HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#481 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 13:00

Hódító Hódok! Egy kis nosztalgia! KépKépKépKép

#482 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 14:11

Idézet

Idézet

Gondolom magyar TV-n nézed le tudod tölteni néhány nagyobb torrentoldalról magyar szinkronnal, de bármelyik másik pub torrentoldalról angolul is le tudod tölteni én ezt ajanlanám neked eredti nyelven sztem sokkal élvezetesebb bármelyik sorozat vagy film is és feliratot is találsz hozzá szóval ha angolból nem is vagy olyan jó akkor is könnyű dolgod van. Am én már 1 éve nem nézek szinkronos sorozatot, mert szánalmas a szinkronja de am a Housenak van legjobb ez volt az utolsó szinkronos sorozat amit néztem a 3. évadját a 4. évadot már angolul kezdtem.
SZVSZ Szökésnek is jó a szinkronja, pl Scofield hangja is jobban illik a karakterhez mint az angol, de ez csak az én véleményem. Am arról tudni valamit, hogy mikor vetítik 4. évadot RTL Klubon?Kép
Hát egen, a House pont az a sorozat aminek jobban áll szerintem a szinkron. Elkezdtem anno nézni az ötödik évadot angolul, de annyira idegesített, hogy inkább megvártam míg leszinkronizálják.

#483 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 19:30

Heroes 3. évad
Sok rajongó már a harmadik fejezettel sem volt nagyon elégedett, nekem az kifejezetten izgalmas volt...még a negyedik fejezet eleje sem volt vészes viszont az e heti résznél már dejavu-m volt..ugyan azok a történések vannak csak más köntösben...a szereplőket már megin elkapták, a képességek nem működnek stb...bár az uccsó pár másodperc (Sylar feléledése) érdekes voltKép
ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy nemsokára régi fényében fog tündökölni a sorozatKép

#484 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 20:48

Idézet

Heroes 3. évad
Sok rajongó már a harmadik fejezettel sem volt nagyon elégedett, nekem az kifejezetten izgalmas volt...még a negyedik fejezet eleje sem volt vészes viszont az e heti résznél már dejavu-m volt..ugyan azok a történések vannak csak más köntösben...a szereplőket már megin elkapták, a képességek nem működnek stb...bár az uccsó pár másodperc (Sylar feléledése) érdekes voltKép
ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy nemsokára régi fényében fog tündökölni a sorozatKép
Heroest én nagyon szerettem az első évad időszakában a második már kevéséb jött be aztán a harmadikat megint érdekesnek találtam. De a negyedik... Már az első rész után kaszáltam és a visszajelzések alapján amiket hallottam, jól döntöttem.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#485 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 21:08

Idézet

Heroest én nagyon szerettem az első évad időszakában a második már kevéséb jött be aztán a harmadikat megint érdekesnek találtam. De a negyedik... Már az első rész után kaszáltam és a visszajelzések alapján amiket hallottam, jól döntöttem.
hát igen..első évad ütött, nemkicsit...második évad sztem uncsi volt és a harmadik évad pedig minden papirformát boritott, nagy eltalálták a kezdést...viszont kicsit javitanék azon amit mondtál, mert ez nem a negyedik évad, csak a negyedik fejezet és az nemugyanaz!!! nekem már elejétől a sylar volt a fav szereplő és a harmadik évadban mégjobban megkedveltem, a történet most körülötte forog
Kép

#486 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 22. 21:13

Barátok Közt Kép Kép

#487 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 23. 06:45

Idézet

Idézet

Heroes 3. évad
Kb én is így vagyok vele. Az első évad tetszett igazán, kivéve persze az ucsó részt. Azóta azonban erős lejtmenetben van a sorozat. Belekezdtem a negyedik fejezetbe, de a második rész után megakadtam annyira baormság. Pedig az eleje igen pörgős volt, jó volt a felütés, de aztán a végére sikerült elcseszniük. Spoiler: A kis pompomcsaj megment mindenkit, aztán lezuhannak és senkinek még a hajaszála se görbül meg. na ne már! Meg úgy tüntetik el a nyomokat, hogy rakétával szétlövik a roncsot. Istenem! Nem is tünik fel a polgári légirányítoknak sem a hirtelen eltünt repülő sem a rakéta. Na mindegy. Azóta nem láttam egy részt se, de úgy hallottam én is, hogy nem javultak a dolgok. Majd valamikor azért megnézem.

#488 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 23. 06:46

A Fringe- Rejtély viszont tetszik. Igaz én eredeti hangon nézem.
A True Blood sem rossz, főleg ha beindul.
A Supernatural - Odaát új évada pedig überfasza!

#489 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 21:39

Na vége a Heroes negyedik fejezetének és ezzel a harmadik season-nak...a vége mint mindig, most is ütős volt, viszont nekem nem tetszett, mert eltüntették a kedvenc szereplőm (Sylar)...bár a végén volt kis utalás hogy kezd visszatérni, reménykedem benne...viszont nem bánnám ha a negyedik évad lenne az utolsó, mert jobb már nemlesz...

Lost
elkezdtem az 5. évadot, eddig nagyon tetszikKép

#490 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 22:15

Ma van ünnepli a 100. részét minden idők legjobb sorozata. Kezeket le, persze hogy a Lost-ról van szó.Kép

A Heroes 3. évada hát olyan amilyen. Nagyon sokat cancellezték idő közben, és meg is tudom őket érteni. Nekem mondjuk tetszik azért, bőven a nézhető kategóriában van. Ellenben olyan buta és segghülye karakterek vannak benne mint sehol máshol.

Scoo: A Fringe tényleg fantasztikus, de sajnos 2 rész és már vége is van az évadnak..

#491 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 18:24

nem tudja már valaki hogy a szökés 4. évada mikor lessz az RTL-en? vagy hogy lessz-e eggyáltalán?

#492 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 10:34

Idézet

nem tudja már valaki hogy a szökés 4. évada mikor lessz az RTL-en? vagy hogy lessz-e eggyáltalán?
A szokes negyedik evadja junius 8.-an kezdodik rogton a CSI : Miami utan :Đ

#493 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 11:11

Vége az utóbbi idők egyik legjobb itthoni sorozatának, a Tűzvonalbannak. Ugyanis az M1 nem tudja finanszírózni. Remélem valami csatorna azért megmenti nem érhet így véget a sorozat. Izgalmas volt, jó volt, emészthető volt.

És bár Stohl Bucit sose kedveltem, most nagyon jól játszott, és az egész szereposztás úgy ahogy volt remek volt.

Petíció

#494 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 21. 00:43

Az az igazi csalódás ha egy jó sorozatnak nem adnak helyet vagy egy meglévő sorozatnak az új évadját nem adják le mint például a How I Met Your Mother :Đ

#495 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 08:43

Idézet

Az az igazi csalódás ha egy jó sorozatnak nem adnak helyet vagy egy meglévő sorozatnak az új évadját nem adják le mint például a How I Met Your Mother :Đ
Jaj azt a filmet én is imádom hétföként van Comedyn
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#496 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:24

Én annak örülök h a Scrubs (Dokik) megy a tv2-n, mert a magyar szinkron is nagyon jó. Most vagyok túl az elsö évadon és nagyon függö lettem. Tudom ajánlani mindenkinek.

#497 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:25

Idézet

Én annak örülök h a Scrubs (Dokik) megy a tv2-n, mert a magyar szinkron is nagyon jó. Most vagyok túl az elsö évadon és nagyon függö lettem. Tudom ajánlani mindenkinek.
A Dokik tényleg jó, én pl. a Comedy Centralon nézem, meg neten angolul. Kép (Még ebből is kiszed pár poént az ORTT, pedig semmi komoly ... KépKép)

#498 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:51

Idézet

Idézet

A Dokik tényleg jó, én pl. a Comedy Centralon nézem, meg neten angolul. Kép (Még ebből is kiszed pár poént az ORTT, pedig semmi komoly ... KépKép)
Hát igen sajnos. De a Janitor poénjai mindig nagyon ottvannak.
http://www.youtube.c...h?v=pOgW8D6AnsQ

#499 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:54

Idézet

Idézet

Idézet

Hát igen sajnos. De a Janitor poénjai mindig nagyon ottvannak.
http://www.youtube.c...h?v=pOgW8D6AnsQ
A legjobb poénja az amikor mindenhová JD figurákat rak ki. Kép

#500 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:59

Idézet

A legjobb poénja az amikor mindenhová JD figurákat rak ki. Kép
Dehogy:)
Evil Eye FTWKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.