Idézet
Idézet
A lényeg az ,hogy nem piszkálodo szándékkal, és nem unalomüzö célbol irtam. Mielött elmentem volna, itthonrol még felléptem a GK-ra hadd lássam az ujonnan érkezett hireket,cikkeket majd megpillantottam tjames kérdését s mivel, hogy siettem egy gyors választ adtam mely szándékom szerint jelezte,hogy engem is foglalkoztat a kérdése. Nem értem mit kell felkapni a vizet. Viszont, az igazán nem volt szép ahogy válaszoltál, már meg ne haragudj.S miaz ,hogy "unatkozo gyurka", még mindig nem tudod befejezni. En már az elözö hsz-ben lezártam a témát, de te még mintid piszkálodsz. Na de mindegy, lehet én is hibáztam, s most visszanézve tényleg nagy hülységen vitatatkozunk. Remélem szent a béke.
Egyáltalán nem kaptam fel a vizet Részem hogyne lenne béke. Ha régebben lennél itt, megértenéd, hogy volt már elég hszfarmoló, értelmetlen hsz-okat gyártó, nyárona gép előtt unatkozó pubertás előtt lévő takonypóccal. A te hsz-odat is hasonlónak látom, ezért (s gondolom a pár nyarat itt már megélt júzerek megértik) léptem fel nyersen. De örülök ha tényleg csak a jószándék vezérelt, s ezesetben nézd is el nekem hogy nemtetszésemet kinyilvánítottam. De hovatovább a kérdésem még áll: Ki vagy te, ó billabama????
Aki ismeri, lökhetne egy kis infót róla! Egyszercsak megjelent itt mint anno Ghost. Fű alatt
S bár jól tette, nagyon tetszik a stílusa, jó lenne ha mondana is magáról (vagy más őróla) valami add-on-t