Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 04. 25. 10:19
Miutan megneztem a White Noise-t elolvastam a cikket is rola itt az oldalon. Tenyleg jol latja a cikk iroja a filmet, a vege ultrakaosz. Vegulis nem elrontva van csak nincs megmagyarazva. Viszont h nem talalkozott az iro filmben az EVP-vel idaig az max a kora miatt lehet, ugyanis egy nagyon regi horrorban mar boszen alkalmaztak ezt a technologiat, es ez a Poltergeist volt. Raadasul a Poltergeist nem kicsit volt kultusz horror a maga idejeben. (igazabol a 3.resze volt ami mar kukanak szamitott)
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 04. 25. 17:20
Én Zoenn cikkeihez fűznék hozzá: minek kell minden mondat után felkiáltójel?
Elküldve: 2005. 04. 26. 11:05
Myko papa egyenlőre örül a sok jó cikknek, meg hogy vannak, akik komolyan veszik a GK-t!
Elküldve: 2005. 04. 26. 11:55
elotted a lehetőség
amugy Zoenn: elolvastam a First to Fight cikked, és azt kell mondjam egészen kellemesen irsz. csak egypár aproság: tenyleg VESZETTÜL zavaro az a sok felkiáltojel! arrol nem is beszélve, hogy nyelvtanilag teljesen helytelen!
azt vettem még észre, hogy néha probalsz nagyon kacifántosan fogalmazni, és nem mindig jossz ki belole jol, pl: kicsattan a harcolni akarástol. -ez kissé nekem magyartalan. olasd át mikor végeztél a cikkel, kritizálj meg minden mondatot kétszer, és akkor nem lesz gond. másrészt nagyon tetszik a részletekbe menö leírás, de mégis tömören, frankon oda van rakva a lényeg. érződik hogy nem ma kezdtél jáccani
láccik hogy fejlodoben van egyéni stilusod, ami rendjén is van, várjuk sok szeretettel a tobbi cikket!
amugy Zoenn: elolvastam a First to Fight cikked, és azt kell mondjam egészen kellemesen irsz. csak egypár aproság: tenyleg VESZETTÜL zavaro az a sok felkiáltojel! arrol nem is beszélve, hogy nyelvtanilag teljesen helytelen!
azt vettem még észre, hogy néha probalsz nagyon kacifántosan fogalmazni, és nem mindig jossz ki belole jol, pl: kicsattan a harcolni akarástol. -ez kissé nekem magyartalan. olasd át mikor végeztél a cikkel, kritizálj meg minden mondatot kétszer, és akkor nem lesz gond. másrészt nagyon tetszik a részletekbe menö leírás, de mégis tömören, frankon oda van rakva a lényeg. érződik hogy nem ma kezdtél jáccani
láccik hogy fejlodoben van egyéni stilusod, ami rendjén is van, várjuk sok szeretettel a tobbi cikket!
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 04. 26. 12:08
Az általad biztosított lehetőséggel élvén már neki is láttam a hírek kipakolásának...
Elküldve: 2005. 04. 26. 18:15
A hírezéssel az a gond, hogy nem ér rá szitne senki... bár én már kiraktam volna a helyetekben a PoP3 shotokat... ha lenne férésem...
Elküldve: 2005. 04. 26. 18:50
Amúgy a színvonalról jut eszembe: nagyon jó az oldal! Meg a nézettség és elismertség is! Például a GamePro Online hírezői idekukkantanak be elsőként, lévén multiplatform az oldal. No meg a fórumon, a HOZZÁSZÓLÓK és nem a szerkesztők linkelgetnek innen. Ma például Cash cikkét láttam, no meg a Galéria képeit, szintén Cash koma cikkéhez kapcsolodóan... (jah a Midnight 3-ról van szó!
Elküldve: 2005. 04. 26. 21:20
Mr. Farilane-nek privateba:
enthusiasm lelkesedés, rajongás
enthusiast rajongó, rajongója vminek
enthusiastic lelkes
youthful enthusiasm fiatalos lelkesedés, ifjonti hév
enthusiasm lelkesedés, rajongás
enthusiast rajongó, rajongója vminek
enthusiastic lelkes
youthful enthusiasm fiatalos lelkesedés, ifjonti hév

Elküldve: 2005. 04. 26. 22:53
Daks: Thx, jo pap holtig tanul, igy mar dereng valami, bar a kozos szoto valoban nem szerepel a szotarakban, es valoszinuleg onallo ertelemmel sem bir az angolban. Talan latin eredetbol kepzodott (eszerint biztosan nem japanbol, ott ugye otaku a rajongo).
Elküldve: 2005. 05. 01. 00:11
Vki mondja már meg hogy ebben a tetves adminffelületben hogy a f***omba lehet képet középre igazítani???Mert ez a fos nem akarja megcsinálni, emellett egy idő után továbbra is kilép...helloszabi igazán elkezdhetnéd már csinálni!!!!!!!!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 05. 01. 00:15
Azert lep ki, mert van egy bizonyos idotartalom, miutan ha nem csinalsz semmit, kilep. Ez hasonlo biztonsagi cucc, mint pl email odlalakon van. Kep beszurasa: azon a popup-on ahol kivalasztod a jpg-t, van alul egy leugro menu, ahol ki lehet valasztani, hogy kozepre zarja. ez nem egyenlo a formatumsavban szereplo kozepre zaras gombbal, mer ezzel azt valasztod ki, hogy a szoveget korbefuttassa-e a kep korul. alaphelyzetben korbefuttatja, de ha kivalasztod a kozepre opciot, nem lesz semmi gond.

Elküldve: 2005. 05. 01. 11:39
Ma olvasgattva a Gamershell hiereit, egyszer csak figyelmes lettem egy Thanks Gamekapocs feliratra, Jolly Roger-el kapcsolatban. Oszinten szolva csodalkoztam es orultem is egyben. Azt nem tudom, hogy ti kuldtetek nekik, vagy ok maguk talatak ra, mindenesetre a vilaghirnev elso lepese megvolt
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 05. 02. 00:06
ez igy eleg kemeny, hogy koppintjak a hireinket... azt hiszem intezkedni kene az ugyben... addigis rohogjunk, ha top20at copy-paste-lik, 15. helyen meglepi varja oket

Elküldve: 2005. 05. 02. 07:08
mé daks, nem te kuldted el nekik a hirt? mondjuk kivancsi lennek honnan a májbol szereznek egy perfekt magyar forditot aki lenyulja a GK rol a hireket
Elküldve: 2005. 05. 02. 10:42
A Gamepro ha tőlünk hírez, akkor természetesen lesznek lépések az ügy beszüntetésének érdekében. Egyébként...azt hiszem a mai naptól jó lenne, ha a hír úgy kezdődne, hogy zárójelben vagy majd kitaláljuk milyen formában, de megjelöljük a hír forrását! Azt hiszem így korrekt! No és akkor nem is érheti szó a ház elejét!
Elküldve: 2005. 05. 02. 10:54
Idézet
A Gamepro ha tőlünk hírez, akkor természetesen lesznek lépések az ügy beszüntetésének érdekében. Egyébként...azt hiszem a mai naptól jó lenne, ha a hír úgy kezdődne, hogy zárójelben vagy majd kitaláljuk milyen formában, de megjelöljük a hír forrását! Azt hiszem így korrekt! No és akkor nem is érheti szó a ház elejét!
A francokat! Kerjenek szepen engedelyt es irjak oda, hogy thx: Gamekapocs es meg van oldva a problema. en nem fogok par amator miatt valtoztatni a hirek stilusan. Kulonben is, ha kiirjuk, monhatjak, hogy nem tolunk, hanem forrasunkbol masoltak.

Elküldve: 2005. 05. 02. 12:39
ja, ha megjelolik,(márpedig idáig megtették) a forrast akkor teljesen kkorrekt. már csak azért is mer ez a mi javunkra hajcsa avizet
forrast megjelolni hulyeseg sztem. régen ugy volt, be is lett szuntetve. minek? mi nem lopjuk a hireket!
forrast megjelolni hulyeseg sztem. régen ugy volt, be is lett szuntetve. minek? mi nem lopjuk a hireket!

Súgó
A téma zárva.