HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1461 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:22

Idézet

Idézet

Akkor azt majd össze kell szedni, hogy ki akar párostól jönni.... mert akkor ugyebár az altatás az nagyobb gond. Két kan még csak el tud feküdni egymás mellett...de ha nő is van, akkor valahogy szeparálni kell. Borul a kapacitás számításom...
át kell ezt még akkor koncepcionálni....
más is hozni szeretné az oldalbordáját?
Na az teljesen biztos, hogy én nem viszem Zsuzsit. Ezt már vele megbeszéltem és teljes mértékben megérti, hogy ez egy ilyen offline online találkozó, ahol ő nem ismer senkit. Nem sértődött meg. Kép
Én se viszem a Zsuzsit. Mármint az enyémet.KépSztem hamar kiábrándulna belőlem...Kép

#1462 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:25

Basszátok meg, most ebédelek, ti meg a szarásról beszélgettek?!Kép CSATTTT!

#1463 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:34

Idézet

CSATTTT!
A szádra mert sosem csillagozod a durva mondataidat bazdmeg.:Đ

#1464 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:37

Idézet

Idézet

CSATTTT!
A szádra mert sosem csillagozod a durva mondataidat bazdmeg.:Đ

CSATTTTTT!!!! Kapsz egy akkorát, hogy csillag hullást fogsz látni, ídes fiam! Kép Ja, és baz*meg.Kép

#1465 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 17:11

Tjames, ez a pince Veszprémtől milyen messze van? Mert elvonatozni Veszprémbe az 1 dolog, de az odajutás már egy kicsit bonyolultabbKép (gondolom én)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1466 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 17:34

Idézet

Tjames, ez a pince Veszprémtől milyen messze van? Mert elvonatozni Veszprémbe az 1 dolog, de az odajutás már egy kicsit bonyolultabbKép (gondolom én)
Kb . 30 km, nem téma!:Đ

#1467 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 17:38

Ja, srácok, ez csak az én szerény véleményem: párok ne jöjjenek, ez GK tali, nem össznépi tali! KANBULI! Persze nem gond, ahogy érzitek! Még én sem tudom, megyek-e, de asszonyka nélkül, az tuti! KépKép
Ja, és hormit ne hívjátok, mert akkor "baleset" éri és elásom valahol egy szőlőben.
hormi vagy én?Válasszatok! Kép

#1468 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 17:42

Idézet

Na az teljesen biztos, hogy én nem viszem Zsuzsit. Ezt már vele megbeszéltem és teljes mértékben megérti, hogy ez egy ilyen offline online találkozó, ahol ő nem ismer senkit. Nem sértődött meg. Kép
Mi az, hogy nem ismer senkit??? Kép

Norb, hát nálam az már igencsak mellémegy, ha csak az auráját libbentem meg. csatt? BAMM Kép

#1469 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 17:50

Idézet

Ajj...ez egyértelmű.Hát hormi inkább,még jóKépvicc vót^^
De télleg Veszprémtől még 30km??Nemár:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1470 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:01

Idézet

Idézet

Wolf! KépKép
Kb. 25-30 km, de a veszprémi vasút, vagy busz állomástól vállalnám az idegenvezető szerepét, úgyis több hullámban érkeznétek! Addig James főzöcskézhet!Kép

#1471 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:02

Még1x elolvastam tjames ajánlatát, és le is írta, hogy ~30 km-re van a hely VeszprémtőlKép Mindjárt meg is mutatom anyámnakKép

Szerk: Megmutattam anyámnakKép Nem mondott nemet, csak az volt az első reakciója, hogy nem lennék oda való. (ugye a sok öreg közé) nyugi csak viccKép Ahogy nézem, nem is kellene elmenni Veszprémig, így még az út is rövidebb lesz jeeeKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1472 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:45

Idézet

Idézet

Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép
Hát igen, kasy-hoz sajátos felfogás kell. Kép Tudnátok mekkora vicc mesélő!! KépKép (Majd mondd el megint a békás viccet KépKép)
Már a múlt homályos takarásába vész melyik viccre gondolsz, de ha ott is rám szólsz össze szedem magam. Nem is a viccekről van szó, egy pár dolgot tudnék mesélni a mindennapjaimból ami röhejesebb mint a legtöbb vicc. Kép

#1473 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:48

Idézet

Még1x elolvastam tjames ajánlatát, és le is írta, hogy ~30 km-re van a hely VeszprémtőlKép Mindjárt meg is mutatom anyámnakKép

Szerk: Megmutattam anyámnakKép Nem mondott nemet, csak az volt az első reakciója, hogy nem lennék oda való. (ugye a sok öreg közé) nyugi csak viccKép Ahogy nézem, nem is kellene elmenni Veszprémig, így még az út is rövidebb lesz jeeeKépKép
MOndjad anyudnak, hogy Én is megyekKép Annyi idős vagyok mint teKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1474 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:49

Idézet

Én neee.... én ezt a Muterommal egy szimpla; na elmentem Veszprémbe majd jövök-el akarta elintézni:)
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1475 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

Idézet

MOndjad anyudnak, hogy Én is megyekKép Annyi idős vagyok mint teKép
Mondtam, hogy lesz az én korosztályom is.... nem mintha elveszve érezném magam idősebbek közöttKép

Porch Monkey 4 Life!

#1476 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

Idézet

Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép

Ne dramatizáld túl a helyzetet. Nekem is vannak hibáim. Hamar eljár a kezem.KépKép Hallod Glek?! Ez tutira nem megy mellé! CSATTTTT!!!!Kép KépKép
Egy kicsit lehet túl szaladtam az eseményekkel, de az utolsó mondat kivételével valós dolgokat írtam. Télleg biztos vagyok benne, hogy néhány embernek nem fog tetszeni a személyiségem. A többiek meg valóban bírni fognak, szerintem.
A megszoksz vagy.. szöveg igazából hülyeség mert én attól függetlenül mindenkivel keresem a közös nevezőt. Az csak poén akart lenni.
De majd ott meglátjuk mi lesz, előfordulhat, hogy szét CSAAATTT-ogtatsz mindenkit már a kezdetkor.

#1477 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:51

Idézet

Dehogyis!!!! Nincs az a szitu hogy vele vagy nélküle!!! De mondom, ha megtudja a részleteket szerintem kihátrál :Đ A képket azt én is várom.
A kasizni szót pedig követelem hogy tiltsák be! Max egy kisbaba kaksizik. Én jó nagyot szoktam szarni. Akár kukoricaföldon is. Volt már rá példa :-D
Amúgy ez most egy egynapos esemény, nem? Akkor a fürdés az nem olyan nagy gáz. Majd legfeljebb hazafelé a Balcsiba megfürdök.
Hé! Mi bajod van a kasizással? Nem is vagyok biztos benne, hogy tisztában vagy a kasizás jelentésével. Kép
Kép

#1478 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 18:59

Idézet

Idézet

Én neee.... én ezt a Muterommal egy szimpla; na elmentem Veszprémbe majd jövök-el akarta elintézni:)
Ez is egy módszerKép Ilyet énis szoktam csinálni, csak akkor én városon belül maradok. pl.: Elmentem a Gödörbe, majd jövökKép

Porch Monkey 4 Life!

#1479 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:06

Idézet

Idézet

Idézet

Wolf! KépKép
Kb. 25-30 km, de a veszprémi vasút, vagy busz állomástól vállalnám az idegenvezető szerepét, úgyis több hullámban érkeznétek! Addig James főzöcskézhet!Kép
Ejj...ott volt feketével,h vicc volt.Még jó,h téged választanálakKép(ez kicsit buzisan hangzott,de sebaj^^)
Amúgy HA megyek,akkor nem lenne rossz ez az idegenvezetős ajánlat nekem.Minden útbaeső kocsmába betérnénkKépDe csak szigorúan egy valamireKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1480 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Wolf! KépKép
Ejj...ott volt feketével,h vicc volt.Még jó,h téged választanálakKép(ez kicsit buzisan hangzott,de sebaj^^)
Amúgy HA megyek,akkor nem lenne rossz ez az idegenvezetős ajánlat nekem.Minden útbaeső kocsmába betérnénkKépDe csak szigorúan egy valamireKép
Basszus, ezt mintha én írtam volna4 Meglesz itt a közös nevező! KépKéphttps://forum.hwsw.h...default/024.gif

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.