Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 12. 18. 09:33
Az utolsó küldetés... Sokat kinlódtam vele. Először mikor próbáltam nem igazán sikerült eloltani a tüzet. Aztán rájöttem, hogy nem kell mind1iket, de akkor meg össszefutottam egy emberrel aki oltotta a tüzet és mindig lefújt, természetesen tehetetlen voltam. Na aztán még kijutni a tűzből... Na és beérni azt a tűzoltó autót és úgy csinálni, hogy az autó motorháztetejére essen. Hát... Elég fantáziadús volt az ki kitalálta... De mára csak emlék marad, hacsak nem kezdek neki mégegyszer... Az tény, hogy mikor elöször csinálod a küldetést, nem hinném hogy bárki is megcsinálja. De legjobban a SWAT-os kocsi tetszett. Télleg hol lehet olyat szerezni?
Elküldve: 2007. 12. 18. 09:47
Idézet
Idézet
Az utolsó küldetés... Sokat kinlódtam vele. Először mikor próbáltam nem igazán sikerült eloltani a tüzet. Aztán rájöttem, hogy nem kell mind1iket, de akkor meg össszefutottam egy emberrel aki oltotta a tüzet és mindig lefújt, természetesen tehetetlen voltam. Na aztán még kijutni a tűzből... Na és beérni azt a tűzoltó autót és úgy csinálni, hogy az autó motorháztetejére essen. Hát... Elég fantáziadús volt az ki kitalálta... De mára csak emlék marad, hacsak nem kezdek neki mégegyszer... Az tény, hogy mikor elöször csinálod a küldetést, nem hinném hogy bárki is megcsinálja. De legjobban a SWAT-os kocsi tetszett. Télleg hol lehet olyat szerezni?
Elküldve: 2007. 12. 18. 11:25
anno végigtoltam a SA-t, most 1-2 modot tettem rá, szerintem ezek közül szivatott meg 1.
pár küldit már megcsináltam, de annál a küldinél, ahol OG Loc házibuliját a Ballas gang tagjai próbálják megzavarni, nem megy tovább. küldi teljesítve, de már nincs hova mennem küldit felvenni.
modok, amiket használok: New San Andreas 2006 (a 2007-ben kiba sok bug van, el sem indul vele nekem a SA), illetve a modern cars mod. ennyi.
vlkinek vlmi tipp, hogy mi lehet a nyűg, vagy aki ue a modot használja találkozott-e ezzel.
a válaszokat előre is köszönöm!
pár küldit már megcsináltam, de annál a küldinél, ahol OG Loc házibuliját a Ballas gang tagjai próbálják megzavarni, nem megy tovább. küldi teljesítve, de már nincs hova mennem küldit felvenni.
modok, amiket használok: New San Andreas 2006 (a 2007-ben kiba sok bug van, el sem indul vele nekem a SA), illetve a modern cars mod. ennyi.
vlkinek vlmi tipp, hogy mi lehet a nyűg, vagy aki ue a modot használja találkozott-e ezzel.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Elküldve: 2007. 12. 18. 11:33
Idézet
anno végigtoltam a SA-t, most 1-2 modot tettem rá, szerintem ezek közül szivatott meg 1.
kis infó róla itt:
http://nagyattila.ex...wtopic.php?t=31
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
Elküldve: 2007. 12. 18. 14:29
En kitoltam most mar harmadszorra elorePC-en es utana 2szer PS2-on es persze 100%-ra nem is volt olyan nehez,persze a unique jump-okat nem csinaltam meg aqz egeszet mert nem kaptam meg,de nem is szamitt bele a 100%-ba
szuper!!!
![]()
Elküldve: 2007. 12. 23. 16:05
Üdv all!
Kellene egy kis help San Andreassal kapcsolatban.Nem tudom 70% minimumra kihozni a sivatagban a Torenos sztorit miszerint tanuljak meg "repülni". A helikopteres destroy azthiszem a 3. kurzus nem lesz meg soha 70%al.Valakinek lenne egy mentése miutan végigtolta az összes repcsi gyakos kurzust vagy egy cheat amivel az idő számlálót letom állítani? Mert az istennek nem tudok tovább lépni!!
Kösz előre is!!
Kellene egy kis help San Andreassal kapcsolatban.Nem tudom 70% minimumra kihozni a sivatagban a Torenos sztorit miszerint tanuljak meg "repülni". A helikopteres destroy azthiszem a 3. kurzus nem lesz meg soha 70%al.Valakinek lenne egy mentése miutan végigtolta az összes repcsi gyakos kurzust vagy egy cheat amivel az idő számlálót letom állítani? Mert az istennek nem tudok tovább lépni!!
Kösz előre is!!
Elküldve: 2007. 12. 24. 20:48
Idézet
Üdv all!
Kösz előre is!!
Kösz előre is!!
Elküldve: 2007. 12. 24. 21:08
Idézet
Üdv all!
Kösz előre is!!
Kösz előre is!!

Elküldve: 2007. 12. 24. 21:55
Idézet
Idézet
(megjegyzem én vagy 4 napot szenvedtem a küldivel)
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 12. 24. 22:10
Idézet
Idézet
Idézet
(megjegyzem én vagy 4 napot szenvedtem a küldivel)

Elküldve: 2007. 12. 26. 10:12
Sziasztok, lenne egy kérdésem. elég egyszerű, csak nem tudom a válszt ![]()
Szval: SWEET - LOS DESPERADOS küldetésnél, az elején fel kéne venni eévileg 2 embert. De hogyan veszem rá őket, hogy beszáljjanak a kocsimba? Légyszi egítsetek.
Elküldve: 2007. 12. 26. 12:12
Idézet
hogyan veszem rá őket, hogy beszáljjanak a kocsimba? Légyszi egítsetek.
Elküldve: 2007. 12. 26. 12:17
Idézet
na peeeeeeeeeersze
. de most komolyan ez igaz vagy csak szopatsz?
miért? nekem is 9 perc a rekordom bronz nélkül ![]()
Elküldve: 2007. 12. 26. 12:58
Idézet
Idézet
na peeeeeeeeeersze
. de most komolyan ez igaz vagy csak szopatsz?
miért? nekem is 9 perc a rekordom bronz nélkül ![]()
amivel a legtöbbet szenvedtem azok a bólya + landolás meg a helikopteres volt. kb napi 2 órával úgy nettóban 8 órás kis malőr volt.

Elküldve: 2007. 12. 30. 17:15
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szeretnék beszerkeszteni új autószíneket, le is töltöttem egy "SA4 carcols" nevű fájlt (JVt Design oldal) amit elvileg csak át kellene cserélnem a régi helyére (san andreas/data). Átcserélem de mégsincsenek új színek!
Mit bénázok el????
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szeretnék beszerkeszteni új autószíneket, le is töltöttem egy "SA4 carcols" nevű fájlt (JVt Design oldal) amit elvileg csak át kellene cserélnem a régi helyére (san andreas/data). Átcserélem de mégsincsenek új színek!
Mit bénázok el????
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!!
Elküldve: 2007. 12. 31. 13:33
Üdv! Az iskolákban mi szerint osztályoznak? Csak a vak szerencse alapján, vagy van valami amire oda kell figyelni?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2008. 01. 01. 15:47
Idézet
Üdv! Az iskolákban mi szerint osztályoznak? Csak a vak szerencse alapján, vagy van valami amire oda kell figyelni?
Elküldve: 2008. 01. 01. 20:25
Cső! Van a San Andreasban motoros dzseki meg ilyesmi vásárlására lehetőség? Csak mer elég motormániás vagyok az életben is szal...csak azért kérdezem
Elküldve: 2008. 01. 01. 20:49
Nem túl nagy a válszték, de van. Lehet chopper szerko és talán cross ruha közül választani.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Súgó
A téma zárva.