Idézet
Sorozatok
Elküldve: 2008. 06. 19. 21:33
Jobarátok , death note , devil may cry ( bár az utobbi kettö anime ^^) két pasi meg egy kicsi , mostanság enyi .
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 06. 19. 21:34
Nem még 3 rész van vissza a sorozatbol utána megnézem , de nem biztos hogy van hozzá magyar felirat , legalábbis még nem kerestem . Manga is most jön ki , és készül az L -es film.
Elküldve: 2008. 06. 19. 21:36
Idézet
Nem még 3 rész van vissza a sorozatbol utána megnézem , de nem biztos hogy van hozzá magyar felirat , legalábbis még nem kerestem . Manga is most jön ki , és készül az L -es film.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 06. 19. 21:46
Kavalkád, de majd rá nézek komolyabban. Köszi!
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 06. 19. 22:47
Én a heroest néze úgy is nem rég kezték el az új részeket leadni.Nagyon csípem.

Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.

Elküldve: 2008. 06. 20. 00:34
Ezeket nézem rendszeresem: Lost, Prison Break, Heroes, House, 24, The Office, Weeds, My name is Earl, Pushing Daises, How I met your mother, Dexter, Monk, South Park, Simpsons, Family Guy, TSCC.
A nyári uborkaszezonban még ezeket tervezem ledarálni: BSG, Reaper, OZ, Extras, Scrubs, Deadwood
No de az összes elbújhat a Lost mellett.
A nyári uborkaszezonban még ezeket tervezem ledarálni: BSG, Reaper, OZ, Extras, Scrubs, Deadwood
No de az összes elbújhat a Lost mellett.

Elküldve: 2008. 06. 20. 00:46
Idézet
Ezt nézem: Naruto
Persze neten a jetixes valami okádék
#390 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 20. 00:47
Idézet
Idézet
Ezt nézem: Naruto
Persze neten a jetixes valami okádék

#391 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 20. 06:12
most amik tetszenek:-Grace Klinkia
3.Műszak
Döglött akták
Bmx/Sk8 Dew Tour
3.Műszak
Döglött akták
Bmx/Sk8 Dew Tour

Elküldve: 2008. 06. 20. 08:21
Mindenkinek ajánlom a TV2-n futó Dokik (Scribs) sorozatot. Valami eszement hülyülés megy ott. Rég röhögtem már egy sorozaton ilyen sokat.
Elküldve: 2008. 06. 20. 08:24
Idézet
Mindenkinek ajánlom a TV2-n futó Dokik (Scribs) sorozatot. Valami eszement hülyülés megy ott. Rég röhögtem már egy sorozaton ilyen sokat.
Elküldve: 2008. 06. 23. 15:46
A hollywoodi forgatókönyvírók 100 napos sztrájkjának egyik legnagyobb vesztese a 24 volt: a sorozat, mivel a csonka évadot nem engedhette meg magának, egy teljes évadot kihagyott.
De a tavaly leforgatott 8 epizód után végre ismét nagy erőkkel folynak a forgatási előkészületek, melyek magukba foglalják a Dél-Afrikában készítendő előzményfilmet is, melyhez már csatlakozni fog az a Jon Voight, aki a 7. évad egyik fő haramiája lesz és majd az évad második felében fog felbukkanni, hogy leszámoljon Jack Bauerral.
Vele együtt tovább bővült a filmes színészekből is álló stáb (Robert Carlyle, Janeane Garofalo), akik a 7 évad során most először részesülhetnek abban a kegyben, hogy olyan történetben fognak játszani, melyet a készítők elejétől a végéig megterveznek és nem menetközben találják ki, mint a többi sorozatban.
De a tavaly leforgatott 8 epizód után végre ismét nagy erőkkel folynak a forgatási előkészületek, melyek magukba foglalják a Dél-Afrikában készítendő előzményfilmet is, melyhez már csatlakozni fog az a Jon Voight, aki a 7. évad egyik fő haramiája lesz és majd az évad második felében fog felbukkanni, hogy leszámoljon Jack Bauerral.
Vele együtt tovább bővült a filmes színészekből is álló stáb (Robert Carlyle, Janeane Garofalo), akik a 7 évad során most először részesülhetnek abban a kegyben, hogy olyan történetben fognak játszani, melyet a készítők elejétől a végéig megterveznek és nem menetközben találják ki, mint a többi sorozatban.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 13. 20:54
A Dr. House az nagyon jóóó, de most az Életfogytig zsarura vagyok rákattanva. Amúgy angolul a címe Life. Hát igen szép fordítás.
De a legjobb az a Harmadik műszak volt!!!!!!!

Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2008. 07. 13. 20:57
Idézet
A Dr. House az nagyon jóóó, de most az Életfogytig zsarura vagyok rákattanva. Amúgy angolul a címe Life. Hát igen szép fordítás.
De a legjobb az a Harmadik műszak volt!!!!!!!

Elküldve: 2008. 07. 15. 21:26
Az amcsik szeptemberben már a negyedik évadját élvezhetik a Szökésnek.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 15. 21:31
Soha nem szerettem igazán a sorozatokat, de a Hôsöket ki nem hagynám semmi pénzért. Nagyon tetszik, meg akarom venni az elsô évadot DVD-n.
Elküldve: 2008. 07. 15. 21:32
Ma lesz a róma amit meg kell nénem mert az egyik kedvenc sorozatom.