Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 03. 23. 06:04
Ez így igaz: mindenki adta rendesen a hangját, csak Reeves nem vállalta már el! Csupán nagyon jó utánzat.
Monitor: nemrég vettünk negyvenért 17 colos monitort ami csak 60hertzen tud frissíteni! Mindegy... jobb,m int az előző: 14" crt...
Monitor: nemrég vettünk negyvenért 17 colos monitort ami csak 60hertzen tud frissíteni! Mindegy... jobb,m int az előző: 14" crt...
Elküldve: 2005. 03. 23. 13:41
Samsung moncsid volt és szétcseszte a szemed?????LOL!!!!Amúgy mennyi volt a monitorod???
Sybilla a cikkedet mikor tekinthetjük meg??
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 23. 17:29
21'-es syncmaster volt. Az még nem is annyira, de elotte 17'es daewoo volt. nah az rontott nagyon sokat rajta
. samsung csak folytatta amit daewoo elkezdett. amugy tft ota nem romlott szemem. ajanlom mindenkinek, mint latjatok mar 40-ert lehet ujat venni.
vki kerdezte mennyi volt. ez vicces tortenet, mert fel evesen vettem 95ezerert, az eredeti szamlan pedig 250 ezer szerepelt. gihi.
vki kerdezte mennyi volt. ez vicces tortenet, mert fel evesen vettem 95ezerert, az eredeti szamlan pedig 250 ezer szerepelt. gihi.

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:13
OFF folyt:En pl Samsungot akarok eddig mindenki csak ajanlotta...maradok is nala sztem csak cash kellene:((
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 24. 11:33
Már elkészültem vele, csak még átfésülöm a gubancokat, és beleimplementálok 1-2 fotót. Utána küldöm Daksnak.
)
A kissé off szemromlás témához annyit, hogy nekem is mínuszos a szemem, kontaktelncsét hordok idestova 4 éve. Azóta semmit sem romlott, bár napi 8 órában dolgozok számítógépen.
) De tényleg nem jó, ha akár a monitort, akár a tévét sokáig nézed egyhuzamban, nagyon kiszárad a szem, hiszen sokkal kevesebbet pislogunk, az egyéb veszélyekről nem is beszélve.
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 03. 24. 18:38
Neki sztem felesleges-bocs baalint-, de alig jár ide, alig van MSNen...maradjunk Daks kollégánál!!!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 25. 06:35
Én most is neki adtam... azaz tegnap reggel küldtem neki. Nah minddegy elküldöm Daksnak is. Majd ha haza érek.
Elküldve: 2005. 03. 25. 10:34
Nem azt mondtam, hogy nem szabad küldeni, de baalintnak is meg van a maga dolga ritkábban jár ide, mint Daks...szóval sztem Daksnak küldjétek el!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 26. 17:09
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 26. 17:14
http://www.starwars....series/chapter/
nesze, de csak a 21, 22, 23, 24. részt lehet megnézni, a többiért már fizetni kell!
nesze, de csak a 21, 22, 23, 24. részt lehet megnézni, a többiért már fizetni kell!
Elküldve: 2005. 03. 26. 17:21
Ez esetben a hír megy vissza:D A Cartoon Network oldalán ezt írta ki...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 26. 19:13
nono!
ez nem igaz, hgoy alig járok ide. már csak azért is mert ezt a topicot én csinaltam még anno
másrészt:
attol én még naponta olvasom a GK-t csak tényleg nem érzek ingerenciát arra, hogy leirjam a véleményem néhány dologgal kapcsolatban. fojesz cikkét nem tudtam végig olvasni mert eddig nem votlam gépközelben, de most már neki állok. amugy meg azért kell nekem küldeni a cikkeket, mert én korrekturázom oket (kivéve a cooltorát)
Peace elvtársak
ez nem igaz, hgoy alig járok ide. már csak azért is mert ezt a topicot én csinaltam még anno
másrészt:
attol én még naponta olvasom a GK-t csak tényleg nem érzek ingerenciát arra, hogy leirjam a véleményem néhány dologgal kapcsolatban. fojesz cikkét nem tudtam végig olvasni mert eddig nem votlam gépközelben, de most már neki állok. amugy meg azért kell nekem küldeni a cikkeket, mert én korrekturázom oket (kivéve a cooltorát)
Peace elvtársak
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 03. 26. 19:16
Akkor bocsesz callisto!!!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 27. 11:05
Fojesz: Derék munka!
Első blikkre még nagyon gyanús voltál nekem, de érezhető a fejlődés... Ha nem lövöm le magamnak a poént, ki írta, határozottan kellemes olvasni:) Szóval csak így tovább.
"Egyebet nem tudok."
Elküldve: 2005. 03. 27. 15:14
tőlem is gratz fojesz! eddig nem tudtam eldőnteni, hogy akkor most jó-e a driv3r, mert mindenki mást mondott róla, de te meg mutattad a "fényt"
Elküldve: 2005. 03. 27. 22:24
No ezen a héten az unantkoztam így kitettem jó pár hírt...remélem nem bántátok:D
Friedrich Nietzsche

Súgó
A téma zárva.