HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#681 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 22. 13:43

Hohóóóó! Ime egy magyar fejlesztés! Kép

Kép

Author: SZSZGBR ( Szász Gábor, Szeged 2005.07.20)

#682 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 22. 13:47

Bar meg legalabb 2 honapnak el kell telnie h ujra leulhessek SA ele, azert kivancsi vagyok ki hogy oldotta meg azt a kuldetest, amikor egy kisrepulovel egy Jet moge kell kerulni es a piros kort megcelozni.. egyszeruen keptelenseg megoldanom mindig utanafordulok de nem tudom beerni...Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#683 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 22. 13:52

Idézet

Bar meg legalabb 2 honapnak el kell telnie h ujra leulhessek SA ele, azert kivancsi vagyok ki hogy oldotta meg azt a kuldetest, amikor egy kisrepulovel egy Jet moge kell kerulni es a piros kort megcelozni.. egyszeruen keptelenseg megoldanom mindig utanafordulok de nem tudom beerni...Kép
Pedig rémesen egyszerű! Ha nagyon nem megy akkor tuningold meg egy kicsit a kisrepülőt és máris megvan!

...egy kis csalást el tudunk neked is nézni Avi! Kép Kép

#684 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 14:07

Idézet

Idézet

Pedig rémesen egyszerű! Ha nagyon nem megy akkor tuningold meg egy kicsit a kisrepülőt és máris megvan!

...egy kis csalást el tudunk neked is nézni Avi! Kép Kép
Meg lehet tuningolni csalas nelkul? Na es csalas nelkul hogyan lehet megoldani a kuldetest?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#685 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 22. 14:13

Idézet

Meg lehet tuningolni csalas nelkul? Na es csalas nelkul hogyan lehet megoldani a kuldetest?
Én igazábol nem is csalásnak, hanem inkább jótékony teljesítményfokozásnak szoktam hívni a dolgot. Kép

...ez olyan mint mikor az ember vesz egy robogót és kiveszi a fojtásokat. Ne szégyelld magad miatta! Kép

#686 Felhasználó inaktív   gabbe29 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 22. 14:46

Sziasztok! San Andreas-sal az a bajom, hogy a breaking the bank at caligula's feladat végén nem tudom felvenni az ejtőernyőt! Ha tudnátok segíteni!

#687 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 16:41

Idézet

Sziasztok! San Andreas-sal az a bajom, hogy a breaking the bank at caligula's feladat végén nem tudom felvenni az ejtőernyőt! Ha tudnátok segíteni!
Sztem nyomj egy Tab-ot hátha van vmi az ejtőernyő helyén. (Pl.: Éjjellátó)
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#688 Felhasználó inaktív   gabbe29 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 22. 20:03

Idézet

Idézet

Sztem nyomj egy Tab-ot hátha van vmi az ejtőernyő helyén. (Pl.: Éjjellátó)
Köszi! Tényleg csak egy TAB!

#689 Felhasználó inaktív   Nfol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 20:46

Idézet

Hát, ott az a probléma, hogy a Dodo alig tudja tartani a Shamal tempóját, és ha rossz szögből próbálod megközelíteni, akkor biztosan nem éred utol...

Az én módszerem az volt, hogy amikor feltűnik a másik gép, rögtön elkezdtem visszafordulni és fölé kerülni. Így szinte rárepültem, még kicsit lassítani is kellett...

Írjatok valamit a végigjátszásomról is, ha már egyszer kikerült. :Đ

Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu

#690 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 09:26

jaja, fentről kell lecsapni! Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#691 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 10:32

Idézet

jaja, fentről kell lecsapni! Kép
Én is így próbálkoztam de sehogy nem jött össze, úgyhogy áthívtam a haveromat aki seperc alatt megcsinálta nekem :Đ
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#692 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:02

Idézet

Előzmény:

Hát, ott az a probléma, hogy a Dodo alig tudja tartani a Shamal tempóját, és ha rossz szögből próbálod megközelíteni, akkor biztosan nem éred utol...

Az én módszerem az volt, hogy amikor feltűnik a másik gép, rögtön elkezdtem visszafordulni és fölé kerülni. Így szinte rárepültem, még kicsit lassítani is kellett...

Írjatok valamit a végigjátszásomról is, ha már egyszer kikerült. :Đ

Annyira nem lett rossz, bár a vége tényleg nagyon olvasmányos lett. Még nem olvastam végig, ha kint lesz oldaladon, majd megteszem.Kép
PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#693 Felhasználó inaktív   Habos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:36

Hello skacok!Az volna a problémám h a san andreas fél percenként játszahtatlanná válik, a képen minden összefolyik.Geforce Fx 5200 as kártyám van.Mitévő legyek?Aki tud segíteni az szóljon!Előre is kösz.
blabla

#694 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:57

Idézet

Hello skacok!Az volna a problémám h a san andreas fél percenként játszahtatlanná válik, a képen minden összefolyik.Geforce Fx 5200 as kártyám van.Mitévő legyek?Aki tud segíteni az szóljon!Előre is kösz.
Először frissítsd a drivert. Ez talán segít.
PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#695 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:58

valami ilyesmi a hiba?
Kép
erre azt írják egy szomszédos fórumon:
Gondolom FX5200 ... Mert annál van ilyen. Egyelőre nincs javítás... Ezt a GTA-sok rontották el... FX5200-zal nálam is volt ilyen gond... Majd jön egy peccs (remélhetően :Đ ) [/quote]
hja, meg ezt is:
Legújabb nVidia driver megoldotta a problémát, sokkal simábban is fut a gáma érzésem szerint :-D
[/quote]szerk.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#696 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 25. 12:09

Tuti, hogy a driver hiba. Nekem a legfrissebb van fenn ugyanilyen kártyával tolom és semmi probléma.

#697 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 25. 13:03

[quote]
valami ilyesmi a hiba?

erre azt írják egy szomszédos fórumon:
Gondolom FX5200 ... Mert annál van ilyen. Egyelőre nincs javítás... Ezt a GTA-sok rontották el... FX5200-zal nálam is volt ilyen gond... Majd jön egy peccs (remélhetően :Đ ) [/quote]
hja, meg ezt is:
Legújabb nVidia driver megoldotta a problémát, sokkal simábban is fut a gáma érzésem szerint :-D
[/quote]szerk.

Figyi neked nem Geforce FX-ed van mert azon ilyen a San Andreas. Majd vlamikorra igérnek patch-ot a fejleszdők de hogy mikorr......
[/quote]

#698 Felhasználó inaktív   Habos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:34

Hali!Kösz a válaszokat.Tudnátok adni egy linket az új driverhez?Keresem de egyelőre nem találom.Kép
blabla

#699 Felhasználó inaktív   Habos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:36

Ha csak annyi lenne a hiba mint a képen..Kép
Sajnos minden összefolyik, volt egy kép a gtaonline.hu n na egy az egyben az a gondomKép

blabla

#700 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 27. 06:59

Kép

KépKépKépKépKép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34