HWSW Informatikai Kerekasztal: GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye

#101 Felhasználó inaktív   Yorirou 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 24. 14:51

Idézet

Idézet

Idézet

Gyülemlünk Kép hamarosan jön az új, világos, szép fórum nem elfelejteni Kép
Hol? Mikor? Jajdejó! Új gamer forum?
nem, hanem új világos GK lesz, és ha DonC odaadja nekünk adatbázist, akkor egybeépítve a régi gamer fórummal. Ha... de ebben annyira ne reménykedjetek.
Írjon mindenki donc-nek "add-oda-shadownak-a-gamer-adatbázist-mert-különben-megfejellek" stílusú mailt... hátha előjön belőle az életösztön ^^
"Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá Martinit!" "A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene - a kérdés, hogy átérzed-e" "Life is short, fsck more!" <love person="Syd" /> ... a gamer forumon EXECUTIONER voltam, "visszatértem" boldogítani titket ^^ Powered By: 230V

#102 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 24. 14:51

azert ezt meg at kene ragni velunk is nem gyerekek?
Kép
Kép

#103 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 24. 14:53

Idézet

mykonak mondtam eccer, akkor ő nem tiltakozott. (tényleg elég nagy reklám lenne, hogy "közel 400e hozzászólás van már a fórumunkban") De kb. 0 az esély rá, ha tényleg sikerül megszereznem akkor majd átrágjuk...
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#104 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 14:56

Idézet

Idézet

mykonak mondtam eccer, akkor ő nem tiltakozott. (tényleg elég nagy reklám lenne, hogy "közel 400e hozzászólás van már a fórumunkban") De kb. 0 az esély rá, ha tényleg sikerül megszereznem akkor majd átrágjuk...
Sőt, át is nevezhetnénk ezt a forumot GAMER Forummá! Kép És akkor télleg a régi lesz!
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#105 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:49

Idézet

nem, hanem új világos GK lesz, és ha DonC odaadja nekünk adatbázist, akkor egybeépítve a régi gamer fórummal. Ha... de ebben annyira ne reménykedjetek.
ezt azert megsem kene.
szvsz nem volna szerencses.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#106 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:54

Idézet

Idézet

kérdés: A régi jó fórum véglegesen adta be az unalmast, vagy ez csak átmeneti állapot? Mert szeretem ugyan a fekete színt, de nem fórumháttérként, különösen nem ilyen picike betűkkel... Lassan kezdek megvakulni...Kép
használj mozillat/firefoxot/netscapet/egyéb gecko alapú böngészőt, és Ctrl++
aha, azt te már próbáltad? Ugyanis olyankor az egész szöveg szépen elköltözik jobbra, mert a nagyítás nem szereti ezeket e plusz válasz-válasz-válasz ablakocskákat...

#107 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:57

ingennel reggel mi is filóztunk azon, hogy a "Ki milyen filmet látott a héten?" topicot át kéne nevezni - régi idők emlékére - filmkritikák topcká, de abban maradtunk, hogy ez valószínű közfelháborodáshoz vezetne, és inkább nem koztátjuk meg a nyár további részének orvosi kezelését - legalább is Mo korházállapotok mellett nem, ennyit még a filmkritikák kultusza se ér :Đ)

#108 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:57

Idézet

Idézet

Idézet

kérdés: A régi jó fórum véglegesen adta be az unalmast, vagy ez csak átmeneti állapot? Mert szeretem ugyan a fekete színt, de nem fórumháttérként, különösen nem ilyen picike betűkkel... Lassan kezdek megvakulni...Kép
aha, azt te már próbáltad? Ugyanis olyankor az egész szöveg szépen elköltözik jobbra, mert a nagyítás nem szereti ezeket e plusz válasz-válasz-válasz ablakocskákat...
Az furcsa mert nekem tökéletesen megy ... :Đ

#109 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:58

Idézet

ezt azert megsem kene.
Szerintem meg igencsak szerencsés lenne...

#110 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:59

Idézet

görgővel próbáld, mint ha egy picivel finomabban lehetne álítani, de így se várj csodát, de legalább valamivel jobb :Đ

#111 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 16:59

max az estharban lesz 300+ hsz :Đ)

#112 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:00

Idézet

ezt azert megsem kene.
azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.

#113 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:01

Idézet

Idézet

Idézet

ha csak egy plusszt nyomsz, akkor nem, én is úgy nézem most is.

#114 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:02

Idézet

max az estharban lesz 300+ hsz :Đ)
igaz, feldobná az esthart, mert akkor tényleg oda jönne mindenki. Bár én most azon gondolkodok, hogy ha az esthar továbbra is halott marad, akkor tényleg megcsinálom az FF aloldalt amit tervezgettem a GO mellé, a mostani meg megmarad esetleg old.esthar.hu címen.

#115 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:03

Idézet

azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.
Igen, valami ilyesmiről lenne szó. A GK fórum közösségre már nagyon ráfér egykis vérfrissítést, az utóbbi egy évben 3-4 ember irogat aztán csoki. Fel kell rázni a dolgokat, habár ahogy látom az az adatbázis nélkül is menni fog, csak azért az úgy mégiscsak jobb lenne :Đ

#116 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:06

Idézet

Igen, valami ilyesmiről lenne szó. A GK fórum közösségre már nagyon ráfér egykis vérfrissítést, az utóbbi egy évben 3-4 ember irogat aztán csoki. Fel kell rázni a dolgokat, habár ahogy látom az az adatbázis nélkül is menni fog, csak azért az úgy mégiscsak jobb lenne :Đ
mondjuk a gora is kb 10, talán valamivel többen :-D

#117 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:07

Idézet

Idézet

mondjuk a gora is kb 10, taán valamivel többen :-D
Szerintem valamivel többe, de ami fontosabb, sokkal aktívabban :-D

#118 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:13

Idézet

mondjuk a gora is kb 10, talán valamivel többen :Đ
ne csak a teaházat nézzed, ott is vagyunk tizen...

aktívak: (én,) te, sztupy, director, ingen, sati, nfol, leon, warpriest, villneuve, akaido, birge, ninja, guyver, cheesy, mr. vercetti, chronus, ragan, barney, black knight... ez volt 20 név akik _először_ eszembe jutottak, de még tudnám folytatni a sort.

#119 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:18

Idézet

Előzmény: majd ha meglesz a GK béta akkor hívlak oda is... meg jöhetne még sztupy, meg csorfab ha előkerül addig, meg lehet még páran... bár remélem nem lesz benne sok hiba.

Nándo: persze, de sokkal több és durvább hibát is felfedeztünk tegnap ingennel, nem tudom ő mennyit mondott neked róla... de nem, nem fogom konkretizálni őket, max csak ha majd fellesz az új, nehogy valaki ki akarja használni az egyiket.
mindenesetre ne a máshol megszokott jelszavaitokat használjátok itt...
Ebben az esetben módosítom. Most!
PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#120 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 17:37

Idézet

megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.

Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra... Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »