Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 05. 02. 13:22
Ugylatszik a notorius hirtolvaj a Zoly neven futo egyen. Meg lehet tenni vele szemben a lepeseket, es kovetelni a jogdijakat! Vesszenek a gyengek!
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 05. 02. 14:26
a gamestaron is kinn volt, de gondolom nekik oda adtátok. sztem azé került ki a gamprora és a gamers hell-re, mert elég szoros kapcsolatban állnak a GS-sel
Elküldve: 2005. 05. 02. 14:35
A Gsn és a gamershellen volt link, míg a gp-n eddig egyszer rakták k,i hogy thx GK... link nélkül...
Daks: jó trükk ![]()
Elküldve: 2005. 05. 02. 14:58
nem lett volna baj, hogyha hosszabb a cikk Isaac! én biztos elolvastam volna. várom a következő részt
Elküldve: 2005. 05. 02. 16:29
lewton: nem jolly roger-rol van szo. gamestart is es gamershellt is megkertem, hogy rakjak ki. a gond itt a hirlopason van. nezd meg gamepro fooldalt: total war, gta, megjelenesi lista, star wars, quake, tomb raider. csak a sorrend nem ugyanaz mint nalunk...

Elküldve: 2005. 05. 02. 17:06
Isaac und Legrosszabb Filmek Cikk
Koma, van még mit művelődnöd a legrosszabb filmek területén, ugyanis, amit én láttam, és benne van az IMBD bottom 100-ban, ahhoz képest ezek olyan tuti jó filmek, hogy csak na! Én láttam például a bottom 100 első helyezettjét, a Manos, The Hands of Fatet, illetve olyan klasszikusokat a bottomból, mint az Incredible Strange Creatures Who Stopped Living And Turned Into Mixed-Up Zombies, a Gay Niggers From Outerspace, vagy épp a Ed Wood -tól a Plane 9 From Outerspace -t.
Ezek után tudom, hogy minden olyan film, amit te a legrosszabbnak ítéltél, minimum 6/10.
Kivéve persze az Ed Wood filmet 
Ezzel nem a cikket akartam húzni, mert te nyilván a legrosszabb "szélesebb körben is ismert" filmekkel foglalkoztál, de azért érdekességként elmondtam
.
Koma, van még mit művelődnöd a legrosszabb filmek területén, ugyanis, amit én láttam, és benne van az IMBD bottom 100-ban, ahhoz képest ezek olyan tuti jó filmek, hogy csak na! Én láttam például a bottom 100 első helyezettjét, a Manos, The Hands of Fatet, illetve olyan klasszikusokat a bottomból, mint az Incredible Strange Creatures Who Stopped Living And Turned Into Mixed-Up Zombies, a Gay Niggers From Outerspace, vagy épp a Ed Wood -tól a Plane 9 From Outerspace -t.
Ezek után tudom, hogy minden olyan film, amit te a legrosszabbnak ítéltél, minimum 6/10.
Ezzel nem a cikket akartam húzni, mert te nyilván a legrosszabb "szélesebb körben is ismert" filmekkel foglalkoztál, de azért érdekességként elmondtam
Elküldve: 2005. 05. 02. 20:31
sry akkor félre értettem.
egyébként nem a GP-t akarom védeni, de mivan, ha abban az időben csak azok az érdekes hírek voltak? lehet véletlen is.
egyébként nem a GP-t akarom védeni, de mivan, ha abban az időben csak azok az érdekes hírek voltak? lehet véletlen is.
Elküldve: 2005. 05. 02. 21:09
cash: nagyon jó lett a jade empires cikk! még szerencse, hogy kijön PCre, mert szereznem kéne egy xboxot, hogy játszhassak vele
Észrevétel:
1.) kicsit sok a nu felkiáltószócska. Lehetett volna na, vagy no is a változatosság kedvéért.
2.) a végén óriási betűkkel az van írva, hogy NAYGON
Észrevétel:
1.) kicsit sok a nu felkiáltószócska. Lehetett volna na, vagy no is a változatosság kedvéért.
2.) a végén óriási betűkkel az van írva, hogy NAYGON
Elküldve: 2005. 05. 03. 08:13
Isaac! a nép folytatásért örjöng!!!!!!!!!!!
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 05. 03. 10:56
Látogass el más magyar oldalakra és meglátod, hogy tényleg csak a főbb hírek azok, amik megegyeznek mindenhol, míg mondjuk a Daks által kitett megjelenési lista csak itt szokott lenni....
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 05. 03. 11:38
Myko koma és Daks elvtárs elérhetetlenek vagytok MSN-en, így itt rákérdezek, mikor teszitek fel a Delta Force - Xtreme tesztet?
Elküldve: 2005. 05. 03. 15:22
A mai nap kikerül a spellforce cuccal együtt. Más: a híreket légyszives próbáljátok meg feldobni képekkel, te is és Callllllisto koma is!
Úgy sokkal szebbek, nem?!
Elküldve: 2005. 05. 04. 07:46
Már elnézést, Padre, de hogy a megveszekedett fenébe tegyek ki pl. az Op. flash hírhez képet, amikor a mélyen tisztelt kiadója egyetlen screenshot-ot sem adott ki a gammácskából?
Elküldve: 2005. 05. 04. 12:08
en ilyenkor (ha van) az elozo reszekbol csinalok ajanlokepet... ha meg nincs akkor pl kapcsolodo company logojat szoktam felrakni.

Elküldve: 2005. 05. 04. 17:20
Jaja.
Nekem a Jade képe tetszik! Nagyon durva! Pcből is ilyen kéne.

Súgó
A téma zárva.