HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2361 Felhasználó inaktív   GreyFoxx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 14:51

Bunnyhop to the top.

Íme két kép címe:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#2362 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 06:00

Hogyan kell megcsinálni a Lowride küldetést??
Tudom hogy milyen billentyűkkel.
Ha valakinek van egy mentése az küldhetne egyet.(olyan mentés amivel már végigvitte a játékot vagy az első sziget már complet)
Előre is kössz

#2363 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 08:06

már megcsináltam

#2364 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 03. 09. 10:27

Idézet

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget a magyarítással kapcsolatban, bevált!Kép

Ismét hasonló kérdésem lenne melyik a legjobb multiplayer amit ajánlanátok!

Előre is ezer köszönet!
A SA:MP 0.2.2 verzió a legjobb.Kép

#2365 Felhasználó inaktív   Hegedavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 20:37

Helló!Hogyan kell letölteni a San Andreast?

#2366 Felhasználó inaktív   TheSuffering 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 00:13

Idézet

Helló! Hogyan kell letölteni a San Andreast?
A legegyszerűbb, ha belerakod a kosaradba itt, megadod az adataidat, leadod a rendelést, és vársz 24 órát.

#2367 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 06:37

Le van magyarosítva a San Andreas és amikor a küldetés elején beszélnek (hogy mit kell csinálni) nem magyar (nem is feliratozza) de más dolgok magyar.
Miért van ez?

#2368 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 17:50

nos, ez attól is függ, milyen magyarítást használsz, mert lehet, hogy hibás
de vannak olyan részek a játékban ahol a szöveg alatt nincs is felirat, hiába be van kapcsolva

#2369 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 20:01

én a magyarositasok.hu töltöttem le és eddig még egyik into sem volt magyar

#2370 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 20:47

és a menü sem magyar? mert akkor valamit nem jól csináltál a telepítésnél
szedd le ezt és a txt-t olvasd el

#2371 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 06:15

a menü magyar
a beszédek az nem magyar amikor beszélnek hogy mit kell csinálni az nem magyar

#2372 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 21:40

akkor több mint valószínű hogy csak ki van kapcsolva a feliratozás
a videó beállításoknál bekapcsolhatod

#2373 Guest__*

Elküldve: 2008. 03. 11. 22:18

Ja szerintem is ez lehat a gond.

#2374 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 06:49

Meddig kell csinálni a terület szerzést az első szigeten?
Én arra emlékszem hogy a játék végén amikor már nincsenek küldetések akkor már nincs területem vagyis eltünktek a térképről.
Mi lesz akkor ha nem foglalom el a területeket?(tudom hogy elvesznek ( de jelent valami gondot? ) )

#2375 Guest__*

Elküldve: 2008. 03. 12. 07:22

Idézet

Én arra emlékszem hogy a játék végén amikor már nincsenek küldetések akkor már nincs területem vagyis eltünktek a térképről.
Mi lesz akkor ha nem foglalom el a területeket?(tudom hogy elvesznek ( de jelent valami gondot? ) )
Szerintem nem érdemes elfoglalni az összes területet az elején, mert amikor a Las Venturasi küldetéseknek is vége lesz, akkor vissza kell térni Los Santosba és megint elkell foglalni.

#2376 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:51

Idézet

Idézet

Szerintem nem érdemes elfoglalni az összes területet az elején, mert amikor a Las Venturasi küldetéseknek is vége lesz, akkor vissza kell térni Los Santosba és megint elkell foglalni.
Én elfoglaltam mindegyiket és utána nem volt gondom velük, mert nem riasztott, hogy megtámadták a területemet... :Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2377 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 17:00

Hali all! Gondoltam beírok ide bár már régen sikerült végigtolni a gémet egy kis nosztalgiázásra támadt kedvem.
Ha értékelnem kellene azthiszem még most is az egyik legjobb gamma azóta,nem akarlak titeket elkeseríteni de szerintem a négy nem fogja überelni ahogy a képeket nézem meg önmagában.Majd esetleg ha kidobják a következő szériát hasoló területnagysággal mint a S.A. meg sztorival (megemlíthetném a Just Cause-t is mellékesen).
Ha visszatérnénk a S.A-ra és a küldetésekre akkor azt gondolom a Big Poppa nevével fémjelzett pálya volt a legkeményebb (azt egyik sem verte nehézségi szintben).Mikor ki kellett füstölni Mad Dog villájából.
Nos nagyjából ennyit,talán még azt hozzátenném lehet sokáig kell várnunk arra hogy a S.A.-t bármely más gamma megközelítse az elkövetkező időkben.Talán a Just Cause ... Grafikai plusz akció téren a Half Life 2, RPG szinten meg azthiszem a Fallout 3.

Csákány!

#2378 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 14. 17:16

Idézet

Hali all! Gondoltam beírok ide bár már régen sikerült végigtolni a gémet egy kis nosztalgiázásra támadt kedvem.
Ha értékelnem kellene azthiszem még most is az egyik legjobb gamma azóta,nem akarlak titeket elkeseríteni de szerintem a négy nem fogja überelni ahogy a képeket nézem meg önmagában.Majd esetleg ha kidobják a következő szériát hasoló területnagysággal mint a S.A. meg sztorival (megemlíthetném a Just Cause-t is mellékesen).
Ha visszatérnénk a S.A-ra és a küldetésekre akkor azt gondolom a Big Poppa nevével fémjelzett pálya volt a legkeményebb (azt egyik sem verte nehézségi szintben).Mikor ki kellett füstölni Mad Dog villájából.
Nos nagyjából ennyit,talán még azt hozzátenném lehet sokáig kell várnunk arra hogy a S.A.-t bármely más gamma megközelítse az elkövetkező időkben.Talán a Just Cause ... Grafikai plusz akció téren a Half Life 2, RPG szinten meg azthiszem a Fallout 3.

Csákány!
Valamilyen szinten egyet értek veled. Arról nem szívesen nyilatkoznék, hogy milyen lesz a GTA IV, mert még nem tudjuk. De majd meglátjuk. Én mindenesetre biztosan megveszem. A San Andreas-ról meg tényleg csak annyit, hogy én is kipróbáltam meg végig játszottam jó sok játékot, de akkora élményt, mint CJ kalandjai semmi nem nyújtott. Más téren persze rengeteg gamma über. Viszont amikor hosszú heteket, hónapokat tölt az ember egy játékkal, mint ahogy én is tettem, nagyon bele éli magát. Szó szerint két hónapig nem vettem ki a PS2-ből a lemezt. Csak azzal játszottam. Hogy a IV menniyre tudja hozni a hangulatot, nem tudom. Nekem nagyon bejött ez a "feka bűnöző vagyok, de meg akarok változni, vagy inkább mégsem" vonal. Erről a játékról lehetne mesélni, mint mesélni, ódákat zengeni, vagy himnuszt írni hozzá. Emlékszem volt olyan, hogy elkötöttem egy chopper-t, a K-Rose-re hangoltam a rádiót és órákig csak motoroztam a hegyekben, meg a kisvárosokban. Míg élek nem felejtem el a San Andreas-t.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2379 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 17:47

Idézet

Idézet

Csákány!
Valamilyen szinten egyet értek veled. Arról nem szívesen nyilatkoznék, hogy milyen lesz a GTA IV, mert még nem tudjuk. De majd meglátjuk. Én mindenesetre biztosan megveszem. A San Andreas-ról meg tényleg csak annyit, hogy én is kipróbáltam meg végig játszottam jó sok játékot, de akkora élményt, mint CJ kalandjai semmi nem nyújtott. Más téren persze rengeteg gamma über. Viszont amikor hosszú heteket, hónapokat tölt az ember egy játékkal, mint ahogy én is tettem, nagyon bele éli magát. Szó szerint két hónapig nem vettem ki a PS2-ből a lemezt. Csak azzal játszottam. Hogy a IV menniyre tudja hozni a hangulatot, nem tudom. Nekem nagyon bejött ez a "feka bűnöző vagyok, de meg akarok változni, vagy inkább mégsem" vonal. Erről a játékról lehetne mesélni, mint mesélni, ódákat zengeni, vagy himnuszt írni hozzá. Emlékszem volt olyan, hogy elkötöttem egy chopper-t, a K-Rose-re hangoltam a rádiót és órákig csak motoroztam a hegyekben, meg a kisvárosokban. Míg élek nem felejtem el a San Andreas-t.
Így ahogy mondod ezért is lesz nehéz egy hozzá hasonlót esetlegesen olyan szintűt alkotni.Minden idők legjobb akció játéka.Persze vannak ezer meg ezer más kategóriájú játékok de maga a hangulat,a szabadság,az élmény na ez az amit ez a gém tudott nyújtani (grafikailag nem volt a legjobb de ezt ne is várjuk el).És persze a kötetlenséget sem felejthetjük ki a sorból.
Én is kíváncsi leszek a folytatásra de azt gondolom a fejlesztők lehet már a rákövetkező szérián törik a fejüket.Ha pedig az EA felvásárolja a jogot a grafikában is lépni fog egy mérföldkőt.

#2380 Guest__*

Elküldve: 2008. 03. 14. 17:58

Hát, ha az EA megvenné szerintem az csak a játék rovására menne.Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120