HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Underground 2

#61 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 15. 14:50

Mostanábban minden undergroundba betesznek egy the doors számot. Előbb a THUG2 most meg ez. Meg is értem. 

#62 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:37

OFFtopic: ON
Először is grat MikeReemnek a cikkért és köszi hogy gondoltál rám Shifty. Eminek igaza volt mostanában nem nagyon vagyok itt (ennek okát ismered), és emiatt nem állhat meg az élet. De hogy gonoszkodjam egy picict, van emil címem is Kép.
OFFtopic: OFF

Wask: a neten való játékkal kicsit még várni kell, mert a gyári regelt CD kulcsot kéri az EA szervere és a generátor által adottak sajna nem jók (minden legeneráltnak azonos az utolsó 5 karaktere és valószínűleg már le van tiltva), de lesz rá rövid időn belül megoldás.

Malfoy: driftelni sokkal egyszerűbb és könyebb billentyűvel vagy paddal, mert hamarabb eléred a végállásokat. Ráadásul a kormány-vezérlés nem sikerült nagyon pöpecre, mert egyszerűen késik a kormány. Azaz elfordítom és eltelik pár millisecundum mire követi a játék ez meg pont elég arra, hogy driftre -ahol végállásból végállásba tekered a  kormányt - majdhogynem használhatatlan. PS: az elöző résszel illetve más proggykal teljesen jól müxik a kormányom, sőt más kormánnyal is ezt tapasztaltam.

EMI: Használj dragos beállításokat StreetX-re, vagy csak állítsd gyorsulásra a váltó áttételezését, illetve ha már elérhető nálad a futómű opciónál a kormánymű állítgatás akkor az állítsd be így egészen jó kanyarvételi sebességet érhetsz el. Illetve ha előtted van egy mókus akkor próbálj a kanyarban belülre kerülni és egyszerűen lökd ki Kép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#63 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:56

Jah, ahogy elnézem neki kell esnem ezeknek a beállításoknak, mert 2 drift pályát nem tudok megcsinálni és már csak ezek hiányzonak a továbbjutásomhoz!!!!! Kép

#64 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:09

első blikkre valami hihetelen gány zenék vannak benne. sehol sincsnek az első feelingjéhez képest. KépKép nem mélyedtem még bele de szerencsére jobb mint amit a demoból leszűrtem.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#65 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 21:38

A zene tényleg elég ramaty (kivéve 1-2). Az 1hez képest nagyon szarok, de a többi újjítás elfeledteti velem ezt a hibát.

#66 Felhasználó inaktív   VOPi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 22:27

csao! kurva jó a játék, de mikor megpróbáltam hálózatba játszani vele LAN-on nem ment a játék.... Tudtok vmi megoldást??Kép

#67 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 00:40

Rengeteg oka lehet a lanos problémának! Más játékkal próbáltátok már a hálót? Szedd le a patchet, kint van a letöltések között, hátha az is dob rajta!

#68 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 03:49

Mar varom h kiprobaljam a gamet, de meg kell hagyni en az elsoben se hallgattam a zenet. Kép Gyorshajtas kozben kifejezetten zavaro a zene nemtudsz odakoncentralni rendesen nem hallod a kocsi/motor/kasztni hangjait/visszajelzeseit, ami mondjuk egy jatekban nem annyira fontos de azert nem elhanyagolhato zavaroforras a zene ott se.

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#69 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 05:37

igen, szerencsére 1-2 jót azért találtam, a többit meg legfeljebb kikapcsolom.

Avi: engem spec. feldob ha valami jó pörgős zenére megy a verseny (na nem elnyomva minden mást). ha szar akkor viszont tényleg zavaró.

lassan kezd ez az egész GTA-ra hasonlítani (ami végülis nem rossz). egyelőre lövöldözés és lopkodás nélkül hálistennek. viszont ezt a képregényt normálisabbra is megcsinálhatták volna.

#70 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 05:50

Regen en is imadtam porgos zenere szaguldozni (pl NFS3) de egy ideje mar leszoktam rola mert a "valos eletben" valo vezeteskor zavaro a hangos zene. Na jo ez igy tulzas jo a hangos zene mindaddig amig normalis tempoban kozlekedsz. Ahogy novekszik a tempo ugy a hangero csokken mivel hallani kell minden aprosagot amit a kocsi kiad magabol. Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#71 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 07:03

jó, de ez nem valóság, mégcsak nem is szimulátor. itt mindennek odaverheted a járgányt komolyabb következmények nélkül. :Đ

#72 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 07:14

Ti nem tudtok aludni? lol Kép

Egyébként engem is zavar a hangos zene játék közben, mert nem hallom rendesen, hogy mikor esik vissza a fordulat amit korrigálhatok egy 'nitrofröccsel', illetve Dragban kimondottan zavar, ahol tényleg lényeges a tökéletes váltás.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#73 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 07:24

én már dolgozom: korán kezdek (4) viszont hamar végzek (12). Kép egyébként meg automataváltót használok, Kép míg dragban a kis jelet nézem, hogy: lehet már, lehet már? Kép

#74 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 09:09

ÖÖÖ kiprobáltam a játékot de nekem marhamód csunyának tunik.... a texturák eleg gyengusok tok sötét az egész es ecceruen  !+%/2 a hangulata....

másrészt meg ha feljebb veszem a textura minoséget, tok fekete lesz a kép. ehhez játékpeccs kell, vagy a videokartyamon kell frissiteni? másrészt meg aszitttem hogy most már azért van egy jo gépem, aztán kiderult hogy mégsem. ugy be tud szaggatni mint annak a rendje egy 9600XT-vel GGRRRRRRRR:...... halál a fejlesztőkre!!!!!

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#75 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 11:27

Az Anti-Alisinget vedd le mindenekelőt... Kép

#76 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:00

Jah amugy meg azert se jo a hangos zene mert nemhallod mikor kerul csuszashatarra a kerek. Ez jatekokban is ugyanolyan fontos, ha mar csuszik akkor veszt a sebessegbol (es iranyithatosagbol).

#77 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:10

erre eddig se figyeltem mégis első lettem. :Đ (engem inkább idegesít az állandó gumicsikorgás, így az az első amit lehalkítok általában Kép)

#78 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:50

Az igazi gitártépéses zenéket ki nem állhatom! Nincs bennük semmi jó, agyatlan zúzás! Kép

#79 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 14:00

/signed*

#80 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 14:57

Koszonom  UnSeeN, remelem tetszik mindenkinek a cikk, meg fokepp a jatek. Igazabol en erre ugy jelentkeztem EMInel, hogy ha mas akarja irni, akkor nyugodtan irja. A jatekrol meg rengeteg aprosagot tudtam volna irni, csak a gyors megjelenes erekeben suritettem igy ossze.

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.