Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 08. 09. 09:35
Az X-Men Legend II-rol en fogok majd cikket irni... mar le stipi stopiztam... persz majd ismertetot... ugye Emi fater?
Elküldve: 2005. 08. 09. 09:39
Ha már a stipi-stopizásnál járunk, akkor ezennel rátelepszem az NHL 06 tesztelési jogára, és aki nem tudná már a Dungeon Siege 2 is az én fennhatóságom alá tartozik.
Elküldve: 2005. 08. 09. 10:14
Lesznek itt nagy brusztok a játékokért, ahogy elnézem... CoD 2, Age 3, stb...
Elküldve: 2005. 08. 09. 11:12
Hehe... gondolom a cod2 annak jár aki az előzetest is írta, volt olyan kedves... 
Engem még az Ultimate Spiderman érdekelne majd.
Elküldve: 2005. 08. 09. 14:12
Ha már ennyire foglalgatunk, gondolom az egyértelmű, hogy minden Blizzard és Star Wars játék az enyém
Elküldve: 2005. 08. 09. 14:19
Khmm - khmm ... pofátlan leszek most, de óvatosan megkérdezem: God of War tesztet elvitte már valaki ... ?
Plusz meglesz a Kuon is (már a birtokomban van a gém), ha még nem anakronisztikus túlzottan ...
Plusz meglesz a Kuon is (már a birtokomban van a gém), ha még nem anakronisztikus túlzottan ...
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 09. 14:34
Idézet
Khmm - khmm ... pofátlan leszek most, de óvatosan megkérdezem: God of War tesztet elvitte már valaki ... ?

Elküldve: 2005. 08. 09. 14:41
Ezt dekódolhatom úgy, kedves InGen, hogy "gyakós játék"? 
Mert láttam belőle szekvenciákat, és mondták mások is, hogy főleg ütni-verni kell mindenkit, aki csak az utunkba kerül, de nagyon szép a grafikája, és a görög mitológia mindent visz.
Mert láttam belőle szekvenciákat, és mondták mások is, hogy főleg ütni-verni kell mindenkit, aki csak az utunkba kerül, de nagyon szép a grafikája, és a görög mitológia mindent visz.
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 09. 15:40
Idézet
Elküldve: 2005. 08. 09. 16:09
Idézet
Idézet
Mondjuk sztem csak szept. közepére készülök meg vele, mert egyelőre más játékot tologatok (stratégia) - ha nem nagy baj ...
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 09. 16:17
Idézet
Iiijjj, rendiii!! 
Mondjuk sztem csak szept. közepére készülök meg vele, mert egyelőre más játékot tologatok (stratégia) - ha nem nagy baj ...
De utána rögtön a GOW jön, ez az ütemterv!!
Elküldve: 2005. 08. 09. 19:36
Idézet
Idézet
Előzmény: A God of War szabad, és azt mondják róla hogy igencsak odabaszós játék 
Elküldve: 2005. 08. 10. 07:59
A legnagyobb baj nem is az, hogy régi, hanem az, hogy nincs PC-re.
Elküldve: 2005. 08. 10. 08:31
No, akkor igyexem hamarost belemarkolni az anyagba ... Egyelőre nincs meg, de a dílerem a szomszédom, röppen is neki az ímél!!
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 10. 08:33
Idézet
No, akkor igyexem hamarost belemarkolni az anyagba ... Egyelőre nincs meg, de a dílerem a szomszédom, röppen is neki az ímél!!

Elküldve: 2005. 08. 10. 08:42
Kedves Ingen!
Remelem tisztaban vagy vele, hogy bar a SC - Ghost Blizzard jatek en fogok rola irni... márha meg ebben az eletben meg fog jelenni...
Remelem tisztaban vagy vele, hogy bar a SC - Ghost Blizzard jatek en fogok rola irni... márha meg ebben az eletben meg fog jelenni...
Elküldve: 2005. 08. 10. 08:51
Idézet
Idézet

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)

Súgó
A téma zárva.