Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 08. 11. 14:32
Köszike már csak azt az Euros-t keresem Venturas-bande nem találom.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
#802 Guest__*
Elküldve: 2005. 08. 11. 14:36
Idézet
...de ez csúnya dolog ám...
Elküldve: 2005. 08. 11. 15:10
Idézet
Idézet
Ez a video beszarás!!!! 
milyen video?
Elküldve: 2005. 08. 11. 18:54
Idézet
nekem eddig csak 6db-ot sikerült összekapcsolnom
te azt a 8db-ot felvitted a mount chiliadra vagy meg se probáltad?
kiváncsi vagyok hogy fel lehet e vinni 8db-ot
Nem vittem fel őket sehová, ez még a játéknak abban a szakaszában fordult elő, amikor Los Santos és környéke volt csak bejárható. De nem nagyon lehetett velük menni, mert kanyarodáskor ugyancsak csúszkált.
Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu
Elküldve: 2005. 08. 11. 18:57
Idézet
Egyetlen helyen találsz csak Eurost, ha még keresgéled kicsit magadtól, akkor ezt ne olvasd tovább!
Szóval Las Venturas, a Four Dragons kaszinótól nem messze van a túloldalon a piramis alakú kaszinó. Az az előtt lévő szfinx alatt parkol egy.
Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu
Elküldve: 2005. 08. 11. 21:00
Idézet
Idézet
Idézet
Ez a video beszarás!!!! 
milyen video?
na minegy
Elküldve: 2005. 08. 11. 21:01
Idézet
Idézet
Nem vittem fel őket sehová, ez még a játéknak abban a szakaszában fordult elő, amikor Los Santos és környéke volt csak bejárható. De nem nagyon lehetett velük menni, mert kanyarodáskor ugyancsak csúszkált.
elsöre poén
Elküldve: 2005. 08. 12. 10:12
Idézet
Idézet
Idézet
elsöre poén
A pénz nem boldogít, csak ha van.
Elküldve: 2005. 08. 12. 10:27
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
elsöre poén
probáld ki quaddal
Elküldve: 2005. 08. 12. 16:39
Sziasztok Nép!
Remélem tudtok segíteni, mert elakadtam a san andreasban, és tippem sincs a továbblépésre... A pályán per pillanat egy darab misszió van kínálaton, ázsiai vak barátunknál a Amphibious Assault nevü küldetés, azonban ezt nem tudom elkezdeni, mondván nem tudok eléggé úszni, vagy mifene... Itt most akkor mi van?
Mit kell csinálni hogy meglegyen ez a képességem? Annyit úszkáltam összevissza a környező vizekben, hogy lassan uszonyaim nőnek, de olyan hogy úszási képesség, nem hogy nem nőtt, de szerintem nincs is. Nem találtam a játékos statisztikáinál ilyet.
Tudna valaki valami érdemlegeset mondani?
Előre is köszi,
Pápá
Remélem tudtok segíteni, mert elakadtam a san andreasban, és tippem sincs a továbblépésre... A pályán per pillanat egy darab misszió van kínálaton, ázsiai vak barátunknál a Amphibious Assault nevü küldetés, azonban ezt nem tudom elkezdeni, mondván nem tudok eléggé úszni, vagy mifene... Itt most akkor mi van?
Mit kell csinálni hogy meglegyen ez a képességem? Annyit úszkáltam összevissza a környező vizekben, hogy lassan uszonyaim nőnek, de olyan hogy úszási képesség, nem hogy nem nőtt, de szerintem nincs is. Nem találtam a játékos statisztikáinál ilyet.
Tudna valaki valami érdemlegeset mondani?
Előre is köszi,
Pápá
Elküldve: 2005. 08. 12. 16:46
Nem azúszási képessége kell növelni hanem a tüdőkapacitást. a víz alatt úszkálj sokat és ha már eggyel is nőtt a tüdőkapacitásod már vállalhatod is küldetést.
Elküldve: 2005. 08. 12. 18:12
Idézet
Idézet
Egyetlen helyen találsz csak Eurost, ha még keresgéled kicsit magadtól, akkor ezt ne olvasd tovább!
Szóval Las Venturas, a Four Dragons kaszinótól nem messze van a túloldalon a piramis alakú kaszinó. Az az előtt lévő szfinx alatt parkol egy.
#815 Guest__*
Elküldve: 2005. 08. 13. 17:42
Gyerekek, a HELIKOPTERREL hogy kell menni előre? A repülővel nagy nehezen átmentem a vizsgán, de a helikopterrel csak szívok...
Kösz,
P.
Kösz,
P.
Elküldve: 2005. 08. 13. 17:45
Idézet
Gyerekek, a HELIKOPTERREL hogy kell menni előre? A repülővel nagy nehezen átmentem a vizsgán, de a helikopterrel csak szívok...
Kösz,
P.
Kösz,
P.
A pénz nem boldogít, csak ha van.
#817 Guest__*
Elküldve: 2005. 08. 13. 18:19
Idézet
Idézet
Kösz,
P.
Kösz,
P.
Elküldve: 2005. 08. 13. 22:01
Idézet
Idézet
Idézet
Kösz,
P.
Kösz,
P.
egyáltalán nem nemhéz
Elküldve: 2005. 08. 13. 22:27
csumma azt szeretném kérdezni hogy nemtud valaki magyarósítát a san andihoz??? nagyon kéne ja meg láttaam azt a turbó trabit a sana ndihoz nagyon ász
Elküldve: 2005. 08. 13. 23:05
Idézet
csumma azt szeretném kérdezni hogy nemtud valaki magyarósítát a san andihoz??? nagyon kéne ja meg láttaam azt a turbó trabit a sana ndihoz nagyon ász

Súgó
A téma zárva.