HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Underground 2

#581 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 22. 15:03

Azt szeretném kérdezni, hogy mikor fejlesztünk valamit a performance shopban, akkor ugye ki lehet választani hogy milyen márkájú legyen ( Brembo, HKS stb.) Ez számít valamit a teljesítményben? Pl. ha mindenből ugyanazt a márkát veszem, akkor jobb lesz a kocsi? Vagy ez nem számít semmit?

#582 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 11. 22. 15:07

Idézet

Azt szeretném kérdezni, hogy mikor fejlesztünk valamit a performance shopban, akkor ugye ki lehet választani hogy milyen márkájú legyen ( Brembo, HKS stb.) Ez számít valamit a teljesítményben? Pl. ha mindenből ugyanazt a márkát veszem, akkor jobb lesz a kocsi? Vagy ez nem számít semmit?
Elvileg számít...Én teljesítmény módosulást eddig nem tapasztaltam mikor ugyanazon márkákkal tuningoltam a verdám...De am se tudsz mindenből egyformát venni...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#583 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:50

Hát, elővettem, leporoltam, felraktam és most nosztalgiázok.Kép

#584 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 24. 12:04

Idézet

Hát, elővettem, leporoltam, felraktam és most nosztalgiázok.Kép
nah akkor énis :Đ

#585 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 13:56

Idézet

Ebben a részben volt az s2000-s???(bocs ha offosXD)KépKépKép
Az Underground-ban volt S2000,nem a 2-ben.

#586 Felhasználó inaktív   kisrajczy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 17:44

Kedvelem az Underground 2-t. Jól lehet tuningolni, és Driftelni. :Đ Na szega all. :-D

Kicsit vagyok WOW Kocka, ha XFire-m is be van nyomva. =) ^^

Regizni skacok! =D Magyar és ha összegyüjtötök egy bizonyos pontszámot, akkor házhoz viszik a cuccost. Szóval ... megéri. ^^

------------Made By Kisrajczy Design-------------------------------------------------------------------
És ha egy kicsit akarod hawerokat szivatni (idézöjelben), akkor ezt is küldd mindenkinek.: [LOADING█████] 99%] xD

#587 Felhasználó inaktív   Makaveli21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 13:58

Hello, tudja valaki, hogy most mennyi a drag rekord, mert van egy elég jó eredményem, és nem tudom, hova kéne feltennni ahoz, hogy elfogadhassák... Please, help!!!

#588 Felhasználó inaktív   kisrajczy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 07:25

Idézet

Hello, tudja valaki, hogy most mennyi a drag rekord, mert van egy elég jó eredményem, és nem tudom, hova kéne feltennni ahoz, hogy elfogadhassák... Please, help!!!
Én a 9.30-ra tippelek, 360 Km/h -val :Đ

Kicsit vagyok WOW Kocka, ha XFire-m is be van nyomva. =) ^^

Regizni skacok! =D Magyar és ha összegyüjtötök egy bizonyos pontszámot, akkor házhoz viszik a cuccost. Szóval ... megéri. ^^

------------Made By Kisrajczy Design-------------------------------------------------------------------
És ha egy kicsit akarod hawerokat szivatni (idézöjelben), akkor ezt is küldd mindenkinek.: [LOADING█████] 99%] xD

#589 Felhasználó inaktív   benipetrucci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 21:36

Sziasztok!Még új vagyok és csak most játszok elsőnek az underground 2-vel, így azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a karrier modban mikor kapom meg a széles kasztnit? Már 55%-nál járok és az alkatrészeknél már 100%-ot ír ki de még nincs meg a széles kaztni. A válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv! :Đ

#590 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 21:41

Idézet

Sziasztok! Még új vagyok és csak most játszok elsőnek az underground 2-vel, így azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a karrier modban mikor kapom meg a széles kasztnit? Már 55%-nál járok és az alkatrészeknél már 100%-ot ír ki de még nincs meg a széles kaztni. A válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv! :Đ
A széles kasztnikat az utcákon levő emberkék legyőzésével lehet kihozni.

#591 Felhasználó inaktív   benipetrucci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 22:36

És ha már az 5. szinten vagyok és legyőztem az összeset és nincs már több ellenfél az utcán akkor már több nem is lesz soha? Kép

#592 Felhasználó inaktív   benipetrucci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 15. 12:55

Bocsi a sok kérdésért de téll nagyon új vagyok még... azt még esetleg megkérdezhetem h a szénszálas cuccok, kiszélesítések vagy a spoilerek befolyásolják-e az autó teljesítményét, irányítását? Előre is nagyon nagyon nagyon köszönöm a válaszotokat!

#593 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 15. 13:00

Idézet

Bocsi a sok kérdésért de téll nagyon új vagyok még... azt még esetleg megkérdezhetem h a szénszálas cuccok, kiszélesítések vagy a spoilerek befolyásolják-e az autó teljesítményét, irányítását? Előre is nagyon nagyon nagyon köszönöm a válaszotokat!
A spoilerek befolyásolják az autód tapadását, amit a Dyno tuningolás közben tudsz állítgatni. Ha kissebb a leszorító erő, akkor az autó jobban gyorsul viszont kisebb lesz a tapadása. Ha a leszorító erő nagyobb, akkor pedig egyértelmű, hogy jobb a tapadásod viszont nagy sebességnél nem gyorsul olyan jól a járgány.
A spoileren kívül nem tudom, hogy más befolyásolja-e az autó teljesítményét. Én csak erre az 1 dologra figyeltem fel. Kép

#594 Felhasználó inaktív   benipetrucci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 15. 14:23

És ha fékpadra megyek és másik spoilert rakok a verdára akkor azt a gyorsulásnál látható vagy csak ezt éreznem kellene?

#595 Felhasználó inaktív   Burnie$mith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 12:21

Sztem nem látható,maximum érzed.

"Kevesebbre viszem,mint Shrek,mert a dumáim nem olyan élesek.Nem ogre vagyok,hanem ombre,ezért a nevem sem lehet Shrek mellesleg..."

#596 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 12:32

Erről annyit, hogy a játékban az összes külső fejlesztés csak csilli-villi és csak a belső tuningtól nő a teljesítmény.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#597 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 21:06

szerintem ez a legjobb rész! itt lehet a legtöbbet tuningolni kinézetre is meg mindenhogy Kép

#598 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 21:08

Idézet

szerintem ez a legjobb rész! itt lehet a legtöbbet tuningolni kinézetre is meg mindenhogy Kép
egyetértek! Igazán bejelenthetnék a 3. részt:)
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#599 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 09:48

Idézet

Idézet

ahogy a mostani részeket, szerintem azt is el ba**nák, úgyhogy inkább maradok a 2. résznál, de amúgy a vége trükkös a játéknak mert nekem a menübe ha tuningolok akkor engedi a széles testet, de ha a szabadkóborlásba bemegyek a garázsba ott viszont nem engedi felszerelni!?

#600 Felhasználó inaktív   Spider925 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 17:04

Idézet

Idézet

Idézet

ahogy a mostani részeket, szerintem azt is el ba**nák, úgyhogy inkább maradok a 2. résznál, de amúgy a vége trükkös a játéknak mert nekem a menübe ha tuningolok akkor engedi a széles testet, de ha a szabadkóborlásba bemegyek a garázsba ott viszont nem engedi felszerelni!?
ezt most nem igazán értem Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.