Idézet
Idézet
Odaát... nem vagyok egy horror rajongó, de egyre jobban tetszik az 1. évedaból tul vgayok 7 részen és azt kell, hogy mondjam meg fogott

Tetszik!
Az Supernatural nem horror inkább sci-fi kategóriába tartozik, de valóban nagyon jó sorozat, az 4.-5. évadra teljesen megváltozik "a one week one monster" helyett egy sokkal jobban felépített és összetartóbb évadot kapunk és a régebbi évados szálakat is nagyon jól visszavezették. Sorozatfüggésem a Lostal és a Prison break-kel kezdődött és a Supnaturallal vállt visszafordíthatatlanná

Az biztos, hogy a
Supernatural nagyon kinőtte magát. Eszméletlen az utolsó pár évad. Az egyik legjobb sorozat ami mostanában a tvben megy. Az asszony nem szokott feliratosan sorozatot nézni, de ezt nem győzte kivárni így már mi is az usa-val tartjuk a lépést.
Viszont, nem sci-fi az tuti. Sci-fi = tudományos-fantasztikus. Ez meg inkább misztikus sorozat. Horrornak én se nevezném mondjuk.
SG: Universe: az biztos, hogy nagyon más, mint a a többi SG sorozat. Azok vidámak, pörgősek. Ez meg baromi lassú, sok benne a személyes konfliktus, akció alig alig. Igazából nem igen merném ajánlani bárkinek. Mivel a Battlestar Galactica már nincsen, ezért nézem, de őszintén bevallom, hogy volt olyan rész amit simán átpörgettem annnyira unalmas és felesleges volt (nem szoktam ilyet csinálni általában). De hátha fejlődik végre akció téren is a 2. évadra. Azokat a hülye kommunikációs követket pedig dobják ki a légzsilipen, mert ha azok előkerülnek akkor az a rész már el van cseszve.
V: Idegenek jönnek földre, látszólag úgy néznek ki, mint mi és békét akarnak. Persze kiderül, hogy titokban mást terveznek. Egész jó kis sci-fi. Kb 5 rész ment le eddig belőle. Összefüggő részek vannak benne. Az alap törtnet jó, a megvalósítás is. Nem kiemelkedő minden rész, de azért érdekes nézni, hogy mi fog ebből kialakulni.
Flash Forward: az összes ember elájul ugyanabban az időpontban és meglátják a saját jövőjüket. Vajon természeti, isteni vagy terrorista csapás volt? Ez az alap, erre probálnak rájönni az fbi-nál. Nagy rejtélyt ígérnek, amit fokozatosan bontanak ki. Szintén összefüggő részekkel. Azt mondják az évad közepétől különösen jó lesz. Ezt magyarul is adják.