Myko!
A Kill Billes cikkedhez lenne egy kérdésem: Uma Thurman magyar hangja, Für Anikó sem volt jó? Azt hallottam róla, hogy még ő az egyetlen okés a korongon. Persze gondolom még ő sem közelíti meg nagyon az eredetit...
Elküldve: 2004. 05. 12. 20:21
Myko!
A Kill Billes cikkedhez lenne egy kérdésem: Uma Thurman magyar hangja, Für Anikó sem volt jó? Azt hallottam róla, hogy még ő az egyetlen okés a korongon. Persze gondolom még ő sem közelíti meg nagyon az eredetit...
Elküldve: 2004. 05. 13. 11:47
ja, télleg jó lett a CS:CZ cikk, csak hát InGyen barátunk azé néha át is nézhetné amiket ir, mer van ott néhány bennefelejtett betü, meg ilyesmi, de amugy telleg baro! jokat rohogtem rajta!
szerintem ilynnek kell lennie egy jo cikknek: egy hozzaerto ember leirja a benyomasait, nem pedig azt hogy hány füszál tapadt a klotgatyájára mikozben szarvast lött a quake 453-ban
Elküldve: 2004. 05. 13. 12:22
Elküldve: 2004. 05. 13. 12:24
Elküldve: 2004. 05. 13. 13:32
Elküldve: 2004. 05. 13. 13:42
Akkor itt említeném meg Samurai kolléga Syberia 2 cikkét is, no meg a GK INSIDER irásokat is, no MEG AZ ÖSSZES GK CIKKET! :D:D:D:D
Jah, és ne feledkezzünk meg Byte és InGen elvtársakról sem, akik tolják a hírezést szépen!
Elküldve: 2004. 05. 13. 20:55
Végre újra itt, köszönöm, hogy Byte és Ingen tolta a híreket, míg én meg a melót toltam 1000L.
Elküldve: 2004. 05. 13. 23:48
Isten (azaz én) hozott UnSeen kolléga!!
Remélem megújúlt erővel veted belefele magadat a hírezésbe! No és persze, remélem azt is, hogy nem hánysz hupiliát az oldaltól?!
:D:D:D:D:D:D:D
Elküldve: 2004. 05. 14. 00:51
Emi nemtom h Te h vagy ezzel, de engem isten szolit Istennek.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 14. 06:48
Ami azt illeti én is isten vagyok, nem az Isten, csak egy isten.
Elküldve: 2004. 05. 14. 09:16
Akkor Te is Istennek szolitasz!
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 16. 09:52
Elküldve: 2004. 05. 16. 10:35
Elolvastam. Egyvalamit ki kene javitani benne. A magyar szinkron vilaghiru. Sehol a vilagon nem csinaljak ilyen odafigyelessel es precizitassal. Megnezel akarmilyen kulfodi filmet (ami angolrol van "szinkronizalva") es rettenetes a szinkron csuszassal stb. Gondolok itt a nemetekre franciakra spanyolokra pl. Szoval a magyar szinkront nem szabad szidni. Az mas, h a GYU3-ra nem akarnak csinalni bizonyos okokbol, amit magunk se tudunk. De azt is erdemes tudni h az Intercom aki forgalmazza a legtobb filmet nagyon egy zsugori kis rohatt ceg!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 16. 10:39
Elküldve: 2004. 05. 16. 11:44
Elküldve: 2004. 05. 16. 11:57
Azert itt valaszoltam mert itt kerdezte InGen. Amugy a kommentezest amiota ujra nincs kint a hir mellet, senki nem hasznalja... En irogattam egy ket helyre de hiaba vartam tovabbi hozzaszolast.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 16. 15:07
Akkor InGent óvom meg:DDDDDDDD
Látod Avium ebben igazad van...EMi rakjátok már vissza PLS!!!
Elküldve: 2004. 05. 16. 17:00
a Filmes híreknél hiányzik a két Constantin kép.
...Megnezel akarmilyen kulfodi filmet (ami angolrol van "szinkronizalva") es rettenetes a szinkron csuszassal stb.
megnézel akármilyen magyar szinkronizált filmet rettenetes félrefordításokkal stb. az az idő már rég elmúlt szerintem amiről te beszélsz.
Elküldve: 2004. 05. 16. 19:10
Es meg ez is felulemelkedik! En szeretem a filmeket eredeti hangal, felirattal, pont a felreforditasok miatt. A feliratot csak akkor hasznalom amikor nem ertek valamit. Amugy nekem egy-ket film kivetelevel nincs bajom a szinkronnal.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 16. 20:21