HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1181 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:17

Idézet

asszem tegnap előtt küldtem egy hírt....és ugye profilomba eddig az volt hogy 1 beküldött hír, na mostmár 2 de az oldalra meg nem került ki, ilyenkor ez most hogy van?
nem probléma csak akkor még várható kin lesz vagy csak ilyen hiba?
Nincs semmi hiba. Amíg egy szerkesztő el nem olvassa a híred, s el nem dönti hogy hír lesz e belőle vagy sem, addig mutatja a számláló, hogy van 1 beküldött híred. Ha kikerül, marad is így. Ha a szerkesztő úgy gondolja, nem kerül ki, akkor törli a beküldésed, s akkor stornózódik a számlálóból is.
Kép
Kép
Kép

#1182 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:34

Idézet

Idézet

Nekem is néha 4-5 napig érlelődik egy-egy irományom.:Đ
Lehet megpróbálják a forgalmasabb napokra berakni, mikor többen nézik az oldalt.
Ez az egy baj van ezzel a rendszerrel. Ha négy - öt napig érlelődik a hir az akkora már elavult hírnek fog számítani, mivel igen valószínű, hogy máshol az már réges rég megjelent. Gondolom azokat a hireket amiket beküldtök azért küldtök be, mert firssek, ropogósak és máshol még nem igen írtak róla. Persze egyáltalán örüljünk annak, hogy van ilyen lehetőség.

#1183 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:40

Idézet

Idézet

Nekem is néha 4-5 napig érlelődik egy-egy irományom.:Đ
Lehet megpróbálják a forgalmasabb napokra berakni, mikor többen nézik az oldalt.
Ez az egy baj van ezzel a rendszerrel. Ha négy - öt napig érlelődik a hir az akkora már elavult hírnek fog számítani, mivel igen valószínű, hogy máshol az már réges rég megjelent. Gondolom azokat a hireket amiket beküldtök azért küldtök be, mert firssek, ropogósak és máshol még nem igen írtak róla. Persze egyáltalán örüljünk annak, hogy van ilyen lehetőség.
Ez igaz.Viszont gondolom nem kevés hír kerül beküldésre, és a szerkesztők is szeretnék végezni a dolgukat.Az egyik hírem ami most pangál például nem annyira fontos.Egy kis összefoglaló a játékról, igaz vannak benne újdonságok, de közel sem egetrengetőek hogy feltétlenül kikerüljön minél hamarabb.

#1184 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 09. 13:09

billadama
Ki ő? Egy új hírező? Írhatnál magadról valamit a profilodba, héj!
Amúgy üdv az oldalon ember! Nagyon jól írsz, nekem nagyon tetszik a szövegezésed!

Kép
Kép
Kép

#1185 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:00

Idézet

billadama
Amúgy üdv az oldalon ember! Nagyon jól írsz, nekem nagyon tetszik a szövegezésed!
Igen, ahogy mondod egy új hírező, viszont sajnálattal kell közölnöm, hogy ennél többet én sem tudok.Kép
Dr.   WP 

#1186 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:26

Idézet

Idézet

billadama
Igen, ahogy mondod egy új hírező, viszont sajnálattal kell közölnöm, hogy ennél többet én sem tudok.Kép
Úgy érzed hogy hozzád intéztem a kérdést? Mindenképpen válaszolnod kellett egyet? Köszönöm emese....
Remélem szebb napod lett!

Kép
Kép
Kép

#1187 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:29

Idézet

Idézet

Idézet

billadama
Úgy érzed hogy hozzád intéztem a kérdést? Mindenképpen válaszolnod kellett egyet? Köszönöm emese....
Csak segíteni akart.
Szerintem egy lelkes önkéntes, aki ügyes is. Szerintem írj neki inkább privit, mert fórumot nem hiszem, hogy olvas. Nézd csak meg 12 hírt küldött be, és a hírkommentjei meg csak 2, a fórumról nem is beszélve.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1188 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:39

Idézet

Idézet

Idézet

billadama
Persze, hogyne, örömmel segitek, viszont a napom nem lett jobb.Ugyanakkor remélem, hogy most igazán büszkének érzed magad, hogy beszolhattál...csak magadat minösited, remélem ezen tény fogalmával tisztában vagy. Máskölönben az elözö bejegyzést egyrészröl azért irtam, hogy megosszam amit tudok( azt a keveset is) másrészröl meg azért, hogy jelezzem ,hogy engem is érdekel ki az uj hirszerzö. De márcsak ezért is megérte irni, hogy látom , hogy felhuzzám magukat egyesek.Kép
First Aye neked meg köszönöm, hogy kiálsz melettem.KépKép

Dr.   WP 

#1189 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:43

Idézet

Persze, hogyne, örömmel segitek, viszont a napom nem lett jobb.Ugyanakkor remélem, hogy most igazán büszkének érzed magad, hogy beszolhattál...csak magadat minösited, remélem ezen tény fogalmával tisztában vagy. Máskölönben az elözö bejegyzést egyrészröl azért irtam, hogy megosszam amit tudok( azt a keveset is) másrészröl meg azért, hogy jelezzem ,hogy engem is érdekel ki az uj hirszerzö. De márcsak ezért is megérte irni, hogy látom , hogy felhuzzám magukat egyesek.Kép
James most tényleg nem neked volt igazad.Kép

#1190 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:46

Idézet

Idézet

James most tényleg nem neked volt igazad.Kép
Ez 1,5 éves ittlétem alatt most fordult elő először... Valszeg rossz napja van oslt. Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1191 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 09. 15:04

Idézet

Idézet

Idézet

billadama
LoL.Jo latni,hogy te sem vagy mindig BuddhaKép,Ezt el is mentem a kesobbi kompromitalasi terveimhezKép

#1192 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 15:08

Elvileg Szeptemberben jön a 3. Mortal Kombat film.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#1193 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 09. 15:43

Nemintha érdekelne az itt lejátszodó esemény,nem is értem igazán,hogy mit förmedtek fel azon amit tjames írt,tényleg nem volt értelme leirnia megyesfalvinak amit írt,és csak elinditott vele 1 hülyeséget.(<-nemintha ennek lenne)

#1194 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:01

Idézet

Nemintha érdekelne az itt lejátszodó esemény,nem is értem igazán,hogy mit förmedtek fel azon amit tjames írt,tényleg nem volt értelme leirnia megyesfalvinak amit írt,és csak elinditott vele 1 hülyeséget.(<-nemintha ennek lenne)

Ezt éreztem én is, ezért is írtam amit írtam. Én ebben nem a segítséget láttam, csak egy unatkozó gyurkát. Amennyiben tényleg segítő szándékú volt, úgy elnézést a száraz válaszért. Azóta vagy 5x elolvastam, most is vérpistikés üzenetnek látom... de itt fejezem abba, mert lehet tényleg velem van a baj. Ám csak hogy megnyugtassak mindenkit, egyáltalán nem húztam fel magam. Mostanság olyan feszítettek a hétköznapjaim, hogy egy ilyen fárasztó hsz, csak ernyedtséget okoz az izomzatomban, semmiképp sem rángógörcsöt :Đ

Gael: Ne tedd túl mélyre, bármikor szükséged lehet rá! Kép

Kép
Kép
Kép

#1195 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:34

Idézet

Idézet

Ezt éreztem én is, ezért is írtam amit írtam. Én ebben nem a segítséget láttam, csak egy unatkozó gyurkát. Amennyiben tényleg segítő szándékú volt, úgy elnézést a száraz válaszért. Azóta vagy 5x elolvastam, most is vérpistikés üzenetnek látom... de itt fejezem abba, mert lehet tényleg velem van a baj. Ám csak hogy megnyugtassak mindenkit, egyáltalán nem húztam fel magam. Mostanság olyan feszítettek a hétköznapjaim, hogy egy ilyen fárasztó hsz, csak ernyedtséget okoz az izomzatomban, semmiképp sem rángógörcsöt :Đ

Gael: Ne tedd túl mélyre, bármikor szükséged lehet rá! Kép

A lényeg az ,hogy nem piszkálodo szándékkal, és nem unalomüzö célbol irtam. Mielött elmentem volna, itthonrol még felléptem a GK-ra hadd lássam az ujonnan érkezett hireket,cikkeket majd megpillantottam tjames kérdését s mivel, hogy siettem egy gyors választ adtam mely szándékom szerint jelezte,hogy engem is foglalkoztat a kérdése. Nem értem mit kell felkapni a vizet. Viszont, az igazán nem volt szép ahogy válaszoltál, már meg ne haragudj.S miaz ,hogy "unatkozo gyurka", még mindig nem tudod befejezni. En már az elözö hsz-ben lezártam a témát, de te még mintid piszkálodsz. Na de mindegy, lehet én is hibáztam, s most visszanézve tényleg nagy hülységen vitatatkozunkKép. Remélem szent a béke.Kép
Dr.   WP 

#1196 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:38

Idézet

nem septemberbe kezdenek hozzá a forgatáshoz ???

#1197 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:49

Idézet

A lényeg az ,hogy nem piszkálodo szándékkal, és nem unalomüzö célbol irtam. Mielött elmentem volna, itthonrol még felléptem a GK-ra hadd lássam az ujonnan érkezett hireket,cikkeket majd megpillantottam tjames kérdését s mivel, hogy siettem egy gyors választ adtam mely szándékom szerint jelezte,hogy engem is foglalkoztat a kérdése. Nem értem mit kell felkapni a vizet. Viszont, az igazán nem volt szép ahogy válaszoltál, már meg ne haragudj.S miaz ,hogy "unatkozo gyurka", még mindig nem tudod befejezni. En már az elözö hsz-ben lezártam a témát, de te még mintid piszkálodsz. Na de mindegy, lehet én is hibáztam, s most visszanézve tényleg nagy hülységen vitatatkozunkKép. Remélem szent a béke.Kép

Egyáltalán nem kaptam fel a vizet :Đ Részem hogyne lenne béke. Ha régebben lennél itt, megértenéd, hogy volt már elég hszfarmoló, értelmetlen hsz-okat gyártó, nyárona gép előtt unatkozó pubertás előtt lévő takonypóccal. A te hsz-odat is hasonlónak látom, ezért (s gondolom a pár nyarat itt már megélt júzerek megértik) léptem fel nyersen. De örülök ha tényleg csak a jószándék vezérelt, s ezesetben nézd is el nekem hogy nemtetszésemet kinyilvánítottam. De hovatovább a kérdésem még áll: Ki vagy te, ó billabama????
Aki ismeri, lökhetne egy kis infót róla! Egyszercsak megjelent itt mint anno Ghost. Fű alatt :-D
S bár jól tette, nagyon tetszik a stílusa, jó lenne ha mondana is magáról (vagy más őróla) valami add-on-t :)

Kép
Kép
Kép

#1198 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:54

Idézet

Idézet

Egyáltalán nem kaptam fel a vizet :Đ Részem hogyne lenne béke. Ha régebben lennél itt, megértenéd, hogy volt már elég hszfarmoló, értelmetlen hsz-okat gyártó, nyárona gép előtt unatkozó pubertás előtt lévő takonypóccal. A te hsz-odat is hasonlónak látom, ezért (s gondolom a pár nyarat itt már megélt júzerek megértik) léptem fel nyersen. De örülök ha tényleg csak a jószándék vezérelt, s ezesetben nézd is el nekem hogy nemtetszésemet kinyilvánítottam. De hovatovább a kérdésem még áll: Ki vagy te, ó billabama????
Aki ismeri, lökhetne egy kis infót róla! Egyszercsak megjelent itt mint anno Ghost. Fű alatt :-D
S bár jól tette, nagyon tetszik a stílusa, jó lenne ha mondana is magáról (vagy más őróla) valami add-on-t :)

haha gyerekek

#1199 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:55

Idézet

De hovatovább a kérdésem még áll: Ki vagy te, ó billabama????

Aki ismeri, lökhetne egy kis infót róla! Egyszercsak megjelent itt mint anno Ghost. Fű alatt :Đ
S bár jól tette, nagyon tetszik a stílusa, jó lenne ha mondana is magáról (vagy más őróla) valami add-on-t :-D

Ha tényleg ennyire érdekel,akkor küldj neki privit:) Jobb ötletem nincs.Mert talán nem véletlen,h nincs fórum hozzászólása...sztem nem olvassa,ergo a kérdésedet sem fogja.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1200 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:56

Idézet

Idézet

nem septemberbe kezdenek hozzá a forgatáshoz ???
Ja de,bocs.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62