HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#161 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 12. 20:21

Myko!

A Kill Billes cikkedhez lenne egy kérdésem: Uma Thurman magyar hangja, Für Anikó sem volt jó? Azt hallottam róla, hogy még ő az egyetlen okés a korongon. Persze gondolom még ő sem közelíti meg nagyon az eredetit...Kép

Only human!

#162 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 11:47

ja, télleg jó lett a CS:CZ cikk, csak hát InGyen barátunk azé néha át is nézhetné amiket ir, mer van ott néhány bennefelejtett betü, meg ilyesmi, de amugy telleg baro! jokat rohogtem rajta!

szerintem ilynnek kell lennie egy jo cikknek: egy hozzaerto ember leirja a benyomasait, nem pedig azt hogy hány füszál tapadt a klotgatyájára mikozben szarvast lött a quake 453-ban

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#163 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 12:22

Nézd Joe! Ha azt veszem, hogy magyar szinkron, persze, jóra sikeredett, de! De ott van egy DE! Ha az eredetit nézed meg, akkor a legszebb élményben van részed, hiszen szerintem nagyon aranyos hangja van Uma kisasszonynak és hát kicsit más jellege is van az egésznek eredeti nyelven. Máshol van a hangsúly, másként jön le az egész! Kép Javaslom, próbáld ki és nézd meg eredeti hanggal és felirattal! Sokkal másabb lesz!

#164 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 12:24

Egyébként javaslom, a remek CS:CZ cikk mellett olvassátok el Baalint elvtárs új cikkét, a Streerts Racer-t, érdemes! :Đ Jah, és GK INSIDER-t is tessék olvasni! Kép

#165 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 05. 13. 13:32

Köszi arczok, ahhoz képest, hogyy azon a bizonyos ominózus estén írtam ugyebát, olyan szinten kómásn, hogy a monitor már homályos volt, de hát olyankor tudok beteg dolgokat írni. Mindjárt átnézem helyesírásilag, és belebővítgetek még 1-2 dolgot is.

Egyébként mindig így kéne véleményezni a cikkeket, ez baromita lelkesítő tud lenni Kép Kép

#166 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 13:42

Akkor itt említeném meg Samurai kolléga Syberia 2 cikkét is, no meg a GK INSIDER irásokat is, no MEG AZ ÖSSZES GK CIKKET! :Đ:D:D:D:D

Jah, és ne feledkezzünk meg Byte és InGen elvtársakról sem, akik tolják a hírezést szépen! Kép

#167 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 20:55

Végre újra itt, köszönöm, hogy Byte és Ingen tolta a híreket, míg én meg a melót toltam 1000L.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#168 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 23:48

Isten (azaz én) hozott UnSeen kolléga!!

Remélem megújúlt erővel veted belefele magadat a hírezésbe! Kép No és persze, remélem azt is, hogy nem hánysz hupiliát az oldaltól?! :Đ:D:D:D:D:D:D:D

#169 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 00:51

Emi nemtom h Te h vagy ezzel, de engem isten szolit Istennek. KépKép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#170 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 06:48

Ami azt illeti én is isten vagyok, nem az Isten, csak egy isten. Kép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#171 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 09:16

Akkor Te is Istennek szolitasz! Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#172 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 05. 16. 09:52

Olvassátok el a legújabb hírt. Kíváncsi vagyok a véleményekre (a GYU magyar szinkronja).

#173 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 10:35

Elolvastam. Egyvalamit ki kene javitani benne. A magyar szinkron vilaghiru. Sehol a vilagon nem csinaljak ilyen odafigyelessel es precizitassal. Megnezel akarmilyen kulfodi filmet (ami angolrol van "szinkronizalva") es rettenetes a szinkron csuszassal stb. Gondolok itt a nemetekre franciakra spanyolokra pl. Szoval a magyar szinkront nem szabad szidni. Az mas, h a GYU3-ra nem akarnak csinalni bizonyos okokbol, amit magunk se tudunk. De azt is erdemes tudni h az Intercom aki forgalmazza a legtobb filmet nagyon egy zsugori kis rohatt ceg!

Av [salalausukKép]

#174 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 05. 16. 10:39

Ok, javítom.

Egyébként ezek az információk a mozinet.hu fórumáról származnak, a GYU magyar szinkron című topicból, amit maga a HANGMÉRNÖK nyitott, és ő mondta el ezeket a tényeket. Az ok egyértelműen a pénz.

#175 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 11:44

Mi a fenének van a kommentezés ha itt beszélitek ezt meg???? Na mind1...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#176 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 11:57

Azert itt valaszoltam mert itt kerdezte InGen. Amugy a kommentezest amiota ujra nincs kint a hir mellet, senki nem hasznalja... En irogattam egy ket helyre de hiaba vartam tovabbi hozzaszolast.

Av [salalausukKép]

#177 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:07

Akkor InGent óvom meg:DDDDDDDD

Látod Avium ebben igazad van...EMi rakjátok már vissza PLS!!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#178 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 17:00

Kép a Filmes híreknél hiányzik a két Constantin kép.

...Megnezel akarmilyen kulfodi filmet (ami angolrol van "szinkronizalva") es rettenetes a szinkron csuszassal stb.
megnézel akármilyen magyar szinkronizált filmet rettenetes félrefordításokkal stb. az az idő már rég elmúlt szerintem amiről te beszélsz. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#179 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 19:10

Es meg ez is felulemelkedik! En szeretem a filmeket eredeti hangal, felirattal, pont a felreforditasok miatt. A feliratot csak akkor hasznalom amikor nem ertek valamit. Amugy nekem egy-ket film kivetelevel nincs bajom a szinkronnal.

Av [salalausukKép]

#180 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 05. 16. 20:21

Köszi, pótolva. Ami érdekes, hogy természetesen miután felraktam megnéztem, és még ott volt, valamikor közben tűnt el, csak nem hogyan. Most meg a linkelést nem engedi rárakni a rendszer az egyik képre, de már fel sem bosszantom magam.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.