Idézet
azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.
megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.
Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra...