HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2321 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 02. 01. 22:43

Idézet

Az mért van,h a SAMP nem talál meg 1es servereket?Kép
Mert, ha éppen nemfut a szerver akkor nem tudja megkeresni, de egyébként, ha tudod a szerver ip-jét akkor felveheted kedvencnek és mindig meglesz, nem kell keresgetni.

#2322 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 17:58

Helló midenki! Nagyon régen voltam itt, gondoltam üdvözöllek TiteketKépKép És egy tanács a kezdőknek: Soha, ismétlem, soha ne kezdjetek el cheat-eket használi, mert SOHA nem tudjátok abbahagyni, mivel borzasztóan megkönnyíti a játék végigvitelétKépKépKépKépKépEz csak egy tapasztalat+tanácsKépAki nem akarja megfogadni, az ne tegyeKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/018.gif
Anitaßaßa

#2323 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 19:33

Idézet

Helló midenki! Nagyon régen voltam itt, gondoltam üdvözöllek TiteketKépKép És egy tanács a kezdőknek: Soha, ismétlem, soha ne kezdjetek el cheat-eket használi, mert SOHA nem tudjátok abbahagyni, mivel borzasztóan megkönnyíti a játék végigvitelétKépKépKépKépKépEz csak egy tapasztalat+tanácsKépAki nem akarja megfogadni, az ne tegyeKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/018.gif
A próféta szól belőled. Én végigvittem a SA-t mindenféle segítség vagy csalűs, akarom mondani csalás nélkül és óriási élményben volt részem. Aztán egy régi mentést betöltöttem és elkezdtem csítelni. Egy darabig tök jó volt, aztán nagyon idegesített. Semmi értelme egy játéknak, ha mindig mindent elsőre véghez tudsz vinni. Nincsen kihívás, ergo elveszik a varázslat. Akkó meg minek játszani???
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2324 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 23:28

Idézet

Idézet

A próféta szól belőled. Én végigvittem a SA-t mindenféle segítség vagy csalűs, akarom mondani csalás nélkül és óriási élményben volt részem. Aztán egy régi mentést betöltöttem és elkezdtem csítelni. Egy darabig tök jó volt, aztán nagyon idegesített. Semmi értelme egy játéknak, ha mindig mindent elsőre véghez tudsz vinni. Nincsen kihívás, ergo elveszik a varázslat. Akkó meg minek játszani???
Én ezzel nem értek egyet!Ha már vannak cheatek akkor igenis hogy használjuk ki!EGYÁLTALÁN NEM ELSŐRE lehet egy mission-t megcsinálni cheattel se.A játék közepe felé nagyon nehéz már cheattel is játszani!Nem mondom hogy keveset cheatelelek, de nagyon sokat sehttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/057.gif.

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#2325 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 09. 00:15

Idézet

Idézet

Idézet

Én ezzel nem értek egyet!Ha már vannak cheatek akkor igenis hogy használjuk ki!EGYÁLTALÁN NEM ELSŐRE lehet egy mission-t megcsinálni cheattel se.A játék közepe felé nagyon nehéz már cheattel is játszani!Nem mondom hogy keveset cheatelelek, de nagyon sokat sehttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/057.gif.
Pedig van aki megcsinálja csitnélkül ishttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/032.gif.

#2326 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 11. 11:52

Mikor legelőször játszottam végig a SA-t, konkrétan egyszer sem használtam semmilyen "segítséget". Sőt! Emlékszem olyan küldetésre, amivel két hétig szenvedtem, mire nagy nehezen sikerült megcsinálnom. És akkor igazán boldog voltam, hogy sikerült. Mikor másodjára kezdtem el a játékot, gondoltam kipróbálom ezeket a csíteket. Hát csalódtam. Egy darabig oké, hogy tankot vezetsz, vagy hogy csak szuper autók gurulnak az utcán, meg, hogy a kocsival lehet menni a vízen, vagy repülhetsz is vele. De én ezek ellenére azt szerettem, amikor tök mindegy hol voltam, el kellett mennem a saját repteremre ha jetpack-elni akartam. Ez a jó ebben a játékban. Szerintem fölösleges megbolondítani holmi könnyítésekkel. Hiszen akkor nincs kihívás. Csak ezt tudom ismételni.
biolencse
Get your Portable ID!

#2327 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 11. 13:56

Idézet

Mikor legelőször játszottam végig a SA-t, konkrétan egyszer sem használtam semmilyen "segítséget". Sőt! Emlékszem olyan küldetésre, amivel két hétig szenvedtem, mire nagy nehezen sikerült megcsinálnom. És akkor igazán boldog voltam, hogy sikerült. Mikor másodjára kezdtem el a játékot, gondoltam kipróbálom ezeket a csíteket. Hát csalódtam. Egy darabig oké, hogy tankot vezetsz, vagy hogy csak szuper autók gurulnak az utcán, meg, hogy a kocsival lehet menni a vízen, vagy repülhetsz is vele. De én ezek ellenére azt szerettem, amikor tök mindegy hol voltam, el kellett mennem a saját repteremre ha jetpack-elni akartam. Ez a jó ebben a játékban. Szerintem fölösleges megbolondítani holmi könnyítésekkel. Hiszen akkor nincs kihívás. Csak ezt tudom ismételni.
Azért én is kipróbáltam, hogy milyen az, ha halhatatlan vagy, aztán csak ölöd az embereket, pillanatok allat 6 csillag, jön a katonaság, jól szétlövöd öket is,Kép az elején jó szórakozás, aztán meg 10 perc és megunod. Semmi értelme a csitnek. Én sose használtam küldiknél.KépKép Csak rontja a játék élményt.

#2328 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 20:14

Valaki tudja hogy hogyan lehet járműveket és egyéb cuccokat belerakni a GTA San Andreasba?
Ha igen akkor hogy és mivel?

#2329 Felhasználó inaktív   skori14 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 21:06

Az IMGTool nevű programmal tudsz járműveket és egyéb dolgokat betenni.

#2330 Felhasználó inaktív   revesz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 10:57

nekem a játék még csak folyamatban van de azért jó lenne róla tudni pár dolgot lécci írjatok rá választ

van a játékban eredetileg multiplayer?

#2331 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 13. 11:05

Idézet

nekem a játék még csak folyamatban van de azért jó lenne róla tudni pár dolgot lécci írjatok rá választ

van a játékban eredetileg multiplayer?
Úgy lehet vele multizni, hogy osztatlan képernyőn játszotok ketten. Többek között a barátnőknél van lehetőséged erre. Ha két szívet látsz egymásba fonódva körbe körbe forogni, ott tudsz közösen játszani. De ha valahol máshol látsz szintén összefonódva kettő koponyát, amik csakugyan forognak, akkor ott is tudsz így játszani. Van is erről térkép, hogy hol vannak ezek a lehetőségek, de ezt én már sajnos nem tudom megmondani. Viszont ldavid kolléga ha látja és olvassa ezt biztosan belinkel neked valamit. Bár az is megoldás lehet, hogy néhány oldalt (vagy több tíz oldalt...már nem tudom) vissza olvasol. Meg fogod találni, mert már én is kértem.
biolencse
Get your Portable ID!

#2332 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 18:05

a térkép itt található 2 player locations néven
bár azt nem írta hogy milyen platformon játszik, pc-re készült több multiplayer mod is

#2333 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 18:50

((((IMG TOOL)))) Valaki elmondaná hogy hogyan kell belerakni a járműveket stb...
Segítsen!
ha valaki tudja hogy hogyan kell elmondhatná lépésrő lépésre.
esetleg tudna ajánlani hasonló magyar programot és annak a használatát.

ELŐRE IS KÖSSZ!!

#2334 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 16. 14:23

Idézet

((((IMG TOOL)))) Valaki elmondaná hogy hogyan kell belerakni a járműveket stb...
Segítsen!
ha valaki tudja hogy hogyan kell elmondhatná lépésrő lépésre.
esetleg tudna ajánlani hasonló magyar programot és annak a használatát.

ELŐRE IS KÖSSZ!!

Innen tölsd le és lesz benne részletes magyar leirás, hogy hogy kell használni. :Đ

#2335 Felhasználó inaktív   fedaykin1984 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 23:11

Hello!A 14-es számú tag-et az istennek sem sikerül megtalálnom. Tud valaki segíteni (fotó, leírás...)?

#2336 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:35

Valahol van térkép az biztos, mert anno nekem is szükségem volt rá. Vagy lapozz vissza itt jó néhány tíz oldalt, vagy ami mondjuk egyszerűbb, írd be a google-be, hogy -San Andreas tags maps- aztán kidob valamit. Ismét csak ldavid széleskörű infóira tudok támaszkodni. Neki is van egy ezzel foglalkozó honlapja, aholmindenfélét megtalálhatsz a játékkal kapcsolatban.
biolencse
Get your Portable ID!

#2337 Felhasználó inaktív   fedaykin1984 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 01:19

Idézet

Valahol van térkép az biztos, mert anno nekem is szükségem volt rá. Vagy lapozz vissza itt jó néhány tíz oldalt, vagy ami mondjuk egyszerűbb, írd be a google-be, hogy -San Andreas tags maps- aztán kidob valamit. Ismét csak ldavid széleskörű infóira tudok támaszkodni. Neki is van egy ezzel foglalkozó honlapja, aholmindenfélét megtalálhatsz a játékkal kapcsolatban.
Köszönöm, de azóta megtaláltam (a rohadt tető egyik eltakart zugában...) Ha fújni megyek használom a tag map-et, ezért tudtam, hogy pont a 14-es nincs meg.

#2338 Felhasználó inaktív   Solskjaer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 18:15

csá mindenkinekaz a problémám, hogy a háztetőn lövöldözős csajt nem sikerül meghódítanomha valaki tudja írja már le, hogy neki milyen frizurával, ruhában, kocsival, izomzattal, sex appeallel, és testsúllyal sikerültkösz

#2339 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 22:46

kevés izomzat és magas sex appeal (vonzerő) kell hozzá

#2340 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 29. 10:03

Nem mellesleg, ha oda mész az egyik potenciális barátnőhöz és nem tetszel neki, akkor annak hangot ad. Elmondja, hogy "mennyé má' innen te dagadt, kopasz köcsög" vagy valami hasonlót. Ebből már lehetne következtetni, hogy milyen a csaj zsánere, de ha ez nem lenne elég, még ki is írja, hogy mit szeret a nagy ő. Kapcsold be a feliratot, vegyél kezedbe egy szótárt és hajrá. Sok esetben én is ehhez folyamodtam, ha nem volt más megoldás.
biolencse
Get your Portable ID!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119