Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 07. 18. 12:51
Idézet
Halo Warthog...

(az felső audi viszont tényleg jó lenne a kerekét leszámítva... no, meg más színben
mod.
Elküldve: 2005. 07. 19. 08:53
Hi! Annál a küldetésnél amikor Ceasar-el el kell lopni egy tankert úgy hogy motorról kell átugrania, akkor a kamionhoz vagy a létrához kell menni, illetve meddig kell ott menni mire át mer ugrani?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2005. 07. 19. 09:22
Üdv! A tankeres már sikerült!
Most az a kérdésem hogy amikor a kocsikat kell a hajóról le pakolni a daruval, ott hogy lehet megvédeni Ceasar-t? ki lehet szállni a daruból, mert a mágnessel nem igazán sikerül agyoncsapnom őket.
Elküldve: 2005. 07. 19. 11:48
ki lehet. (de miért nem próbálod meg?)
Elküldve: 2005. 07. 19. 15:44
Egyik osztálytársam bugja. CJtől jobbra nézzétek. 
/forum/images/upload/200507/tn_futyi.jpg
/forum/images/upload/200507/tn_futyi.jpg
Elküldve: 2005. 07. 19. 18:25
Idézet
picit lepunnyadt a topic... mi van senki nem akadt el senkinek nem kell segitseg, elmenyek, tapasztalatok, otletek, semmi?
vagy mar mindenki vegigtolta es torolte (mint en)?
Elküldve: 2005. 07. 20. 09:33
Hali!
2 napja szereztem meg a game-et. A Vice City sem volt kutya, de ennek a feelingje, sokkkal jobb.
Azért egy két kérdésem volna:
A nagy lóvék mikor dőlnek majd? Ugyanis a küldetésekből még nem sok folyt be.
A szexuális vonzalmat mivel lehet növelni? Illetve a Respect csak a küldetések alapján emelkedik?
Üdv:
Geri
2 napja szereztem meg a game-et. A Vice City sem volt kutya, de ennek a feelingje, sokkkal jobb.
A szexuális vonzalmat mivel lehet növelni? Illetve a Respect csak a küldetések alapján emelkedik?
Üdv:
Geri
Elküldve: 2005. 07. 20. 09:38
Idézet
Hali!
Üdv:
Geri
Üdv:
Geri
A szexulális vonzalmat kigyúrt izomzattal, baró göncökkel lehet elérni, de a játék elején még nincs igazán jelentősége.
A respect az elfoglalt területek számától is függ.
Elküldve: 2005. 07. 20. 11:20
Idézet
Idézet
Hali!
Üdv:
Geri
Üdv:
Geri
A szexulális vonzalmat kigyúrt izomzattal, baró göncökkel lehet elérni, de a játék elején még nincs igazán jelentősége.
A respect az elfoglalt területek számától is függ.
Akkor a pénzre még várni kell
Elküldve: 2005. 07. 20. 11:27
Idézet
Idézet
Akkor a pénzre még várni kell
.... Az ellenséges bandát hogy lehet kiűzni? És honnan tudom, hogy egy terület ellenséges?
Elküldve: 2005. 07. 20. 13:07
Idézet
Idézet
picit lepunnyadt a topic... mi van senki nem akadt el senkinek nem kell segitseg, elmenyek, tapasztalatok, otletek, semmi?
vagy mar mindenki vegigtolta es torolte (mint en)?
Elküldve: 2005. 07. 20. 14:53
Ki milyen ruhára esküszik csajozás terén? Én most vásároltam be a ZIP-be és meg is szereztem a Las Ventura-i csajtól a kártyát tehát volt értelme. De mivel lehet igazán a Sex Appeal-t megdobni? Illetve van értelme?
Elküldve: 2005. 07. 20. 15:19
a venturas-i bige kb a negyedik randi után odaadja a kártyát ha jól rémlik. jobban bevágódni nála csak abban a szado-mazo bőrcuccban lehet. a vonzerőt pedig a kagylók gyűjtögetésével lehet növelni.
Elküldve: 2005. 07. 20. 16:21
Lenne 1 kérdésem. Hogy lehet a többi csajt is felszedni, az alap kettőn kívül?
A pénz nem boldogít, csak ha van.
Elküldve: 2005. 07. 20. 16:42
Kagylók? Azokkal még nem találkoztam. Azok olyanok mint a lópatkók? Azokból 1-et már találtam? Ez olyan mint az előző részekben ha összegyűjtesz bizonyos mennyiséget szobrokból, GTA3 feliratokból, akkor kapsz ingyan fegyvereket meg páncélt meg ilyeneket?
Elküldve: 2005. 07. 20. 17:24
Idézet
Kagylók? Azokkal még nem találkoztam. Azok olyanok mint a lópatkók? Azokból 1-et már találtam? Ez olyan mint az előző részekben ha összegyűjtesz bizonyos mennyiséget szobrokból, GTA3 feliratokból, akkor kapsz ingyan fegyvereket meg páncélt meg ilyeneket?
Elküldve: 2005. 07. 20. 21:33
Keresni kell őket vagy kapom majd őket magától.
Elküldve: 2005. 07. 20. 21:36
Idézet
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 07. 20. 23:31
Idézet
Lenne 1 kérdésem. Hogy lehet a többi csajt is felszedni, az alap kettőn kívül?
Erre a kérdésre a válasz egyszerűbb, mint gondolnád.
Önszorgalomból készítettem ugyanis egy összefoglalót a San Andreas-béli csajozásról, ezt megtalálod a http://nfol-home.uw.hu weboldalon, az R.T.C. szekcióban. Abban minden információt megtalálsz.
Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu

Súgó
A téma zárva.