HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#261 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 26. 17:34

Married...With Children KépKép

Kép

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#262 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:24

Ma 9-10 kozott erdemes a HBO-ra kapcsolni. Eloszor 9-tol a Weeds elso resze. Jokat irtak rola, szoval en adok neki egyeselyt, es megnezem. Aztan 9.30-tol pedig a Tortetok c. sorozat kezdodik, ami kellemes kikapcsolodast nyujt. Engemvalahogy megfogott az a sorozat.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#263 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 20:10

most épp a Monthy Python's Flying Circus-t nézem, (4. rész) és nagyon eszementKépKép még a repülő birkán is túltesz ez a részKépKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#264 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 06. 21:30

Én sorozatot a következőket rendsteresen nézem:
-Barátok Közt(ez alap)
-Lost
-South Park
-Ötökör
-7.mennyország(néha-néha)
-Ötökör
-Jóbarátok

#265 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 18. 21:12

full rákattantam a Cowboy Bebop sorozatra, csak sajna ahol adnák (Anime+) azt meg én nem fogomKép. nem baj, majd csak meglesz valahonnan, vagy valahol lesz a TV-ben.
de akkro is hatalmas ez a sorozat!Kép
bár a maygar szinkron (mint sok helyen) itt is ellet cseszve, Edwardnak nagyon béna hangot adtak, angolban sokkal jobb az összes hang (még Einnek a kutyának is jobb az ugatásaKép)

House MD

#266 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 18:31

Nos aki esetleg kihagyta tegnap, az kapcsoljon ma 22.15-kor a cool tv-re. Mert jo. (24)

Meg itt van egy kis Prison break info is.

"Sweet, futott át az agyamon, amikor elolvastam a Reuters hírét, miszerint csatlakozott a Prison Break stábjához a szerintem az egyik legbadass-ebb* hollywoodi színész, a kifejezetten rossz arcú, sokak által a Rejtélyek városának Underlay seriffjeként ismertts William Fichtner.
Fichtner természetesen rosszfiút fog játszani a PB-ben, vagyis épp hogy jó fiút, hiszen a törvény emberét fogja alakítani, egy FBI-ügynököt, akit azzal bíznak meg, hogy a szökevényeket kézre kerítse. Hát, az isten irgalmazzon Lincoln-éknak..." -sorozatjunkie

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#267 Felhasználó inaktív   dakotaman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 19:18

a LOST és az ELTŰNTEK a legjobb sorozatok !!!

KépKépKép
World Of Warcraft FAN ! Bubble Boy Foreveror !!!:D

#268 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:39

weeds (nancy ul a fuben) sorozat keddenkent a hbo-n!
nagyon jo kis vigjatek, ajanlom! :Đ
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#269 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:46

dakotaman: a lost es az eltuntek nem ugyanaz? :-D

Most Steven Spielberg's TAKEN sorozatat nezzuk Kormossal. az utolso resz elott vagyunk. egyszeruen lenyugozo ez a 10db masfel oras reszbol allo miniseries (igy hijjak). annyira magaval ragadt h elgondolkodtam h csinalok egy magyar rajongoi oldalt mert ahogy tudom senki se nagyon hallott meg rola es erdemes lenne az embereknek ezt megmutatni :Đ UFOk rulez
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#270 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:54

Idézet

Most Steven Spielberg's TAKEN sorozatat nezzuk Kormossal. az utolso resz elott vagyunk. egyszeruen lenyugozo ez a 10db masfel oras reszbol allo miniseries (igy hijjak). annyira magaval ragadt h elgondolkodtam h csinalok egy magyar rajongoi oldalt mert ahogy tudom senki se nagyon hallott meg rola es erdemes lenne az embereknek ezt megmutatni :Đ UFOk rulez
Ha jól emlékszem ez ment is a TV-ben egy időben... egy-két részre én is rákattantam, de sajnos nem tudtam folyamatosan nézni.

#271 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 00:36

most volt reklámban hogy lefogják adni a 24-et, aminek örültem már sok jót hallotam róla, erre a reklám végén kiírja ohgy a COOL-on fog menni.... amit persze én nem fogokKép
uygyanígy szívom az A+-al is mert ott meg a Cowboy Bebop megy, és ami még úgy-ahogy érdekel a Trigun, de csak mint FunKép.
szeritnetek megéri a 24-et megpróbálni felvenni ismerőscsaládtagnál? tudom sokatoknak tetszik, de végülis mi is ez a sorozat? nem tudok róla semmit csak hogy jóKép

House MD

#272 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 01. 00:55

Idézet

most volt reklámban hogy lefogják adni a 24-et, aminek örültem már sok jót hallotam róla, erre a reklám végén kiírja ohgy a COOL-on fog menni.... amit persze én nem fogokKép
uygyanígy szívom az A+-al is mert ott meg a Cowboy Bebop megy, és ami még úgy-ahogy érdekel a Trigun, de csak mint FunKép.
szeritnetek megéri a 24-et megpróbálni felvenni ismerőscsaládtagnál? tudom sokatoknak tetszik, de végülis mi is ez a sorozat? nem tudok róla semmit csak hogy jóKép
Thomas, ha annyira akarod nézni a 24-et akkor ezt megteheted!Van egy oldal a neve: Bitgate!Teli van sorozatokkal, minden nap 300an regisztrálhatnak úgyhogy próbálkozz! http://www.bitgate.tx.hu !

#273 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 00:59

DIREKT nem azt mondtam hogy letölteni, csak kérdeztem hogy milyen, meg tudom szerezni én ahogy leírtam és az nem Illagális mint ezKép

House MD

#274 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 23:07

Zoenn kolléga unszolására neki estem a Csengetett MyLord sorozatnak, melynek az első 2 évadját sikerült megkaparintanom( a többi még nem jött ki).

Egyszerűen fenomenális...rég nevettem ennyit, pedig van jó pár oan poén, amin tépni tudtam volna a hajam, de ez az angol humor márcsak ilyen:) Aki teheti nézze meg!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#275 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 02. 23:23

Idézet

DIREKT nem azt mondtam hogy letölteni, csak kérdeztem hogy milyen, meg tudom szerezni én ahogy leírtam és az nem Illagális mint ezKép
Jó, én csak segíteni akartam a magam módjánKépKép

#276 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 02. 23:24

Én maradok a Rém rendes családnál nállam már kultusz!!!!KépKép

#277 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 02. 23:29

Idézet

Én maradok a Rém rendes családnál nállam már kultusz!!!!KépKép
A Married az nálam is az!!!Ed O'Neil a kedvenc színészem!Al Bundy pedig a példaképem Fekete Pákó mellettKépKépKépKép!!!

#278 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 01:15

Én is imádom a Rém rendes család-ot. Délután nincs időm TV-zni, mert gépezek Kép úgyhogy a napokban fent maradtam éjfél után 2-ig, hogy megnézzem Kép újság és a port.hu sem írja, de 2 körül van hétöznap.

#279 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 02:02

LOL! Már csak én vagyok fent sztem, de MOST keződik a Rém rendes család az RTL Klub-on Kép 3h

#280 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 03. 07:37

Idézet

Zoenn kolléga unszolására neki estem a Csengetett MyLord sorozatnak, melynek az első 2 évadját sikerült megkaparintanom( a többi még nem jött ki).

Egyszerűen fenomenális...rég nevettem ennyit, pedig van jó pár oan poén, amin tépni tudtam volna a hajam, de ez az angol humor márcsak ilyen:) Aki teheti nézze meg!
Az ilyeneket én nagypapámmal néztem, mert ő ezeket imádja. Hasonló szintű poénokkal van tele a Halló, halló! is. Ha jól emlékszem az francia, de én azt is nagyon szeretem! :Đ

Egyébként a Rém Rendes Család rajongóinak jó hír, hogy megjelent itthon az ötödik évad DVD-n. :-D

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.