Hering en tudok egy monitort kolcsonadni. Igaz lepukkant kis 15"-os, picit szellemkepes, de mukodik rendesen. Vagy egy ezresert odaadom orokbe.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:29
Hering en tudok egy monitort kolcsonadni. Igaz lepukkant kis 15"-os, picit szellemkepes, de mukodik rendesen. Vagy egy ezresert odaadom orokbe.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:35
annyiért engem is erdekelne...
vagy ket monkey island cd-ert. ja, azt már oda is adtam! szoval legkozelebb hozhatod a monitort!!!:DDDDDDD
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:41
Jó vagy te is hering, itt hiányolsz és erre most írod nem leszel, mert holmi felnőttéválási ceremónián veszel részt. Még ilyet!!! De nem baj kell az a papír (gondolom érettségi), úgyhogy mindent bele!!!
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:43
Hm vajon ez a felnottevalasi ceremonia a korulmeteles?
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:03
Av, hogy te milyen egy irónikus, "goni-mani" (gonoszka) emberke vagy...
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:11
Av, hogy te milyen egy irónikus, "goni-mani" (gonoszka) emberke vagy...
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:20
Goni-mani lol. Mit is mondtal hany eves vagy? Amugy ironikus vagyok inkabb, ahogy azt Kormi is megfogalmazta.
Meg embergyulolo!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:24
Csakis miattad fogom látogatni az oldalt!!!
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:24
Elküldve: 2004. 04. 06. 07:07
Hűűű Av most látom, hogy embergyűlölő vagy, de akkor hogyhogy van egyáltalán (egy ilyen kedves) barátnőd??
Elküldve: 2004. 04. 06. 08:29
Hm jo kerdes. Talan ezt tole kellene megkerdezni. Marmint, h h bir elviselni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 13:12
Csak már ne ebben a topicban válaszolja meg ezt az igen fogas kérdést, ha kérhetem
Elküldve: 2004. 04. 06. 15:02
Nyugalom , ha nem vetted volna észre, egy pár sorral korábban pont én szóltam rájuk hogy ne offoljanak már ennyit
.
Elküldve: 2004. 04. 06. 17:57
Nem lehetne azt a War3 magyaritast kicsit feltordellni? Mondjuk 100 megakra. Igy egyben nincs merszem nekiallni, annyit szarakodik a gepem.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 18:14
Nem lehetne azt a War3 magyaritast kicsit feltordellni? Mondjuk 100 megakra. Igy egyben nincs merszem nekiallni, annyit szarakodik a gepem.
Av [salalausuk]
Ez úgy hangzik, mintha még nem találták volna fel a letöltésvezérlőket...
Elküldve: 2004. 04. 06. 21:41
Asszem pont azert ennyire virus, meg torjan meg ienmentes a gepem, mert semmi ilyet nem teszek fel a gepemre.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 07. 07:09
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:10
Koszonom!! Ennel gyorsabb meg segitokeszebb eljarast meg sehol se tapasztaltam! Mekkora zsirsag! Van amugy hozza valami hasznalati utasitas? Vagy mit kell csinalni vele? Ez egy kulon install lemez vegulis?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:27
A magyarítás egy önálló telepítő program fomájában van elkészítve, elvileg semmi más dolgod nincs, vele mint elindítani a setup-ot és párat klikkelni.