Azt elfelejtettem, az előzőhöz odaírni, hogy fent van a cucc, a hírekből elérhető. Lustáknak klikk ide: https://www.gamekapo...=sajathirek#625
Elküldve: 2004. 04. 07. 16:02
Azt elfelejtettem, az előzőhöz odaírni, hogy fent van a cucc, a hírekből elérhető. Lustáknak klikk ide: https://www.gamekapo...=sajathirek#625
Elküldve: 2004. 04. 07. 20:27
Wah koszonom! Mar toltom is az elso reszletecsket!
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 08. 15:23
A Google levelezőrendszerét bemutató kis hírhez lenne egy adalék, ami szerintem legalább annyira érdekes, mit az eredeti...:
Személyiségi jogokat sért a GMail?
Elküldve: 2004. 04. 08. 20:34
Elküldve: 2004. 04. 09. 09:42
Latom felrakosgattok filmek trelereit. En tudnek hozni egy rakas uj film trelert. Hm?
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 09. 10:17
Elküldve: 2004. 04. 11. 11:38
Emberk! Mar Eminek, es helloszabinak is felvetettem a dolgot, most Ti jottok. Inditanek egy "kepregenysorozatot az oldalon". Persze nem sajat, en csak forditanam.
Tema: Halo, Halo2 viccesen megkozelitve
Prezentacio: egyenlore 3 fajta kepregenyt tudok ajanlani (kesobb bovul)
Megjelenes: napi 1db 3kockas strip-re gondoltam, de lehetne egyszerre 2 tipust is parhuzamosan futtatni, de van meg otletem.
Futam: ha a napi 1db-ot kovetem akkor kb 6 honap.
Ez egy kozvelemeny kutatas. Ha erdekel titeket, ugy gondoljatok feldobja picit a lapot es a hangulatot, akkor szivesen csinalom. Sztm nagyon viccesek amugy.. legalabbis a nagyobb resze.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 11. 12:08
Elküldve: 2004. 04. 11. 12:18
Elküldve: 2004. 04. 11. 14:31
Idézet
Emberk! Mar Eminek, es helloszabinak is felvetettem a dolgot, most Ti jottok. Inditanek egy "kepregenysorozatot az oldalon". Persze nem sajat, en csak forditanam.
Tema: Halo, Halo2 viccesen megkozelitve
Prezentacio: egyenlore 3 fajta kepregenyt tudok ajanlani (kesobb bovul)
Megjelenes: napi 1db 3kockas strip-re gondoltam, de lehetne egyszerre 2 tipust is parhuzamosan futtatni, de van meg otletem.
Futam: ha a napi 1db-ot kovetem akkor kb 6 honap.
Ez egy kozvelemeny kutatas. Ha erdekel titeket, ugy gondoljatok feldobja picit a lapot es a hangulatot, akkor szivesen csinalom. Sztm nagyon viccesek amugy.. legalabbis a nagyobb resze.
Av [salalausuk]
Viszont mindennek ugy tartom a fooldalon kellene szoritani csak egy pici helyet, legalabb a cimenek. Vagy csinalok egy xx szer xx-es bannert neki kocka kepeben, amit ki lehetne valahova ranki. De nem a hirek koze kene berakni szvsz.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 11. 14:57
Elküldve: 2004. 04. 11. 16:52
Elküldve: 2004. 04. 11. 17:20
Elküldve: 2004. 04. 12. 21:25
Nyomjad AV!:DD
en tamogatom!!!!:DD
Elküldve: 2004. 04. 12. 22:04
Elküldve: 2004. 04. 12. 22:41
Oke oke. Ennyi projectet eccerre.
- Uj CD
- Shifty Desktop
- GK Banner
- HALO Kepregeny
Amugy az az aggodalmam, h lesz par olyan, amit nem lehet majd szepen, vagy ertelmesen magyarra forditani.
Av [salalausuk]