Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
#2321 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 01. 22:43
Az mért van,h a SAMP nem talál meg 1es servereket?
Elküldve: 2008. 02. 08. 17:58
Helló midenki! Nagyon régen voltam itt, gondoltam üdvözöllek Titeket
És egy tanács a kezdőknek: Soha, ismétlem, soha ne kezdjetek el cheat-eket használi, mert SOHA nem tudjátok abbahagyni, mivel borzasztóan megkönnyíti a játék végigvitelét

Ez csak egy tapasztalat+tanács
Aki nem akarja megfogadni, az ne tegye
https://forum.hwsw.h...default/018.gif
Anitaßaßa
Elküldve: 2008. 02. 08. 19:33
Idézet
És egy tanács a kezdőknek: Soha, ismétlem, soha ne kezdjetek el cheat-eket használi, mert SOHA nem tudjátok abbahagyni, mivel borzasztóan megkönnyíti a játék végigvitelét

Elküldve: 2008. 02. 08. 23:28
Idézet
Idézet

#2325 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 09. 00:15
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 02. 11. 11:52
Mikor legelőször játszottam végig a SA-t, konkrétan egyszer sem használtam semmilyen "segítséget". Sőt! Emlékszem olyan küldetésre, amivel két hétig szenvedtem, mire nagy nehezen sikerült megcsinálnom. És akkor igazán boldog voltam, hogy sikerült. Mikor másodjára kezdtem el a játékot, gondoltam kipróbálom ezeket a csíteket. Hát csalódtam. Egy darabig oké, hogy tankot vezetsz, vagy hogy csak szuper autók gurulnak az utcán, meg, hogy a kocsival lehet menni a vízen, vagy repülhetsz is vele. De én ezek ellenére azt szerettem, amikor tök mindegy hol voltam, el kellett mennem a saját repteremre ha jetpack-elni akartam. Ez a jó ebben a játékban. Szerintem fölösleges megbolondítani holmi könnyítésekkel. Hiszen akkor nincs kihívás. Csak ezt tudom ismételni.
#2327 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 11. 13:56
Idézet
Mikor legelőször játszottam végig a SA-t, konkrétan egyszer sem használtam semmilyen "segítséget". Sőt! Emlékszem olyan küldetésre, amivel két hétig szenvedtem, mire nagy nehezen sikerült megcsinálnom. És akkor igazán boldog voltam, hogy sikerült. Mikor másodjára kezdtem el a játékot, gondoltam kipróbálom ezeket a csíteket. Hát csalódtam. Egy darabig oké, hogy tankot vezetsz, vagy hogy csak szuper autók gurulnak az utcán, meg, hogy a kocsival lehet menni a vízen, vagy repülhetsz is vele. De én ezek ellenére azt szerettem, amikor tök mindegy hol voltam, el kellett mennem a saját repteremre ha jetpack-elni akartam. Ez a jó ebben a játékban. Szerintem fölösleges megbolondítani holmi könnyítésekkel. Hiszen akkor nincs kihívás. Csak ezt tudom ismételni.
Elküldve: 2008. 02. 11. 20:14
Valaki tudja hogy hogyan lehet járműveket és egyéb cuccokat belerakni a GTA San Andreasba?
Ha igen akkor hogy és mivel?
Ha igen akkor hogy és mivel?
Elküldve: 2008. 02. 11. 21:06
Az IMGTool nevű programmal tudsz járműveket és egyéb dolgokat betenni.
Elküldve: 2008. 02. 13. 10:57
nekem a játék még csak folyamatban van de azért jó lenne róla tudni pár dolgot lécci írjatok rá választ
van a játékban eredetileg multiplayer?
Elküldve: 2008. 02. 13. 11:05
Idézet
nekem a játék még csak folyamatban van de azért jó lenne róla tudni pár dolgot lécci írjatok rá választ
Elküldve: 2008. 02. 15. 18:50
((((IMG TOOL)))) Valaki elmondaná hogy hogyan kell belerakni a járműveket stb...
Segítsen!
ha valaki tudja hogy hogyan kell elmondhatná lépésrő lépésre.
esetleg tudna ajánlani hasonló magyar programot és annak a használatát.
ELŐRE IS KÖSSZ!!
Segítsen!
ELŐRE IS KÖSSZ!!
#2334 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 16. 14:23
Idézet
((((IMG TOOL)))) Valaki elmondaná hogy hogyan kell belerakni a járműveket stb...
Segítsen!
ELŐRE IS KÖSSZ!!
Segítsen!
ELŐRE IS KÖSSZ!!
Innen tölsd le és lesz benne részletes magyar leirás, hogy hogy kell használni.
Elküldve: 2008. 02. 20. 23:11
Hello!A 14-es számú tag-et az istennek sem sikerül megtalálnom. Tud valaki segíteni (fotó, leírás...)?
Elküldve: 2008. 02. 21. 09:35
Valahol van térkép az biztos, mert anno nekem is szükségem volt rá. Vagy lapozz vissza itt jó néhány tíz oldalt, vagy ami mondjuk egyszerűbb, írd be a google-be, hogy -San Andreas tags maps- aztán kidob valamit. Ismét csak ldavid széleskörű infóira tudok támaszkodni. Neki is van egy ezzel foglalkozó honlapja, aholmindenfélét megtalálhatsz a játékkal kapcsolatban.
Elküldve: 2008. 02. 22. 01:19
Idézet
Valahol van térkép az biztos, mert anno nekem is szükségem volt rá. Vagy lapozz vissza itt jó néhány tíz oldalt, vagy ami mondjuk egyszerűbb, írd be a google-be, hogy -San Andreas tags maps- aztán kidob valamit. Ismét csak ldavid széleskörű infóira tudok támaszkodni. Neki is van egy ezzel foglalkozó honlapja, aholmindenfélét megtalálhatsz a játékkal kapcsolatban.
Elküldve: 2008. 02. 28. 18:15
csá mindenkinekaz a problémám, hogy a háztetőn lövöldözős csajt nem sikerül meghódítanomha valaki tudja írja már le, hogy neki milyen frizurával, ruhában, kocsival, izomzattal, sex appeallel, és testsúllyal sikerültkösz
Elküldve: 2008. 02. 29. 10:03
Nem mellesleg, ha oda mész az egyik potenciális barátnőhöz és nem tetszel neki, akkor annak hangot ad. Elmondja, hogy "mennyé má' innen te dagadt, kopasz köcsög" vagy valami hasonlót. Ebből már lehetne következtetni, hogy milyen a csaj zsánere, de ha ez nem lenne elég, még ki is írja, hogy mit szeret a nagy ő. Kapcsold be a feliratot, vegyél kezedbe egy szótárt és hajrá. Sok esetben én is ehhez folyamodtam, ha nem volt más megoldás.

Súgó
A téma zárva.