HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Underground 2

#81 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:15

Megnyugtathatlak, én a következő konfigon: Radeon 9700, Barton 2600+, 768ddr, 16xos FSA-val és 4xes Anisotropic filteringgel játszom... És eddig egyszer nem akadt meg. A lényeg hogy a játékban vedd le azt a szart, majd a windowsba rakd fel, és máris nem lesznek pixelesek a textúrák. A hangulat szerintem hatványa az első résznek, röviden, minden idők legjobb autósjátéka... Outrun + sponzor szerzés... wááá
"Egyebet nem tudok."

#82 Felhasználó inaktív   Proky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:29

Sziasztok, lenne egy nagy problémám a NFSU2-vel. Az összes létező versenyt végignyomtam, de még jó pár 3 szintű cucc nincs meg. A garázsban a World Map alatt az összes 1-2-3 szintű verseny kész, és a térképen sem ad be semmit. Mi lehet a gond?

#83 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:43

játsz Outrun-okat... Közel kerülsz (a térképen sárga nyíllal jelzett) kocsihoz, és ha azonos sebességgel mész vele, nyomsz egy enter-t...más: növeld a visual rating-jét a verdádnak amennyire csak tudod, hogy megkeressenek a DvD magazinok
"Egyebet nem tudok."

#84 Felhasználó inaktív   Proky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:46

Köszi a segítséget, de a kocsit nem tudom tovább növelni, 5,99-nél megállt. De akkor elvileg vége a játéknak, a World Map-ba nincs 4 szintű pálya? Kép

#85 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:19

Akkor valamit nagyon elkeféltél, mert 3-s szintű pályákon már 6.88 a visual szintem. Egyébként én is szívtam ezzel. Megoldás: Outrun - pénzgyújtés - optikai tuning ami pl. felni (pl egy momo felni magasabb visual értékű mint egy NFSU-s), karbon tetőspoiler, tükör,  (szerintem baromi ronda, de egy  forgóbetétes felni megint emeli a visual szintet) és ezekkel hamar emelhetsz. Vagy lehet még villogó neon, színes nitró szisszentő Kép, hirdraulika etc... próbálgasd csak bátran, de sok outrun-t kell futni h vásárolhass, mert itt már 1000 dolcsi felett mozog minden cucc
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#86 Felhasználó inaktív   Proky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:28

Kösz, már megy, kicsit elnéztem valamit... Már 7.3 a kocsi

#87 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 00:31

Na igen ez jo kis jatek. :Đ Egyetlen dolog ami hatarozottan meglatszik az az, hogy a jo oreg Gef4 Ti4400-asom mar oregecske... akad mint allat sot mint 2 allat...  Mar reg nem talalkoztam olyannal, hogy 640X480-ba keljen jatszanom.... :-D  Meg korbeszaglazok itt-ott mert nem hinnem, hogy ennyire vadul nagy legyen a vga igenye... geppel nem lehet gondja 2GB ramoca egy 3.2Ghz-s cpuval, 120gb-s sata drive-okrol fut. audigy 2 platinum csinalja a nyoszorgeseket... szoval tuti ma mar a elggyengebb lancszem a user utan a vga...

Mas: jatek kozben kimondottan idegel a zene. Menu alatt meg ok bar nemelyik par perc utan egy laza agyverzessel is feler. Foleg azert utalom autos jatekokban a zenet, mert meg sose jatszottam automataval es hat aki jatszik ilyesmikkel tudja nem minedegy mikor valtasz vissza/elore...

No mentem is vissza egy kanyarra :-D

amugy a 1.1-es patch mit csinal (erdekes modon az EA oldalan nem talaltam ra utalast, hogy lenne)
Have a good byte!!!

#88 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 05:11

nálam 2500+@3200, 1gb ram, ti4200/128mb-val 1024ben akadgat, de 800x600ban pöpecül megy. az út csillogása van majdnem levéve teljesen csak, mert felhúzva szerintem már nagyon bénán néz ki a sok csillogás villogás. Kép

lehet frissíteni kellene a vga drivereden?

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#89 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 07:40

Szia Lord, 1000 éve nem "láttalak". Az 1.1 az Online játékhoz kell, de íme a hivatalos szöveg.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#90 Felhasználó inaktív   Szemy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 18:09

Hello letöltöttem 1.1 -es  crack exe-t
és online nál valami cd-key dolgot kér
Az élet olyan mint a wc papír, minél közelebb érsz a végéhez annál gyorsabban fogy!

#91 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 19:15

A neten való játékkal kicsit még várni kell, mert a gyári regelt CD kulcsot kéri az EA szervere, és a generátor által adottak sajna nem jók (minden legeneráltnak azonos az utolsó 5 karaktere, és valószínűleg már le van tiltva), de lesz rá rövid időn belül megoldás.

#92 Felhasználó inaktív   Szemy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:16

Másik dolog !!!

van valami olyan verseny típus nfs 2 ben (Showcase) ahol az autó kinézete felszereltsége és egyéb számít !
legalábbís ezt írták csak én ezzel még nem találkoztam pedig már a közepén járok a játéknak
hogy műkszikez stb...

Hogy van ez???
Az élet olyan mint a wc papír, minél közelebb érsz a végéhez annál gyorsabban fogy!

#93 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:37

Az mindig számít. Akkor kapsz több Reputation Pointot.
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#94 Felhasználó inaktív   Szemy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:41

És ezt kellet külön játékmódba sorolni???????????????????

#95 Felhasználó inaktív   Szemy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:47

Ha beszerzek egy gyári kódot akkor lehet menni online ba????????????
Hogy????

please help me!

#96 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:48

nem tudok róla, bár nemtudom hogy ahol olvastál róla ott mit írtak...

de ha nincs akkor betehettek volna((( Kép'EA Games')))(ez csak vicc volt, meg ne verjetek!)

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#97 Felhasználó inaktív   Szemy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 20:54

Itt olvastam!!!

(https://www.gamekapo...omment&id=1641)

na ?? Kép

nem szurkálódni akarok csak vannak ilyen hülyék mint én akik elkezdik keresni ezt a játék módot mikor ezt látják v hol!Kép

#98 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 10:48

A gyári kód beszerzésének metódusa: elmész boltba, megveszed eredetiben a játékot, hazamész, install, beírod az eredeti/gyári serial számodat és mehetsz online röfögni. Ennyire egyszerű az egész!

#99 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 10:57

Kezdjük ott, hogy nem vagy hülyeKép. Amikor a hír írodott, (október közepén) ez hivatalos EA közlés volt, és akkor ez még külön játékmódként szerepelt. Természetesen mint minden előzetes infót, ezeket sem szabad 100%-os kézpénznek venni, hiszen a demók és a megjelnő játékok között is vannak eltérések.

#100 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 11:03

Idézet

Ha beszerzek egy gyári kódot akkor lehet menni online ba????????????
Hogy????

please help me![smile_050.gif" align="middle" border="0" />[smile_m148.gif" align="middle" border="0" />

Ha már van kódod akkor nagyon egyszerű a dolgod, kiválasztod az online módot és játszol. Ha fent van az 1.1-s peccs akkor azért már nem fog sipitozni, ha meg nincs akkor letöltöd (pl. tőlünk) és utána hadd szóljon. Ott kiválasztod a neked tetsző játékmódot és csatlakozol valaki játékához vagy te kreálsz egyet. Ennyi.. Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.