HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#201 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 27. 09:12

Azaz egy szerencséd,hogy nem vagy moderátor!!MÁR MONDTAM HOGY NE ILYEN ******* (Lock) RÖVIDEKET ÉS ÉRTELMETLENEKET ÍRJ NEM??!!!!

Thanks badguy:) Mondjuk annyira el van dugva a dolog,hogy nem csoda hogy senki se olvassa!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#202 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:16

En ezt nemertem. Hol van eldugva. A fooldalon van ennel szemelottebb mar nem is lehetne! Kép Amugy igen abba tettem 9 uj kepet. Kép Amit meg momomonak irtal hat igen.. ez a mazlija. Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#203 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:19

Az új design indulásakor még a mai extra cikk helyén volt...ma meg kint oldalt ahol a kutya nem látja:)))
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#204 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:41

Nem nem nem. Az uj indulaskor azert volt kint extracikknek, mert felkerult, de mar kint volt bal oldalt is. Aztan mikor lekerult az extra, ez vette at a helyet. Talan az lehet a gond, h az ujsagok vonalaban van, es azt hiszik az emberek, h egy a sok kozul. Ha Emi/helloszabi/baalint osszeallitas beleegyezik, csinalok neki egy animgif-et, h jobban eszreveheto legyen. Persze a hely es meret marad.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#205 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:58

megtisztelnél vele mester!!!!

mindazonáltal en is akartam már szorgalmazni, hogy nem egy vonalban kellene lennie az ujsagokkal... meg hát az ujságoknak tulajdonképpen nincs is ott letjogosultsága, de ez most mindegy....

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#206 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 11:14

Igen ezt az ujsag dolgot felesleges feszegetni. Vagy ottvan ingyen, vagy nincsott penzert. Akkor mar jobb mint a semmi.. Talan az animgif bannerrel tenyleg feltunobb lesz megprobalom jo szinesre csinalni. Kép

Av [salalausukKép]

#207 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 12:25

Biztos feltűnőbb lesz!!! Belenéztem...hmm vegyesek az érzéseim!!!

Vannak jó meg nagyon gagyi részek!!!

#208 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 12:36

Ez nem jo meg nagyon gagyi kerdese. Ugy adjak elo mintha egy szinpadon allnanak. Vannak poenok amiket esetleg mi magyarok annyira nem tudunk ertekelni. Ezek inkabb farasztonak szerintem. De mindemellett en imadom. :Đ

Av [salalausukKép]

#209 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 15:02

Mindet értettem...akkor maradjunk a fárasztónál!!!

Nekem az Unreales tetszett:DDDDD

#210 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 27. 15:19

Nekem sajnos egyik sem tetszett, de ez inkább a nem HALO-fanságom miatt lehet.

#211 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 17:49

Én se azt mondtam ,hogy mind jóóóóóó:DDD Így belegondolva nem igazán passzol a GK összképébe:((((

#212 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 20:50

Mi nem passzol a GK osszkepebe? Egy jatekkal kapcsolatos kepregeny? Vagy soroljuk? Zene, filmek... Szerintem akkor mar ez passzol leginkabb...

Av [salalausukKép]

#213 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:07

Igen jól értetted...zene,film...nézz már meg más oldalakat és akkor példálozz a cool-túra rovattal!!

Semmi bajom vele már mondtam igaz sok nem tetszik,de ez magánvélemény!!!!! Lehet a másik 1000 embernek bejön:DD

#214 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:15

Ha megveszel egy kepregenyt abban minden sor tetszik? Ezert legalabb nem fizetsz. De ahogy elnezem nektek aztan tenyleg semmi se jo. Szepen abbahagyom a dolgozast a GKnak mert teljesen ertelmetlen. Semmit nem tudtok ertekelni, legyen csak a helyen egy nagy szurke kocka jobban fog mutatni.

Av [salalausukKép]

#215 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:20

Hadd kérdezzem már meg:Te minden miatt ilyen rinyálós vagy??Negatív kritikát nehéz elfogadni?? Nem azt mondtam hogy ultra szar,hanem hogy van ami nem tetszik benne.Ne az én véleményemre adj,habár látom ha én megszóllak az téged rohadtul zavar...van még itt jó pár ember aki miatt talán érdemes csinálni mert nekik tetszik!!!

#216 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:20

Én nem vagyok hétfőig, de most közbe kell szólnom! A HALO képregény marad és ott, ahol van! Ugyanis, ez egy különlegessége az oldalnak! Van, amelyik jó, van amelyik nem, de ez mindennel így van a mai életben. Nem lehet mindegyik jó! Maradni fog...

#217 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 22:22

Nem azt mondtam/tuk hogy vegyétek le...csak itt mindig mindenki kiforgatja az ember szavait...

#218 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 00:54

Rinyalos? Nem veszitek eszre h nektek nem jo soha semmi ami van? Gondolkodjal mar. Az ember kiborul rajtatok nem rinyal. Jah rinyalni 18 ev felett mar nem szokas max a lanyos lelkul pasiknak.

Av [salalausukKép]

#219 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 10:16

Akkor sírjál csak Avium...Neked mindig bármit mond az ember Te azt kiforgatod!!!! Leszarom a képregényedet,felőlem ott lesz, ahova teszik...témát lezártam!!!

#220 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 11:46

lol

Av [salalausukKép]

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.