HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#461 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 01. 23:59

Idézet

Nekem a kedvenceim a Harmadik műszak és a Dr. House. Kár hogy a Harmadik műszaknak már vége, a Housenak meg már adhatnák az 5. évadját.Kép

Dettó, azért a House m.d.-t jobban szeretem de régen sokat néztem a Harmadik műszakot nagyon jó sorozat volt szvsz
azért belekukkantok majd a Sarah Connor Krónikákba
kedden Terminátor, szerdán House, príma Kép

#462 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 02. 00:12

Idézet

nehéz volt kivárni ezt a másfél hónapotKép de végre ittvan és megin jön a heti ledöbbenésKép

Bár én nem vagyok azon a véleményen mint a legtöbben, hogy a harmadik évadnál nem történhetett volna nagyobb csapás az emberiség ellen, de azért a heti ledöbbenés inkább csak annyi hogy "hogy a rohadt életbe tudtak ekkora baromságot kitalálni?". Mert ilyen bődületes idóta baromságokat már művészet képernyőre vinni.

Nekem a TSCC-vel az a bajom, hogy áthatja az irtózatos B kategóriás feeling. Az első részét épp hogy csak végig tudtam szenvedni.
De jön az RTL-re a Fringe is (A rejtély címmel), na az egy igazán bravúros sorozat, csak ajánlani tudom. Az idei év legjobb újonc-sorozata.

#463 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 02. 00:53

Idézet

Nekem a TSCC-vel az a bajom, hogy áthatja az irtózatos B kategóriás feeling. Az első részét épp hogy csak végig tudtam szenvedni.
De jön az RTL-re a Fringe is (A rejtély címmel), na az egy igazán bravúros sorozat, csak ajánlani tudom. Az idei év legjobb újonc-sorozata.
Jön a Fringe? Királyság! Igaz csak 6 vagy 7 részt néztem meg, de nagyon megtetszett. Van benne egy kevés X aktás feeling, mégis más.
(Bár nekem nem igazán jött át miért kellett Peternek 190-es IQ-t kitalálni. Soha nem tűnik még csak átlag felettinek sem, nem hogy ilyen nagy mértékűnek)

#464 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 09:29

Idézet

Jön a Fringe? Királyság! Igaz csak 6 vagy 7 részt néztem meg, de nagyon megtetszett. Van benne egy kevés X aktás feeling, mégis más.
(Bár nekem nem igazán jött át miért kellett Peternek 190-es IQ-t kitalálni. Soha nem tűnik még csak átlag felettinek sem, nem hogy ilyen nagy mértékűnek)
Jaja. A Fringe tényleg egy nagyon jó sorozat. Lényegében az egyetlen idei újonct amit angolul követek. Azért majd belesasolok a magyarba is, hogy miként sikerült a szinkron.
Ellenben szerintem a Terminator is jó, igaz csak három részt láttam belőle, de kedvelem a témát, szóval annyira biztos nem lesz rossz.

#465 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 02. 14:09

Idézet

Kedden kezdődik a Sarah Connor krónikái, amit én még anno angolul néztem.Kép Akkor nagyon tetszett, most is fog, remélema szinkron is rendben lsez.

Hát mondjuk a készítők őt tényleg sokkal emberibbé tették, mint bármelyik más termit, de azért szerintem a kefélés egy cyborgnál kibaszott sok(k) lenne. Max lesmárolná, de azt is csak azért, hogy "az irányítása alá vonja". Bár mondjuk én pár Cameronos jelenetnél szószerint lefordultam a székről (pl. mikor az első részben chipszet evett, vagy amikor elkezdett bőgni.)

#466 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 20:44

Tud valaki segíteni? Ami most ment fél 8ig Nevem Earl rész, az most uccsó rész volt? Mert most már másik sorozat megy, sőt hétfőtől csütörtökig 8tól 9ig ez a sorozat lesz. VAgyis a NEvem Earl időpontjában. Vége?Kép

#467 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 20:52

Idézet

Tud valaki segíteni? Ami most ment fél 8ig Nevem Earl rész, az most uccsó rész volt? Mert most már másik sorozat megy, sőt hétfőtől csütörtökig 8tól 9ig ez a sorozat lesz. VAgyis a NEvem Earl időpontjában. Vége?Kép
Hát magyaron nem követtem de az első évad 24 részes utolsó részében Earl vissza adja az össze pénzt annak az embernek akitől elopta a pénzt a szelvényre Címe azt hiszem "Number one"

#468 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 20:53

Idézet

Idézet

Hát magyaron nem követtem de az első évad 24 részes utolsó részében Earl vissza adja az össze pénzt annak az embernek akitől elopta a pénzt a szelvényre Címe azt hiszem "Number one"
De ez a 3. évadKép Utánaolvastam, ez volt az utolsó, a 4. évad most megy amerikában igy arra még várni kell egy darabot.

#469 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 22:47

Én kb. egy hónapja kezdtem el nézni az X-aktákat... bekel valljam odabasz! Igazából eddig csak az első évada fogott meg, most a 4. évadnál tartok. Azért vannak itt is fasza részek mint Pl.: Mező ahol meghaltam, Egy erős dohányos emlékei... 5.,6. évad felé "újra" visszatér az igazi X-akták feeling? Mert a mostani részeknek semmi köze az X-aktákhoz, még csak nem is onnan túrják elő a haláleseteketKépKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#470 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 07:32

Idézet

Én kb. egy hónapja kezdtem el nézni az X-aktákat... bekel valljam odabasz! Igazából eddig csak az első évada fogott meg, most a 4. évadnál tartok. Azért vannak itt is fasza részek mint Pl.: Mező ahol meghaltam, Egy erős dohányos emlékei... 5.,6. évad felé "újra" visszatér az igazi X-akták feeling? Mert a mostani részeknek semmi köze az X-aktákhoz, még csak nem is onnan túrják elő a haláleseteketKépKép
Nagyon bírtam anno az X-aktákat, de aztán valahogy elmaradtam mellőle. Az ucsó két évad dvd-n várja, hogy megnézzem. Egyszer sort kerítek majd rá, bár azt hallottam, hogy az már nem az igazi.

#471 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 13:31

tudja valaki,hogy a gyilkos elmeknek,a 3. evadanak az az utolso resze,amikor egy csapat veletlenszeruen lovi le a jarokelokeket?es a resz vegen ugytunik,h a csapat tagjai felrobbannak az autojukkal?adjak majd a 4. evadot is?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#472 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 20:11

Valaki szokta nézni a Lalolát a Cool-on? Aki nézi, légyszi írja már le mik voltak az eddigi részekben, az első 5-6 részről lecsúsztam, nem kell regényt írni, csak így nagyvonalakban.

#473 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 23:00

Újabban a Holtsáv-ot sasolom.Kép

#474 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 24. 00:11

én meg örülök hogy a House m. d. -ből végre elkezdték az 5. évadot

#475 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 00:32

Idézet

én meg örülök hogy a House m. d. -ből végre elkezdték az 5. évadot
és jó részek vanak benneKép

#476 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:01

DOH, tegnap elfelejtettem a House m.d. -t nézni, valaki tudja esetleg hogy hogy tudnám megnézni, de nekem az is elég ha nagyvonalakban elmondjátok a fontosabb dolgokat, előre is köszönöm.

#477 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 20:44

Idézet

DOH, tegnap elfelejtettem a House m.d. -t nézni, valaki tudja esetleg hogy hogy tudnám megnézni, de nekem az is elég ha nagyvonalakban elmondjátok a fontosabb dolgokat, előre is köszönöm.
Gondolom magyar TV-n nézed le tudod tölteni néhány nagyobb torrentoldalról magyar szinkronnal, de bármelyik másik pub torrentoldalról angolul is le tudod tölteni én ezt ajanlanám neked eredti nyelven sztem sokkal élvezetesebb bármelyik sorozat vagy film is és feliratot is találsz hozzá szóval ha angolból nem is vagy olyan jó akkor is könnyű dolgod van. Am én már 1 éve nem nézek szinkronos sorozatot, mert szánalmas a szinkronja de am a Housenak van legjobb ez volt az utolsó szinkronos sorozat amit néztem a 3. évadját a 4. évadot már angolul kezdtem.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#478 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 20:47

Idézet

Idézet

Gondolom magyar TV-n nézed le tudod tölteni néhány nagyobb torrentoldalról magyar szinkronnal, de bármelyik másik pub torrentoldalról angolul is le tudod tölteni én ezt ajanlanám neked eredti nyelven sztem sokkal élvezetesebb bármelyik sorozat vagy film is és feliratot is találsz hozzá szóval ha angolból nem is vagy olyan jó akkor is könnyű dolgod van. Am én már 1 éve nem nézek szinkronos sorozatot, mert szánalmas a szinkronja de am a Housenak van legjobb ez volt az utolsó szinkronos sorozat amit néztem a 3. évadját a 4. évadot már angolul kezdtem.
SZVSZ Szökésnek is jó a szinkronja, pl Scofield hangja is jobban illik a karakterhez mint az angol, de ez csak az én véleményem. Am arról tudni valamit, hogy mikor vetítik 4. évadot RTL Klubon?Kép

#479 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 22:45

Patkányok Közt KépKép

#480 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 07:49

Tegnap néztem meg a Battlestar Galactica sorozatzáró részét!!!
Best sci-fi show ever!!!!!!
Kár, hogy vége. Nagyon sajnálom.

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »