HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1421 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 25. 20:43

Idézet

Nem akarok senkit lelombozni,de amíg az se biztos,h jön valaki,akkor még ne tervezgesse,h ez meg az lesz.Persze jó dolog belegondolni,h mi lenne ha...stb.De így a semmibe ne beszéljünk dolgokat.

James:az pl. engem is érdekel,h kb egy 15-20 főnek mennyit kéne fejenként fizetnie?Úgy nagyvonalakban...a változtatás jogát fenntarthatod:)
Ez olyan mint a lottó 5ös. Lehet, hogy soha nem nyersz, de a pénz egy részét már biztos elköltötted fejbenKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1422 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 25. 20:48

Idézet

Idézet

Miért megy át ez a tpoik mindig offba?Kép

Tjames, azt szeretném tőled megérdeklődni, hogy saccperkábé mennyi lenne a közös költség? Gondolom vmennyire ez létszámfüggő is, de jó lenne tudni, hogy mennyit kell félretennem.
Engem is érdekelne. Remélem egy 20-asnál nem több.

:Đ Nem több. 19.000! :-D

Szerintem MAX 4-5.000 lehet. MAXIMUM ! ! ! Kaja, italok, műanyag evőkészlet, műa. pohár, mitttomén... lehet 4.000-ből is simán kijön.... sőt inkább az a valószínű. Plusz mindenkinek az odaút-visszaút. Ez majd a látszám ismertekor kiszámolom, és levezetem itt. Keresni nem akarok rajta, ezt gondolom egyértelmű!

Kép
Kép
Kép

#1423 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 20:52

Piaügyileg lesz egy tól ig szerintem, azaz max 3 féle rövid, és egy fajta sör. Ha valaki boros, akkor max pár üveg bor. Üdítőből ilyenis olyan is. Kaja az fix, de ha nem vagy vega, akkor garantálom, hogy megnyalod mind a 20 ujjad.
Kép
Kép
Kép

#1424 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 20:55

Eddig ketten jelentkeztek. Ami jó! Én is úgy gondolom, hogy inkább akkor jelezzetek ha biztos! Nem kell elkapkdni. Sokkal szkeptikusabba lennék ha már most 30 ember írt volna. Veszprémből norb, jómagam, Miskolcról Daveout biztos lesz.

Tehá eddig ez 5 BZITOS ember. Első napon ez szerintem BIZTOS létszámnak JÓ. Beszélek még Toopaccal ő tud velem jönni...

Többiek meg majd megggondolják.

SZERKESZTŐSÉG nem érdeklődik? Ez most úgy néz ki összejön! DAKS: tavaly részt vettél volna egy talin....idén?

Kép
Kép
Kép

#1425 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:00

Idézet

Természetesen. Ha megkapod a vándor füzetet, akkor beülünk egy este egy sörre valahol.
Rendben. Addigra összespórolok egy kevés zsetont is... meg megdumálom anyámmal. Majd a húsvéti pénzből max félrerakok egy keveset Kép

#1426 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:03

Idézet

Piaügyileg lesz egy tól ig szerintem, azaz max 3 féle rövid, és egy fajta sör. Ha valaki boros, akkor max pár üveg bor. Üdítőből ilyenis olyan is. Kaja az fix, de ha nem vagy vega, akkor garantálom, hogy megnyalod mind a 20 ujjad.
Ha jön kasy, akkor ne felejtsd el az energia italt se. :ĐKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1427 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:04

Idézet

Kaja az fix, de ha nem vagy vega, akkor garantálom, hogy megnyalod mind a 20 ujjad.
csak nem???.....Remélem az amire gondolok...Mert ha tényleg fújtott hús akkor én már most indulok h tutira odaérjek!!!

#1428 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:22

Idézet

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :Đ
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :-D

Pedig a vidék, pince, bor, bogrács és egy halom gamer fórumzó összeállítás igen jól hangzik.
Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép

#1429 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:25

Idézet

Idézet

Ha jön kasy, akkor ne felejtsd el az energia italt se. :ĐKép
Kasy készül menni, de baromi hosszú lesz az út oda. Szal legalább kettő oda, kettő vissza és néhányat vinnem kell pluszba az estére. Intézem én azt magamnak, nem terhelem le ezzel a közös számlát. És igenis, oda is IC-vel megyek!!!Kép
Amúgy meg vazze! 7 oldalt kellett visszaolvasnom. Kép

#1430 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:52

Idézet

:Đ Nem több. 19.000! :-D

Szerintem MAX 4-5.000 lehet. MAXIMUM ! ! ! Kaja, italok, műanyag evőkészlet, műa. pohár, mitttomén... lehet 4.000-ből is simán kijön.... sőt inkább az a valószínű. Plusz mindenkinek az odaút-visszaút. Ez majd a látszám ismertekor kiszámolom, és levezetem itt. Keresni nem akarok rajta, ezt gondolom egyértelmű!

4-5.000 píz az teljesen korrekt. Gyorsan félre is rakom, oszt megdumálom majd anyáékkal :)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1431 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 21:56

Hát most na, összejöttek az emberek. Blabla-meg már nem elég jó. Kép Létrehozzuk a Tát-tát topicot? Ott csak tátogni szabad. KépKépKép (dedicated to the whole Guppi family Kép)

#1432 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 22:19

Én ha egyszer beiszok, nekem nincs gondom a társasággal! Ha kell leülök egy kutyával is beszélgetni! :Đ Nem vagyok nagy piás de ha elkezdek inni nem állok meg reggelig! Sogorom legénybúcsuján 13 órán keresztül ittunk! :-D Szóval még annyi hogy hol lenne helyileg? Én szeretnék menni csak még kérdéses hogy eltudok e szabadulni a munkahelyről, mert 27én megyek spanyolba!

Hello I'm Johnny Cash....

#1433 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 22:53

Idézet

Én ha egyszer beiszok, nekem nincs gondom a társasággal! Ha kell leülök egy kutyával is beszélgetni! :Đ Nem vagyok nagy piás de ha elkezdek inni nem állok meg reggelig! Sogorom legénybúcsuján 13 órán keresztül ittunk! :-D Szóval még annyi hogy hol lenne helyileg? Én szeretnék menni csak még kérdéses hogy eltudok e szabadulni a munkahelyről, mert 27én megyek spanyolba!

Egyre inkább a 20.-a túnik a megcélzott szombatnak. Ha másnak nincs kifogása, tervezzük arra a napra.

És TE jössz! punktum!

Kép
Kép
Kép

#1434 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 22:55

Idézet

Idézet

Kaja az fix, de ha nem vagy vega, akkor garantálom, hogy megnyalod mind a 20 ujjad.
csak nem???.....Remélem az amire gondolok...Mert ha tényleg fújtott hús akkor én már most indulok h tutira odaérjek!!!
Nem gondolkodtam abban. Sajnos a marhahús az elég rázós.... de ne aggódj faja lesz a kaja! (dzsigit pörköltöt terveztem azt most elárulhatom.) Fujtott hús majd akkor lesz ha (akkor már" feleségeddel jösztök nyár második felében! Rendben?
Kép
Kép
Kép

#1435 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 23:01

Holnap délután-este készítek pár képet a tervezett helyszínről, a linkelem majd....STAY TOONED
Kép
Kép
Kép

#1436 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 23:01

Idézet

Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép
Hát igen, kasy-hoz sajátos felfogás kell. Kép Tudnátok mekkora vicc mesélő!! KépKép (Majd mondd el megint a békás viccet KépKép)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1437 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 23:02

Idézet

Egyre inkább a 20.-a túnik a megcélzott szombatnak. Ha másnak nincs kifogása, tervezzük arra a napra.

Június 20.?
Képeket meg várjukKépDe hol is lesz pontosan?:Đ
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1438 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 23:06

Idézet

Idézet

Június 20.?
Képeket meg várjukKépDe hol is lesz pontosan?:Đ
Halom hegy. Ha térképen nézed akkor Balatonakali felett van Dörgicse. Na a pincénk pontosan a Dörgicse feletti domb déli oldalán van. Pazar balatoni panorámával. Maga a pince egy huszonéves valami...szóval nem nagy szám. Egy WC van...de max kaksinak. Hugyamugya a szőlősorok közé mehet. Tűzelőhely van, bár már elég szétesett...ki fog tartani addig. Sátorverésre van hely...mitmég?
majd holnap meglátod.
Kép
Kép
Kép

#1439 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 23:08

Idézet

Halom hegy. Ha térképen nézed akkor Balatonakali felett van Dörgicse. Na a pincénk pontosan a Dörgicse feletti domb déli oldalán van. Pazar balatoni panorámával. Maga a pince egy huszonéves valami...szóval nem nagy szám. Egy WC van...de max kaksinak. Hugyamugya a szőlősorok közé mehet. Tűzelőhely van, bár már elég szétesett...ki fog tartani addig. Sátorverésre van hely...mitmég?
majd holnap meglátod.
Jó-jó,ez bőven megteszi:)KöszönömKép
Van még kérdésem,de ezek még ráérnekKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1440 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 05:49

Idézet

Idézet

Idézet

Nem gondolkodtam abban. Sajnos a marhahús az elég rázós.... de ne aggódj faja lesz a kaja! (dzsigit pörköltöt terveztem azt most elárulhatom.) Fujtott hús majd akkor lesz ha (akkor már" feleségeddel jösztök nyár második felében! Rendben?
Ábszolutli!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.