HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#881 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 02. 16:30

Idézet

Sziasztok! Én nem játszottam még ilyen komolyan 1ik gta-val sem mint a SA-al. Viszont nem nagyon értek valamit. Mindenki bandaháborúról beszél, nekem meg eltünt minden zöld bandatag és a térkép fehér. Tegnap 2órán keresztül próbáltam kirobbantani bandaháborút, már mindenkit lőttem aki szembe jöttKép, de semmi. Remélem ezért nem kell előrröl kezdenem a game-t. Valaki segítsen ha tud. Köszi Gotty
A játék egy bizonyos pontján (asszem akkor amikor átkerülsz a "vidékre") befejeződnek a bandaháborúk. De nyugi, amikor visszkerülsz Los Santos-ba akkor még lesz egy "kevés" tennivalód.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#882 Felhasználó inaktív   GottyM4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 17:24

Idézet

Idézet

Sziasztok! Én nem játszottam még ilyen komolyan 1ik gta-val sem mint a SA-al. Viszont nem nagyon értek valamit. Mindenki bandaháborúról beszél, nekem meg eltünt minden zöld bandatag és a térkép fehér. Tegnap 2órán keresztül próbáltam kirobbantani bandaháborút, már mindenkit lőttem aki szembe jöttKép, de semmi. Remélem ezért nem kell előrröl kezdenem a game-t. Valaki segítsen ha tud. Köszi Gotty
A játék egy bizonyos pontján (asszem akkor amikor átkerülsz a "vidékre") befejeződnek a bandaháborúk. De nyugi, amikor visszkerülsz Los Santos-ba akkor még lesz egy "kevés" tennivalód.
Uhh Köszi most nagy kő esett leKép
Ha kikerülünk 1 csillagközi térbe...

#883 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 20:16

Na ez jó hír,mert anno amikor ott jártam én sem foglaltam el mindent-gondolván,hogy majd visszamegyek:P

#884 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 23:05

Jah, csak kozben bejott egy repulin tanito kuldetes, amit en kajak azota se tudtam megcsinalni. Lassan fel eve ott tartokKép. De egyszer mar sikerult a karikakon atrepulnom, de leszalni soha nem tudtam jol, igy maradnak jelenleg az ilyen alap kuldetesek mint a kamionozas...Kép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#885 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 10:09

Idézet

Jah, csak kozben bejott egy repulin tanito kuldetes, amit en kajak azota se tudtam megcsinalni. Lassan fel eve ott tartokKép. De egyszer mar sikerult a karikakon atrepulnom, de leszalni soha nem tudtam jol, igy maradnak jelenleg az ilyen alap kuldetesek mint a kamionozas...Kép

ÁÁÁ nem olyan nehéz az,jó én is sz*ptam vele jó sokat,de meglhet azt csinálni,nekem úgy sikerült,hogy az első karika után megpróbáltam egy b*szottnagy ívben fordulni,így a 2.,3. karika átrepülésénél szinte nem is kellett korrigálni,utána is ment rendesen,csak az utolsónál kellet egy jó nagy balost venni:P

#886 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 12:19

nem tudjátok ,hogy amikor Zerónak kell segíteni, a makett gépet hogyan lehet iírányítani vagy valami trükkel segíteni? Mert nem birom megcsinálni a külditKép.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#887 Felhasználó inaktív   GottyM4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 12:33

Idézet

nem tudjátok ,hogy amikor Zerónak kell segíteni, a makett gépet hogyan lehet iírányítani vagy valami trükkel segíteni? Mert nem birom megcsinálni a külditKép.
Valaki írta itt, hogy le kell a futárok elé szálni és akkor megállnak és bambán néznek, akkor szitává kell lőni őket. Az irányítás meg olyan amilyen azt meg kell szokni. Nekem is nehezen ment, de mostmár nagy hasznát veszem, amikor repülgetek:). Tegnap sikerült megszereznem a repülő jogsit 1 óra alatt, erre rögtön az első repcsis küldetésnél elakadtam:D. A kanyonba repgedni mekkora szopacs:D!
Ha kikerülünk 1 csillagközi térbe...

#888 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 12:46

Ahhhh, ilyenkor elgondolkodom, hogy erdemes-e a jogsit megszerezni... Bar biztos meg fogom csianlni, mert vegig akarom jatszani.

update: Epp most sikerutl tovabb jutnom, juhe!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#889 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 03. 18:44

A repcsi küldetéseket én ugy csináltam meg, hogy vezetésnél elengedtem a W-t... :Đ Ugyanis ekkor sokkal gyorsabban megy a gép, de ha elengeded akkor biztosabban halad. És ugye az idő nem fontos annyira. :-D

#890 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:27

A vak kinai csavo kuldeetsenel, amikor a homokbanyahoz kell mennem, ahol epp 4 bombat kszulnek felrobbantani, ott mit kell csinalnom a bombakkal?

#891 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:52

Idézet

A vak kinai csavo kuldeetsenel, amikor a homokbanyahoz kell mennem, ahol epp 4 bombat kszulnek felrobbantani, ott mit kell csinalnom a bombakkal?
feltörni a ládákat,összeszeni a dinamitot és elvinni onnan:)

#892 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 11:47

Ezekserint tul konnyen feladtam. Nehanyat rautottem egy asoval, meg bele is lottem, de nem hatott rajuk. Nah majd mindj megoldomKép.

#893 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 14:55

Idézet

Ezekserint tul konnyen feladtam. Nehanyat rautottem egy asoval, meg bele is lottem, de nem hatott rajuk. Nah majd mindj megoldomKép.
menj nekik a nagy embertipróval:)

#894 Felhasználó inaktív   Renegade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 15:15

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az OG LOC - HAUSE PARTY küldetése után hogyan jelenik meg a LOWRIDER-es küldetés? Tudna valaki segíteni?
Elrontottam valami sorrendet, vagy kell valamit tenni, hogy a köv küldetés megjelenjen?

Please segítsetek! Már másodjára játszottam el a game-t odáig, és megint semmi!!

Nagyon hálás lennék!
Köszi

#895 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 06. 16:24

Idézet

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az OG LOC - HAUSE PARTY küldetése után hogyan jelenik meg a LOWRIDER-es küldetés? Tudna valaki segíteni?
Elrontottam valami sorrendet, vagy kell valamit tenni, hogy a köv küldetés megjelenjen?

Please segítsetek! Már másodjára játszottam el a game-t odáig, és megint semmi!!

Nagyon hálás lennék!
Köszi

Én úgy emlékszem, hogy azután a mission után egy C.R.A.S.H feladat jön. Az Cvel van jelölve a mapon. Egyébként a Lowrider alatt mit értesz? Mert én így nem nagyon tudtam kihámozni, hogy melyik feladatról vanszó. Kép

#896 Felhasználó inaktív   Renegade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:28

Idézet

Idézet

Nagyon hálás lennék!
Köszi

Én úgy emlékszem, hogy azután a mission után egy C.R.A.S.H feladat jön. Az Cvel van jelölve a mapon. Egyébként a Lowrider alatt mit értesz? Mert én így nem nagyon tudtam kihámozni, hogy melyik feladatról vanszó. Kép

a "LOWRIDER" alatt a C.R.A.S.H - LOWRIDER küldetést értem, ami a végigjátszás szrint az OG LOC befejezése után jönne, de mint már említettem, másodjára csináltam meg a küldetéseket odái, és nem jelent meg a map-em a C-s küldetés!Kép
Számít esetleg, hogy milyen sorrendben csinálom a küldetéseket? vagy keressek pmi patch-et, hátha találok rá megoldást?

Tanácstalan vagyok! Üdv.

#897 Felhasználó inaktív   raikknen 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:32

sziasztok szeretnétek msn-ezni akkor először a lacus1234@freemail.hu-ra írjatok!

#898 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:25

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon hálás lennék!
Köszi

a "LOWRIDER" alatt a C.R.A.S.H - LOWRIDER küldetést értem, ami a végigjátszás szrint az OG LOC befejezése után jönne, de mint már említettem, másodjára csináltam meg a küldetéseket odái, és nem jelent meg a map-em a C-s küldetés!Kép
Számít esetleg, hogy milyen sorrendben csinálom a küldetéseket? vagy keressek pmi patch-et, hátha találok rá megoldást?

Tanácstalan vagyok! Üdv.
A Lowrider alatt arra gondol Renegade amikor caesarral találkozol és a numerikus bill. kell a nyilakat nyomkodni ,hogy a kocsi ugráljon. (uhhh...Kép)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#899 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 09. 18:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon hálás lennék!
Köszi

Tanácstalan vagyok! Üdv.
A Lowrider alatt arra gondol Renegade amikor caesarral találkozol és a numerikus bill. kell a nyilakat nyomkodni ,hogy a kocsi ugráljon. (uhhh...Kép)
Az biztosan nem az. Az nem crash küldi. Én viszont nem sejtem, hogy mi állhat Renegade problémája mögött. Bocsi.Kép

#900 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 12. 07:05

Idézet

Na ha az oldal kormánnyal (máskor ezekkel nézel jobbra-balra) kormányzol nem a gépet döntöd, úgy sokkal könnyebb. Tudom ugyanezt a modszert ajánlani minden fajta repcsis küldetéshez.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.