HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár

#41 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 16:19

Idézet

Idézet

Daks fent van!!!
Ez az új albumon volt?
Nem ott találtam. Külön szánként volt fent...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#42 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:20

Már nem...Kép

#43 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 26. 09:55

Erdekes amiket irtal, mivel ezeket pont nem ervenyesek a mostani nyertesre: Caramelre, aki mind a szoveget, mind a zenet maga irja, es o is enekel, mellesleg zsenialisan... Erre most mit lepsz?Kép
[/quote]mi az hogy ö irja az a másik ember zongorásik neki
más irja a zenéjét és a szövegét ö csak elénekliKép[/quote] Hmmm... hat ezt nagyon rosszul tudod! Mivel nemsokara kijon a sajat lemezevel, amiben mindent o irt! Szo szerint! A zenet szoveget, es o is enekli termeszetesen!
Kép

#44 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 26. 09:58

Még jó, hogy a QUEEN-nel nem csinálnak ilyet, pedig ők aztán igencsak együttes a javából! Nem holmi INXS!

[/quote]Mondjuk en nem szolnam le az INXS-t mert ok is alkottak igennagyokat! [/quote]Lehet, de nem voltak akkora alkotók, mint a Queen, az tuti! :Đ[/quote] Ez igaz de a Queen nem is keres uj enekest. Kép [/quote] Nem kotozkodni akarok, de a Queen pont nagyon sokaig keresett uj enekest, es pont nemreg talatak ot meg. Ki is adtak egy uj albumot asszem... lehet hogy nem, de hogy ujra zenelnek az biztos!
Kép

#45 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 26. 10:02

Kép

#46 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:22

megnéztem ezt az elődöntőt, és azt kell mondjam, hogy EZ NAGYON KEMÉNY! iszonyatos jó énekeseket hallhattunk, baromi jó produkciókat. és ez még csak az első elődöntő... mik lesznek itt? Kép
a műsor szerkezete sokkal normálisabb volt, mint tavaly, végre nem nyújtották el ANNYIRA, mondjuk még így is volt benne vagy 3 reklám...

#47 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 17. 16:21

Idézet

megnéztem ezt az elődöntőt, és azt kell mondjam, hogy EZ NAGYON KEMÉNY! iszonyatos jó énekeseket hallhattunk, baromi jó produkciókat. és ez még csak az első elődöntő... mik lesznek itt? Kép
a műsor szerkezete sokkal normálisabb volt, mint tavaly, végre nem nyújtották el ANNYIRA, mondjuk még így is volt benne vagy 3 reklám...
Egy-ket het mulva omlesztve fogom megnezni videon az osszes elodontot! Mar nagyon varom!!! Kép
Kép

#48 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 17. 16:35

Idézet

Idézet

Egy-ket het mulva omlesztve fogom megnezni videon az osszes elodontot! Mar nagyon varom!!! Kép
Már itt tartunk?! Lassan be kéne kapcsolódnom nekem is, bár a döntőket tuti megnézem.

#49 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 22. 14:35

[/quote] Egy-ket het mulva omlesztve fogom megnezni videon az osszes elodontot! Mar nagyon varom!!! Kép [/quote] Már itt tartunk?! Lassan be kéne kapcsolódnom nekem is, bár a döntőket tuti megnézem. [/quote] Jaja telik az ido 1000rel!
Kép

#50 Felhasználó inaktív   VyrY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 20:56

Most is megy..Asszem..nekem nem jön be..cssak egy rakás emberből áll akik hülyét csinálnak magukból..
"Ne írj a porba mert elfújja a szél inkább írj az én szívemben ott örökre él."

#51 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 11. 21:02

Idézet

Most is megy..Asszem..nekem nem jön be..cssak egy rakás emberből áll akik hülyét csinálnak magukból..
Bárcsak akkora tehetséggel és szép hanggal csinálhatnék én is hülyét magamból!

...kissé a meggondolatlanság jegyeit vélem felfedezni a hozzászólásodon!

#52 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 06:36

British Got Talent 2007
Gondolom mindenki ismeri a műsort, ez a britt Csillag születik.
2007 Paul Potts éve volt. Gondolom őt sem kell senkinek bemutatnom, ő az a szerencsétlenkülsejű használtmobil kereskedő, aki az évben megnyerte a showt. Műfaja: OPERA
Merthog ymint azóta kiderült, van igény ilyen műfajra is.
Én pl megfertőződtem általa, be kell hogy valljam! :Đ Korábban összeegyeztethetetlennek tűnt tenmagam ízlésvilágával, de aztán mikor menetelt felfele az elődöntő és döntők lépcsőjén, egyre többet hallgattam. Mire megnyerte a műsort, már rajongójának mondhattam magam :-D Rojtosra hallgattam albumát az évek alatt :)
Nos azóta szerettem volna részt venni egy koncertjén, de eddig tavaly volt a legközelebb Bécsben. Majdnem el is mentem, de aztán valahogy mégsem lett belőle semmi...elég drága koncert lett volna (~35k úttal együtt)
És aztán egy szép napon, valalmikor tavaly év végén, valahogy a neten megláttam, hogy jön kishazánkba! Első pesti utamon nem hagyhattam ki, hogy ne keressek fel egy jegyirodát, s kb az első 100 között sikerült jegyet vennem rá :)
Méghozzá elég közelre, kb 10m-re ültünk és a jegyár is elviselhető volt (~7k)
Aztán idén év elején a korábban kitűzött 05.04-ről, 06.02-re módosították a dátumot.
S végül tegnap eljött a napja! OTT VOLTAM ! ! !
:)
Nekem nagy élmény volt! Volt hogy vele dúdoltam (ekkor asszony oldalbalökött) s a végén felállva tapsoltam :)
Élőben hallani egy zenekarral kísért operát....hát az embernek a telt hangoktól soxor libaborsós lesz a háta. Mármint jó értelemben :)
Szóval csak meg akartam osztani, mégha oly érthetetlen is hogy ez hogy lehet... de tegnap frenetikus élményben volt részem a Paul Potts koncerten!
Kép

Kép
Kép
Kép

#53 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 03. 06:51

Idézet

British Got Talent 2007

:Đ
Nekem nagy élmény volt! Volt hogy vele dúdoltam (ekkor asszony oldalbalökött) s a végén felállva tapsoltam :-D
Élőben hallani egy zenekarral kísért operát....hát az embernek a telt hangoktól soxor libaborsós lesz a háta. Mármint jó értelemben :)
Szóval csak meg akartam osztani, mégha oly érthetetlen is hogy ez hogy lehet... de tegnap frenetikus élményben volt részem a Paul Potts koncerten!
Kép
Ezekszerint akkor nem csalódtál, bár sejthető volt, hogy élőben is jól énekel, elvégre a Talentben végig élőben nyomatta. 10m-re voltál? Ott már kemény pogó és headbangelés lehetett. Bodysurf volt? Nehéz volt tartani Pault? Kép

#54 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 07:18

Idézet

Idézet

British Got Talent 2007

:Đ
Nekem nagy élmény volt! Volt hogy vele dúdoltam (ekkor asszony oldalbalökött) s a végén felállva tapsoltam :-D
Kép
Ezekszerint akkor nem csalódtál, bár sejthető volt, hogy élőben is jól énekel, elvégre a Talentben végig élőben nyomatta. 10m-re voltál? Ott már kemény pogó és headbangelés lehetett. Bodysurf volt? Nehéz volt tartani Pault? Kép
Igen bizony, a headbang-elős zónában voltam :)
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.