HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#881 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 10. 15:49

A Crash cikkel kapcsolatban: szerintem nem baj, hogy kikerült, mivel éppen most aktuális Magyarországon a múvi.

#882 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 11. 10:49

Idézet

Idézet

Igyekszunk igyekszunk... holnap kuldom a CoD2 - Big Red One cikkemet.... haaaaaaat PC utan... nemtom, rosszat tesz nekem ez a PC... :Đ((
rosszaaaaat? szerintem a battlefront 2 igencsak jó, és nem tudnék nagyon konzolon jáccani egy fps-el. Kép
Azert tesz rosszat, mert PC-n 1000szer szebbek a jatekok, ami miatt rovid ido alatt elszokik az ember az XBox-tol es minden jatek szarnak tunik, meg a legszebbek is... Vagod? Kép Egyebkent egy verbeli FPS rajongo hamar megtanul konzolon jatszani ezekkel a jatekokkal es lehet hogy meg jobban is fog neki tecceni, mivel sokkal kozelebb van minden gomb es konnyebben lehet hasznalni mindent, nem kell hozza polipnak lenni. A mozgatas nezegetes meg egy masik ugy, sokkal nehezebb konzolon, de egymas ellen ez nem mutatkozik meg, mivel mindenki ugyanugy konzolon tolja ugyebar, szoval az eroviszonyok egyenloek!!! Kép
Kép

#883 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 11. 12:00

Hát nem tudom, milyen konzolon tolni FPS-t. Az igazat megvallva nekem nagyon sután áll a kezemben a kontroller, amikor kölcsön PS2-n nyüstöltem a Resident Evil valamelyik részét, kisebb káromkodások árán sikerült rendesen céloznom, úgy hogy nekem marad az egér+bill.

#884 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 11. 15:02

Idézet

Azert tesz rosszat, mert PC-n 1000szer szebbek a jatekok, ami miatt rovid ido alatt elszokik az ember az XBox-tol es minden jatek szarnak tunik, meg a legszebbek is... Vagod? Kép Egyebkent egy verbeli FPS rajongo hamar megtanul konzolon jatszani ezekkel a jatekokkal es lehet hogy meg jobban is fog neki tecceni, mivel sokkal kozelebb van minden gomb es konnyebben lehet hasznalni mindent, nem kell hozza polipnak lenni. A mozgatas nezegetes meg egy masik ugy, sokkal nehezebb konzolon, de egymas ellen ez nem mutatkozik meg, mivel mindenki ugyanugy konzolon tolja ugyebar, szoval az eroviszonyok egyenloek!!! Kép
jaja persze hogy vágom. mindazonáltal zoennek is igaza van, sztem is az egér +bill. eleg jo kombo. ám az tény, hogy egy jo joy csodákra képes. szokni kell, mint mondják.

na vissza a topichoz Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#885 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 16:18

Meg kell vallani X-en jo volt a HALO-t tolni, de az h polipnak kell lenni a PC-n valo jatekhoz??! Az egyik kezed az egeren nyugszik a masik a billenytuzeten. Sehova se mozditod. Es neha azert kellemesebb kisebb tavolsagba tartani egymastol a kezeidet (es az asztalon) minthogy a "levegoben" vagy terdeden vagy oledben egy kontrollelrt fogdosni.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#886 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 22. 14:41

Meg kell vallani X-en jo volt a HALO-t tolni, de az h polipnak kell lenni a PC-n valo jatekhoz??! Az egyik kezed az egeren nyugszik a masik a billenytuzeten. Sehova se mozditod. Es neha azert kellemesebb kisebb tavolsagba tartani egymastol a kezeidet (es az asztalon) minthogy a "levegoben" vagy terdeden vagy oledben egy kontrollelrt fogdosni.
[/quote] A polip kifejezes arra vonatkozik, hogy a bal kezeddel a W,A,S,D iranyokon kivul minimum meg 6-8 gombot, de neha meg otbbet is kell hasznalni ahhoz, hogy profin jatszon az ember... persze ha nem hasznalsz ugrast, gugolast, utest, zseblampat, zoomolast, tarazast, fegyvercseret, granatdobast meg ilyen dolgokat, akkor egyszeru iranyitani... Tudom a Wheeles egerekkel mar egy kicsivel konnyebb az ember dolga, de meg igy is rendesen ossze tud akadni az ember ujja, egy kemenyebb csata kozben! kiveve ha zsir profi, de ugyebar nem mindenki az. Mig konzolon abszolut nincsenek ilyen problemak, minden kezre esik, minden olyan egyszeru. Egyedul csak a ket joy hasznalatat kell megtanulni, mint annak idelyen PC-n az egeret... Semmivel sem nehezebb nala!
Kép

#887 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 22. 17:38

Azert en kivancsi lennek, hogy pl a komolyabb quake-s mozgasokat hogyan lehetne kivitelezni joyal. Mert szerintem sehogy. Ott azert eleg komoly, preciz, es villamgyors mozdulatokra van szukseg, hogy veghez vidd a kulonlegesebb ugrasokat.

#888 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 22. 21:01

Idézet

Idézet

A polip kifejezes arra vonatkozik, hogy a bal kezeddel a W,A,S,D iranyokon kivul minimum meg 6-8 gombot, de neha meg otbbet is kell hasznalni ahhoz, hogy profin jatszon az ember... persze ha nem hasznalsz ugrast, gugolast, utest, zseblampat, zoomolast, tarazast, fegyvercseret, granatdobast meg ilyen dolgokat, akkor egyszeru iranyitani... Tudom a Wheeles egerekkel mar egy kicsivel konnyebb az ember dolga, de meg igy is rendesen ossze tud akadni az ember ujja, egy kemenyebb csata kozben! kiveve ha zsir profi, de ugyebar nem mindenki az. Mig konzolon abszolut nincsenek ilyen problemak, minden kezre esik, minden olyan egyszeru. Egyedul csak a ket joy hasznalatat kell megtanulni, mint annak idelyen PC-n az egeret... Semmivel sem nehezebb nala!
Azért a legtöbb mellékgomb szerencsére áltban a wasd közelében van, plö space - ugrás, ctrl - guggolás, stb. Bár gondolom tudod ezt Te is. :Đ

#889 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 22. 23:09

Hát az én meglátásom szerint az FPS igenis PC-s műfaj, ami nem azt jelenti, hogy más platformon ne büntetne. Nekem szvsz semmi bajom nem volt még az irányítással.

#890 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 23. 09:39

Mike: Mint ahogy azt lejjebb leirtam, de megintcsak leirom a konzol gyengeje az mozgasban rejlik, ez egyertelmu. Engem a PC-ben a rengeteg lemmekgomb zavar, mint ahogy azt ugyancsak leirtam... ami viszont konzolnal remekul meg lett oldva... Kép

Fojesz: Igen tudom! Kép De ez megszokas kerdese, ha nem gyakorolsz rendszeresen ezek is gondot tudnak am jelenteni...

Zoenn: Te csak kussolj az Unreales vilagbajnoki kupaiddal egyutt... Kép Nem a profikra gondoltam a mondandomban. Egyebkent az FPS mufaj ugyanugy hasiit konzolon is, talan nem veletlenul... Kép
Kép

#891 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:34

Hopp!! Hirtelen szemembe ötlött a SoC-teszted, InGen. (A címet én amúgy Shadow of Colossus-nak olvastam a Konzolban.) Kiru Neked, hogy lenyomhattad - én várok sztem legalábbis a februári, európai debütálásra. Amúgy az a gém megint jó példa arra, mit ki nem lehet hozni a "gyengus" PS2-ből, és hogy a PS3 közeljövőben való kilövésével csak "belső versenytársat" adnának a Fekete Ördögnek a Sonynál. Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#892 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:39

Idézet

Hopp!! Hirtelen szemembe ötlött a SoC-teszted, InGen. (A címet én amúgy Shadow of Colossus-nak olvastam a Konzolban.) Kiru Neked, hogy lenyomhattad - én várok sztem legalábbis a februári, európai debütálásra. Amúgy az a gém megint jó példa arra, mit ki nem lehet hozni a "gyengus" PS2-ből, és hogy a PS3 közeljövőben való kilövésével csak "belső versenytársat" adnának a Fekete Ördögnek a Sonynál. Kép
Akkor a Konzol elírta :Đ

Igen beszarás szinten kemény játék, és tényleg úgy néz ki hogy hihetetlen. Ne félj Syb, a Sony is tudja ezt, még jó ideig nem fogja kidobni a PS3-at, a legújabb infók szerint fél éven belül maximum japánban jelenik meg, és a világ több részén pedig 2006 végén :-D nem kell sehova sietniük Kép

#893 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 15:13

Idézet

Idézet

Akkor a Konzol elírta :Đ

Igen beszarás szinten kemény játék, és tényleg úgy néz ki hogy hihetetlen. Ne félj Syb, a Sony is tudja ezt, még jó ideig nem fogja kidobni a PS3-at, a legújabb infók szerint fél éven belül maximum japánban jelenik meg, és a világ több részén pedig 2006 végén :-D nem kell sehova sietniük Kép

Remek lett a cikk , InGen koma! Még az én érdeklődésemet is felkeltette, holott nekem az összes konzol a Sátán teremtménye.Kép
Gaming is beliving...

#894 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 30. 16:08

Én is elolvastam a cikket, nagyon jó lett! Engem eddig is érdekelt a játék, de így olvasván róla meggyőzödtem arról, hogy ez nekem kell. Szal vhogy beszerzem a játékot és végigjátszom uncsitesóméknál.Kép

#895 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 17:40

Idézet

Én is elolvastam a cikket, nagyon jó lett! Engem eddig is érdekelt a játék, de így olvasván róla meggyőzödtem arról, hogy ez nekem kell. Szal vhogy beszerzem a játékot és végigjátszom uncsitesóméknál.Kép
Nekem sajnos egy ismerősömnek/rokonomnak sincs PS2-je, így aztán én hoppon maradok. Pedig pár dolgot én is szívesen kipróbálnék, pláne jelenleg, hogy nagyon rákaptam emun a Gran Turismo 2-re...megint. Kép
Gaming is beliving...

#896 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 17:58

Idézet

Idézet

Akkor a Konzol elírta :-D

Jjja, a konzolok királykodnak!! Kép Mondjuk már abból is látszik, hogy sztem a PS fog ismét nyerni a next gen terén, hogy az igzbogz háromhatvan kilövése után mennyi hibáról panaszkodtak a vásárlók (pl. melegszik, túl hangos, mire a ventiket most folyadékhűtésre cserélték, lefagy stb.), ami sztem arra vall, hogy elsiették a kiadást. A Sony közben nagy nyugisan adogatja el a PS2-őt, hegeszti a PS3-at, amely mindent vinni fog, ha a jövő év végén megjelenik. A Nintendo Revu-nak pedig szintén nem jósolok túl sok sikert ...

Visszatérve: a címet lehet, hogy tényleg elírta a Konzol ... még ŐK sem tévedhetetlenek, hejába. :Đ

fojesz, Choco:

Péeskettő beszerzésre fel!!! Kép (NB: az emberek általában PC-ről váltanak konzolra, a fordított eset módfelett ritka ... Kép)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#897 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 18:31

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor a Konzol elírta :-D

Jjja, a konzolok királykodnak!! Kép Mondjuk már abból is látszik, hogy sztem a PS fog ismét nyerni a next gen terén, hogy az igzbogz háromhatvan kilövése után mennyi hibáról panaszkodtak a vásárlók (pl. melegszik, túl hangos, mire a ventiket most folyadékhűtésre cserélték, lefagy stb.), ami sztem arra vall, hogy elsiették a kiadást. A Sony közben nagy nyugisan adogatja el a PS2-őt, hegeszti a PS3-at, amely mindent vinni fog, ha a jövő év végén megjelenik. A Nintendo Revu-nak pedig szintén nem jósolok túl sok sikert ...

Visszatérve: a címet lehet, hogy tényleg elírta a Konzol ... még ŐK sem tévedhetetlenek, hejába. :Đ

fojesz, Choco:

Péeskettő beszerzésre fel!!! Kép (NB: az emberek általában PC-ről váltanak konzolra, a fordított eset módfelett ritka ... Kép)

Sybi édes: Holnap találkozunk, adsz 50 ruppót, amire különben semmi szükságem, és meg van beszléveKép.
Gaming is beliving...

#898 Felhasználó inaktív   Mast3rmind 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 05:02

Nah, mivel az első úgymond cikk fordításom bizonyítottam, hogy vérbeli fordító vagyok Kép
Hogy tetszett az első "normális" cikkem?

U.i.: Tudom van mit javítani, de majd embert faragtok belőlem Kép

KépNah mentem reggelizni egy kis ember agyat... amúgy sem szoktam 1 óránál többet aludni Kép

#899 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 31. 12:43

Idézet

fojesz, Choco:

AZ lehet, hogy most így lesz, de ne feledd el, hogy a PS2 megjelenésekor is mennyi probléma volt :-D rohadt hangos volt az is, 2 hónap után behaltak a DVD olvasók, stb. Nos a PS3 megjelenésekor nekünk valószínűleg ilyen problémáink már nem lesznek, mivel hónapokkal előbb fog debutálni japánban a stuff, így a többi régióba szánt verzió valszeg már hibajavított lesz vmilyen szinten. Habár a PS2-nél is így volt, habár ha jól emléxem ott nem hónapok voltak a két debüt között. Végülis mind1, in Sony we trust :-D

A címre: nem lehet, hanem biztos ;P

Fojesz, Chocho:

köszi szépen, végre egy kis feedback. :-D Örülök, tényleg!

#900 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 12:56

Chocho:

Sybi édes: Holnap találkozunk, adsz 50 ruppót, amire különben semmi szükságem, és meg van beszléve/forum/images/smiles/071.gif.

[/quote]Az úgy nem jó, ha átutalom a számládra? Kép Kép

InGen:

Nos, a PS2 gyerekbetegségeihez nem volt szerencsém, mivel 2003 végén vettem meg a saját jószágomat. Kép De úgy legyen, ahogy mondod! Jja, a SoC-cikkhez persze én is gratulálok! Kép

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.