HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1561 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:24

Idézet

Szóval mégegy anyuka akivel el kell beszélgetnem... Kép
Jó éjt Bio!
Na azt merd megpróbálniKép Meg tudom én győzni....előbb utóbb. Ha Pestre is elengedett, ráadásul látta a söröket, amik a táskámban voltak, akkor ilyen szuperintellektuális jólszituált huszonévesek közé (mint kasyKép) miért ne engedne el...:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1562 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:27

Idézet

Jó neked...:Đ
Am anyámat még győzködnöm kell egy darabig, mert kezd a NEM felé billenni a mérleg nyelveKép Olyan "kifogásai" vannak, hogy nem vagy oda való, meg hogy zűllés stb.
Üzenem anyukádnak: Nem szép, hogy a zülléssel von párhuzamot. Bár ha valaki úgy akarja jólérzi magát, én attól sem fogom visszatartani.
Ám a találkozó célja nem ez. Én szeretném inkább egy kötetlen beszélgető-estnek tudni. A kaja rendben lesz, a szállás szintén. (máramennyire tőlem tellik)
De azt is tudnod kell Ány és társai: Szüleitek többnyire csak jót akarnak nektek. Féltenek, s ez így is van rendjén. Szóval csak nem szembeszálni! Az sosem vezet jóra.
Kép
Kép
Kép

#1563 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:31

Idézet

Idézet

Jó neked...:Đ
Am anyámat még győzködnöm kell egy darabig, mert kezd a NEM felé billenni a mérleg nyelveKép Olyan "kifogásai" vannak, hogy nem vagy oda való, meg hogy zűllés stb.
Üzenem anyukádnak: Nem szép, hogy a zülléssel von párhuzamot. Bár ha valaki úgy akarja jólérzi magát, én attól sem fogom visszatartani.
Ám a találkozó célja nem ez. Én szeretném inkább egy kötetlen beszélgető-estnek tudni. A kaja rendben lesz, a szállás szintén. (máramennyire tőlem tellik)
De azt is tudnod kell Ány és társai: Szüleitek többnyire csak jót akarnak nektek. Féltenek, s ez így is van rendjén. Szóval csak nem szembeszálni! Az sosem vezet jóra.
Tudomén azt. Énis mondtam neki, hogy ez nem ivászat lesz, hanem kajálás + beszélgetés (mértékletes alkoholfogyasztással természetesen) Ahogy ismerem anyukámat, el fog engedni, csak jobban át kell gondolnia, mert azt ő is tudja, ha be szeretnék rúgni, ahhoz nem utaznék el Veszprémbe...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1564 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:31

Idézet

Idézet

Szóval mégegy anyuka akivel el kell beszélgetnem... Kép
Jó éjt Bio!
Na azt merd megpróbálniKép Meg tudom én győzni....előbb utóbb. Ha Pestre is elengedett, ráadásul látta a söröket, amik a táskámban voltak, akkor ilyen szuperintellektuális jólszituált huszonévesek közé (mint kasyKép) miért ne engedne el...:Đ
Rendben. De mindig is az anyukák kedvence voltam, szóval ha nem sikerülne szólj nyugodtan...Kép

#1565 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:32

Idézet

IKSZDÉ! :Đ Jóéjt nektek!
Te is kivehet a részed. Kép

"Ezek voltak regionális híreink! Búcsúzom mára. A viszont látásra! Ja és Ánny mama tessék elengedni a kicsi fiát!!" Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1566 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:32

Idézet

Idézet

Rendben. De mindig is az anyukák kedvence voltam, szóval ha nem sikerülne szólj nyugodtan...Kép
Szerintem nem lesz rá szükség, de mint lehetőséget megtartom az utolsó utáni pillanatraKép

Porch Monkey 4 Life!

#1567 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:39

Ányy: Nem lehet, hogy anyukád minket félt tőled? :Đ
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1568 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:42

Idézet

Elképzelhető, de nem vagyok én rossz gyerek...Kép És nem is vagyok bélpoklos...ugye csendes fogyasztóKépKép és természetesen ezis csak vicc voltKép

Porch Monkey 4 Life!

#1569 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:44

Idézet

Idézet

Elképzelhető, de nem vagyok én rossz gyerek...Kép És nem is vagyok bélpoklos...ugye csendes fogyasztóKépKép és természetesen ezis csak vicc voltKép
Az más volt. Bio-val babgulyást rendeltünk az étteremben és nekem annyira megfeküdte a gyomrom, hogy majdnem összehánytam magam. KépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1570 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

Az más volt. Bio-val babgulyást rendeltünk az étteremben és nekem annyira megfeküdte a gyomrom, hogy majdnem összehánytam magam. KépKép
Nos valszeg az én kajámtól nem fogsz rókázni. Ha mégis mernél, kinyírlak, felarabollak, és rothadó cafataiddal trágyázom ba a szőlőt. Úgyhogy ha nem ízlik is...tesség mosolyogni. Értve vagyok ? :-D
Kép
Kép
Kép

#1571 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:48

Idézet

Én már hánytam el magam étteremi kajától, úgy kb 7-8 éveKép Úgy emléxem rá, mintha tegnap lett volna. Elkezdtem émelyegni, kimentem levegőzni egy kicsit, futottam vissza a wc-re, és már jött is a rókaKép

Porch Monkey 4 Life!

#1572 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:51

Idézet

Nos valszeg az én kajámtól nem fogsz rókázni. Ha mégis mernél, kinyírlak, felarabollak, és rothadó cafataiddal trágyázom ba a szőlőt. Úgyhogy ha nem ízlik is...tesség mosolyogni. Értve vagyok ? :Đ
IGENIS VESZPRÉMI TUZA PETI BÁCSI!!!!!!! KépKépKépKép

Nyugi, egyszeri alkalom volt. A házi készítésű kajákat nagyon jól birom. Kép (Csak győzzél eleget főzni Kép:-D)
Remélem harabb lesz meg a nyári összejövetel mint hogy oda érne a vándor füzet. Nem akarok tárgya lenni Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1573 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:52

Idézet

Idézet

Nos valszeg az én kajámtól nem fogsz rókázni. Ha mégis mernél, kinyírlak, felarabollak, és rothadó cafataiddal trágyázom ba a szőlőt. Úgyhogy ha nem ízlik is...tesség mosolyogni. Értve vagyok ? :Đ

Nyugi, egyszeri alkalom volt. A házi készítésű kajákat nagyon jól birom. Kép (Csak győzzél eleget főzni Kép:-D)
:) Abban nem lesz hiba! :) Sok is lesz, és jó is...remélhetőleg. :)
Kép
Kép
Kép

#1574 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:53

Idézet

Nyugi, egyszeri alkalom volt. A házi készítésű kajákat nagyon jól birom. Kép (Csak győzzél eleget főzni Kép:Đ)
...Szólott a csendes pusztítóKép Am énsem hánytam kajától azóta a biszonyos eset óta...:-D

Porch Monkey 4 Life!

#1575 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:56

Idézet

:Đ Abban nem lesz hiba! :-D Sok is lesz, és jó is...remélhetőleg. :)
Gondolkoztál már azon, hogy mi lesz majd a menü?:) Majd viszek kürtöskalács sütő fát, és parázson azt is lehet majd sütniKép

Porch Monkey 4 Life!

#1576 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:56

Idézet

Idézet

Nyugi, egyszeri alkalom volt. A házi készítésű kajákat nagyon jól birom. Kép (Csak győzzél eleget főzni Kép:Đ)
...Szólott a csendes pusztítóKép Am énsem hánytam kajától azóta a biszonyos eset óta...:-D
Ányy! jó haver barát! Ha hamarbb ér hozzád a vándor füzet mint james-hez kérlek szedd ki belőle a beragasztott rajzot!! Életet mentenél vele. Kép:):)KépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1577 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:58

Idézet

Idézet

Gondolkoztál már azon, hogy mi lesz majd a menü?:) Majd viszek kürtöskalács sütő fát, és parázson azt is lehet majd sütniKép
van azom is :) De azt nem terveztem, mert macerás. Nem sütni, de a tésztát meggyúrni, keleszteni...franc.
Egy egyszerű, és nagyszerű bográcsos kaja lesz, krumplival. Nem fogom túlbonyolítani, nem akarok egész éjszaka főzicskézni.
Kép
Kép
Kép

#1578 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:59

Idézet

Ányy! jó haver barát! Ha hamarbb ér hozzád a vándor füzet mint james-hez kérlek szedd ki belőle a beragasztott rajzot!! Életet mentenél vele. Kép:Đ:)KépKép
Sajnos az kivitelezhetetlen, mert én a terv szerint Batritól kapom, ő pedig Ragnaröktől. Max úgy lehetne megoldani, ha átírod a tervet...

Porch Monkey 4 Life!

#1579 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:01

Idézet

Idézet

Idézet

van azom is :) De azt nem terveztem, mert macerás. Nem sütni, de a tésztát meggyúrni, keleszteni...franc.
Egy egyszerű, és nagyszerű bográcsos kaja lesz, krumplival. Nem fogom túlbonyolítani, nem akarok egész éjszaka főzicskézni.
Akkor kürtöskalács törölve :D Nincs is jobb a jó öreg bográcsos kajánál. Sokkal jobb az íze, mint ami a konyhában gáz/villanytűzhelyen készülKép

Porch Monkey 4 Life!

#1580 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:14

Idézet

Idézet

Ányy! jó haver barát! Ha hamarbb ér hozzád a vándor füzet mint james-hez kérlek szedd ki belőle a beragasztott rajzot!! Életet mentenél vele. Kép:Đ:)KépKép
Sajnos az kivitelezhetetlen, mert én a terv szerint Batritól kapom, ő pedig Ragnaröktől. Max úgy lehetne megoldani, ha átírod a tervet...
Oh, No mind1 Kép Focilabdát hoz valaki? Képzeljétek el milyen buli lenne egy GK-s focimeccs! Kép:-D
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80