HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 11. 15:00

ja jóbarátok
rém rendes család

#242 Felhasználó inaktív   ttman 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 11. 15:13

knight Rider xDDDDDDDDDDDDdd
A szakáll nem szúr, csak a jó oldalra kell születni
Ezt meg érdemes megnézni:

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=21162

#243 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 17:50

Most fejeztem be a Prison break 4ik reszet. Idaig nagyon ugy tunik, hogy nem lesz rossz ez. Hozzateszem azt is, hogy azert a 24 meg mindig jobb. Ez valahogy nem porog annyira, meg nincsenek is benne olyan durva fordulatok, amikre nem szamitana az ember.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#244 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 11. 18:25

Idézet

Most fejeztem be a Prison break 4ik reszet. Idaig nagyon ugy tunik, hogy nem lesz rossz ez. Hozzateszem azt is, hogy azert a 24 meg mindig jobb. Ez valahogy nem porog annyira, meg nincsenek is benne olyan durva fordulatok, amikre nem szamitana az ember.
a PB olyan durván be fog pörögni és akkora cliffhangerek lesznek hogy magad alá tojsz Kép

#245 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 12. 12:08

amik jók (azok közül, amiket ismerek): Jóbarátok, Rém rendes család, X-Akták, Simpson család, talán a South Park de az nem annyira, Mythbusters. több most nem jut az eszembe. ja meg a Yu yu hakusho (szerintem tök jó volt)
Time fades even legend...
War, war never changes...

#246 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 17:19

Idézet

Idézet

a PB olyan durván be fog pörögni és akkora cliffhangerek lesznek hogy magad alá tojsz Kép
13-ik resznel tartok, s nem erzem igazabol a filmet. Marmint erdekes meg redekel mi lesz a vege, de sztem a 24 durvabb. Ebben szerintem teljesen ksizamithatoak a tortenesek, nem tartalmaz annyira meglepo fordulatokat. Persze nem azt mondom, hogyegyet se, csak amiket hallotam rola, hogy igy meg ugy jobb mint a 24, nos ahoz kepest csalodtam. Persze, ez meg nem a vegso itelet, azt majd a 22ik resz utanKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#247 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 18:07

azt nagyon utálom amikor vki egymás után leirja ugyan azt a szöveget csak azárt hogy növelje az üzenetei számát vagy nemtom miért csinálja de NAGYON UTÁLOM! XD

#248 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 13. 18:30

Idézet

13-ik resznel tartok, s nem erzem igazabol a filmet. Marmint erdekes meg redekel mi lesz a vege, de sztem a 24 durvabb. Ebben szerintem teljesen ksizamithatoak a tortenesek, nem tartalmaz annyira meglepo fordulatokat. Persze nem azt mondom, hogyegyet se, csak amiket hallotam rola, hogy igy meg ugy jobb mint a 24, nos ahoz kepest csalodtam. Persze, ez meg nem a vegso itelet, azt majd a 22ik resz utanKép
Az mondjuk alap, hogy a 24-nél nem nagyon lehet jobb semmi, aki ilyet állít akármiről az hazudik. De a PB is eszméletlen jó szerintem.

#249 Felhasználó inaktív   leon69 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 20:07

én nem szeretem a sorozatokat de szpííít azt azér csinálják mer türelmetlenek és egy csomót klikkelnek a mehetre

#250 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:49

Ehh, most neztem meg a PB befejezo reszet. Azt kell, hogy mondjam, hogy a vegere izgalmas lett. Ellenben ez is olyan soha veget nem ero sorozat lesz.
Nem nehez kitalalni a folytatast. Elkapjak oket, majd nehanyan texasi bortonben folytatjak a palyafutasukat. (mert ugye azt mar tudjuk, hogy a masodik evad, texasban fog jatszodni)

#251 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:31

Nos ugy nez ki vege a 24-nek. Bar en meg nem lattam az utolso 2 orat, de majd ha jon a felirat. Ellenben, marm ost hianyerzetem van, es ugy dfontottem, hogy utananezek, hogy talan talalok meg vmi jot. A jelenlegi sorozatok kozul meg nem sikerult talalnom megfelelot, ellenben a szeptermberi felhozatalban akad 1-2 erdekes.

The Nine

Sztori: Kilenc ismeretlent összehoz a sors. Részesei és túlélői lesznek egy 52 órás, balul elsülő bankrablós túszdrámának. Az életük megváltozik, ők is megváltoznak. És csak ők tudják, hogy mi történt a bankban. A Lost-hoz hasonlóan itt is pár perces flashback-ekkel fognak kezdődni a részek, melyek újabb és újabb részletekkel ismertetnek meg minket a túszejtéssel kapcsolatban.

Várható indulás: 2006. ősz (szerda, 22.00, a Lost után)

Day Break

Sztori: Brett Hopper nyomozónak sz*r napja van. Tudja, hogy le fogják tartóztatni egy ügyész meggyilkolásáért és hiába van alibije, csőbe húzzák. Tudja, mert már átélte ezt a napot. Sőt. Csak ezt a napot éli meg. Sokszor. És közben deríti kifele, hogy ki is a hunyó.

Várható indulás: 2007. tavasz

Jericho

Sztori: Élet egy kansas-i kisvárosban. Hogy ez miért érdekes? Mert az amerikai nagyvárosok zömét elpusztította egy nukleáris támadás-sorozat. Vajon ők az egyetlen túlélők?

Várható indulás: 2006. ősz (szerda, 20.00)

Smith

Sztori: Bűnözőkről szóló dráma, az ő belső életüket, rablásaikat ismerhetjük meg - és persze az FBI is rájuk száll, legfőképp a titokzatos vezetőt, Smith-t akarják elkapni, aki egyébként a bűnözés mellett éli hétköznapi családi életét, mit sem sejtő szerettei körében.

Várható indulás: 2006. ősz (kedd, 22.00)

Vanished

Sztori: Egy szenátor felesége eltűnik/elrabolják és a nyomozást több szemszögből követhetjük (média, nyomozók, családtagok). Természetesen erőteljes összeesküvés szaga lesz a dolognak, amellett, hogy egy eseményre épül, szóval tipikusan 1 évadosnak tűnő sorozat látszatát kelti, de ne legyen kétségünk, ha siker, akkor lesz folytatás.

Várható indulás: 2006. ősz (hétfő, 21.00)

Ezek tuntek jonak, bar engem legjobban a Day break es a Vanished erdekel. A tobbinek csak adok egy eselyt, de nem varok toluk sokat. Ellenben az a 2 amit emlitettem, akar nagyon jol is elsulhet.
Termeszetesen a varhato idopontok, nem a magyar vetitesekre vonatkoznak.

(http://sorozatjunkie.freeblog.hu)

#252 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:18

Most neztem meg az utolso ket reszt. Zsenialis. (24)

#253 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 20:00

Idézet

Esetleg meg van Néked az összes évad?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#254 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 21:47

Idézet

Idézet

Esetleg meg van Néked az összes évad?
Hat, csak lattam az osszeset. Jelenleg a masodik es a negyedik evad + par resz 5ik evadbol. Tervezem, hogy megveszem eredetiben. Megerdemlik a keszitok, meg aztan jol nezne ki a polcon. Most jelent meg a 4.ik evad is dvd-n.

#255 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 24. 22:01

A régieket már csak 6.990 pénzér adják holnap megyek is bevásárló körútra.

BTW. ÉVADZÁSÁR BEBÜNTETETT ATYAAAAAAÉÉÉG!

#256 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 25. 08:51

A 4. évad is csak 8.990.- ami valami eszeveszettül jó ár. Lévén a sorozat 13-12.000-rel indult...
Kép

#257 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 25. 12:22

Idézet

A 4. évad is csak 8.990.- ami valami eszeveszettül jó ár. Lévén a sorozat 13-12.000-rel indult...
Jaja. szerencsére az Intercom, meg úgy egyáltalán a magyar DVD forgalmazók kezdenek észhez térni.

#258 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 25. 13:46

Nem semmi, hogy a Doomot tegnap 2.990.-éert vettem meg, mig két évvel ezelott ugyanez 6.990. lett volna. Kép
Kép

#259 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 26. 08:34

Idézet

Jóbarátok a király meg a 7. menyország
sok mindenbenegyet értünk

#260 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 15:55

Idézet

A régieket már csak 6.990 pénzér adják holnap megyek is bevásárló körútra.

BTW. ÉVADZÁSÁR BEBÜNTETETT ATYAAAAAAÉÉÉG!
Hol lehet ennyiert megvenni?

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.