Hírek és cikkek
Elküldve: 2004. 04. 12. 22:45
Akkor jön az ihlet és magadtól kitalálsz vmit

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 08:20
Fontossági sorrendben?
Amúgy sztem hagyhatod angolul is, nem? Legfeljebb a képregény topikjában mindig közölnénk róla egy fordítást, ami nagyjából képbe hozza azokat is akik nem kenik az angolt...vagy túl önző lennék?
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 13. 08:26
Idézet
Fontossági sorrendben?
Amúgy sztem hagyhatod angolul is, nem? Legfeljebb a képregény topikjában mindig közölnénk róla egy fordítást, ami nagyjából képbe hozza azokat is akik nem kenik az angolt...vagy túl önző lennék?
Nem vagy önző de nem mindenki tud angolul vagy nem mindenki tud úgy angolul, ahogy te...De felőlem a nyers anyagot is lehetne közölni...így magunk közt
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 08:32
Nem onzoseg. Viszont szivesen forditom. Mar kesz van az elso hetes anyag.
Megprobalom igenyesen forditani, remelem nem lesznek kritikak.
Megcsinaltam neki a bannert. Ez az elso probalkozas. Mivel a meretet csak felhetetore saccoltam, igy lehet valtoztatni kell majd rajta.. vagy a cimen. Ki, h gondolja.
Update!
- CD
- GK banner
- Kepregeny
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 13. 08:34
Öregem este ennyit melóztál?
Jó lett a kép is

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 08:39
Idézet
De felőlem a nyers anyagot is lehetne közölni...így magunk közt

Na, ez használhatóötlet.
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 13. 08:49
Idézet
De felőlem a nyers anyagot is lehetne közölni...így magunk közt

Na, ez használhatóötlet.
Alap elgondolas az lett volna, h megtartom magamnak az originalokat, a forditasi modositasok titkositasa vegett. De mivel mindenki alltal beszerezheto, igy ha kell a sorozat vegen lepasszolom az originalokat is. Vagy majd kitalalok meg valamit. Rendszeres idokozonket le lesznek adva az originalok kisebb pack-okban.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 13. 09:08
Szerintem bátran fordítsd és magyaríts (vagyis tedd érthetőbbé ami az eredetiben van) mert ahogy én elnéztem még a Halo rajongók számára is néha kérdőjel hogy mi van a kis buborékokban
. Lehet hogy az első szett elé kellene egy gyorstalpaló a Halo-ból hogy azok is vágják a képregényeket akik egyébként nem játsszák a játékot?

[Trust in my command!]
Elküldve: 2004. 04. 13. 09:10
Idézet
Szerintem bátran fordítsd és magyaríts (vagyis tedd érthetőbbé ami az eredetiben van) mert ahogy én elnéztem még a Halo rajongók számára is néha kérdőjel hogy mi van a kis buborékokban
. Lehet hogy az első szett elé kellene egy gyorstalpaló a Halo-ból hogy azok is vágják a képregényeket akik egyébként nem játsszák a játékot?

Igen ez egy jó ötlet egy rövidebb lélegzetű előzetes cikk formájában sztem sokat segítene...szegény Av-nak mennyi dolga van
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 09:22
Ki írta a Battlefield:Vietnam cikket?? Javítsa már mert egy fél kész munkát végzett!!!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 09:54
Hat az elso kepregeny ele irok majd egy rovid kis esszet, illetve a fokepet berakom, magyarazva nehany egyseget, ki-kicsoda. Ennel tobbet nemtudok hirtelen kitalalni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:52
Na keszen van az elso 15 resz. Hoztam egy kis pre-viewt.
Persze nem olvashatoak, es osszeraktam a keszeket egy kepre, csak azert h meg lehessen csekkolni milyenek lesznek. Tessek.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 13. 12:30
Uhhh ecsém ez nagyon baba...EMivel épp beszélgetek és azt mondta elsején már kint lehet az új design akkor mehet ez is ki!

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 14:58
Oh csak akkor? Akkor hova sietek a forditgatassal? Ha ilyen tempoban csinalom addigra mar kesz is lesz. Na jo van meg 2 masik kepregenysorozat is keznel. Nem lesz itt mokaban hiany.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 13. 16:26
Jaja ugye helloszabi most nincs meg a te kedves munkatársad TomZone is munkálkodik még...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 17:12
TomZone-t majd ostorozom, h haladjon a meloval. En meg haladok addigis a forditasokkal.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 13. 17:32
Van olyasvki aki írna egy cikket a Painkiller.-ről?? Mert én szívesen megírom a cikket csak nem biztos hogy elfut a gépemen így ha van akinek jól menne és cikkezne róla szóljon!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 20:05
Nekem elfut a gépemen, de erről a stílusról eleve nem vagyok hajlandó cikket írni, mivel feltelepíteni sem fogom...
Elküldve: 2004. 04. 13. 20:26
Hát akkor téged kilőttünk mintahogy InGen-t is:( Akkor maradt baalint, de ő most nemtom mit csinál...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 14. 09:37
baalint eppen oszul mer nem hajlando elindulni a syberia....
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!