Andreassal kapcsolatban.Nem tudom 70% minimumra kihozni a sivatagban a Torenos sztorit miszerint tanuljak meg "repülni". A helikopteres destroy azthiszem a 3. kurzus nem lesz meg soha 70%al.Valakinek lenne egy mentése miutan végigtolta az összes repcsi gyakos kurzust vagy egy cheat amivel az idő számlálót letom állítani? Mert az istennek nem tudok tovább lépni!!

Kösz előre is!!
Hát... Nekem van mentésem de 99 %-os vagy elöbbi de mind 90 %-fölötti van. Szerintem én még a helyedbe kitartóbb lennék, hogy jobban meg tudjak tanulni repülni. Még a hasznodra válhat! Szerintem... :Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2268 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 21:08

Idézet

Üdv all!

Kösz előre is!!
szevasz! próbáld meg ezt . itt megtalálod az összes küldi kimentését, de vigyázz, hogy 1.0-ás verzió legyen meg, mert a 2.0-val nem műkszik. ha a második van, ne félj van progi ami átrakja. ha baj van a berakással kérdezz nyugodtan. de ha jól tudsz angolul le is van ott írva. sok sikert (megjegyzem én vagy 4 napot szenvedtem a küldivel)Kép

#2269 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 21:55

Idézet

Idézet

(megjegyzem én vagy 4 napot szenvedtem a küldivel)Kép
én kb 10 percet.:Đ
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#2270 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 22:10

Idézet

Idézet

Idézet

(megjegyzem én vagy 4 napot szenvedtem a küldivel)Kép
én kb 10 percet.:Đ
na peeeeeeeeeerszeKép. de most komolyan ez igaz vagy csak szopatsz?Kép

#2271 Felhasználó inaktív   kov geri 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 26. 10:12

Sziasztok, lenne egy kérdésem. elég egyszerű, csak nem tudom a válszt :Đ

Szval: SWEET - LOS DESPERADOS küldetésnél, az elején fel kéne venni eévileg 2 embert. De hogyan veszem rá őket, hogy beszáljjanak a kocsimba? Légyszi egítsetek.

#2272 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 12:12

Idézet

hogyan veszem rá őket, hogy beszáljjanak a kocsimba? Légyszi egítsetek.

rácélzol (a lényeg a fejük fölötti nyíl) és nyomsz egy G-t (PC)

#2273 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 12:17

Idézet

miért? nekem is 9 perc a rekordom bronz nélkül Kép

#2274 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 12:58

Idézet

Idézet

miért? nekem is 9 perc a rekordom bronz nélkül Kép

ha jól meggondolon nekem max 10 másodperc. berakok egy mentést... végülis alternatív megoldás nem?
amivel a legtöbbet szenvedtem azok a bólya + landolás meg a helikopteres volt. kb napi 2 órával úgy nettóban 8 órás kis malőr volt.

#2275 Felhasználó inaktív   kov geri 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 26. 15:09

köszi szépen kipróbálom

#2276 Felhasználó inaktív   pupper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 17:15

Hali!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szeretnék beszerkeszteni új autószíneket, le is töltöttem egy "SA4 carcols" nevű fájlt (JVt Design oldal) amit elvileg csak át kellene cserélnem a régi helyére (san andreas/data). Átcserélem de mégsincsenek új színek!
Mit bénázok el????
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!!

#2277 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 13:33

Üdv! Az iskolákban mi szerint osztályoznak? Csak a vak szerencse alapján, vagy van valami amire oda kell figyelni?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2278 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 15:47

Idézet

Üdv! Az iskolákban mi szerint osztályoznak? Csak a vak szerencse alapján, vagy van valami amire oda kell figyelni?
az idő és a jármű sérülésének mértéke ami számít, ezeket a feladat után, az összesítő táblán láthatod

#2279 Felhasználó inaktív   Cordova 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 20:25

Cső! Van a San Andreasban motoros dzseki meg ilyesmi vásárlására lehetőség? Csak mer elég motormániás vagyok az életben is szal...csak azért kérdezemKép

#2280 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 20:49

Nem túl nagy a válszték, de van. Lehet chopper szerko és talán cross ruha közül választani.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.