HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1521 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 18:24

Idézet

Kasy: Mi lenne ha ledumálnánk bio-val, hogy a gkásztikfór Szolnokon találkozzon és onnan kocsival menjünk tovább??
Bioverda?Kép
Az szerintem kib*szás lenne vele. Ne igyon egy kortyot se csak, hogy másnap autóba ülhessen?

#1522 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 27. 18:45

Idézet

Idézet

Kasy: Mi lenne ha ledumálnánk bio-val, hogy a gkásztikfór Szolnokon találkozzon és onnan kocsival menjünk tovább??
Bioverda?Kép
Az szerintem kib*szás lenne vele. Ne igyon egy kortyot se csak, hogy másnap autóba ülhessen?
Hát azért ha valaki tíz órakor kocsiba üt, attól még ihat este pár üveg sört.
Meg délután egykét pohár velkámmdrinket :Đ
Kép
Kép
Kép

#1523 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 19:00

Pontosan, egyébként ha Bio nem is megy kocsival, akkor meg majd én. De majd még letárgyaljuk hogy legyen.

#1524 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 19:37

Na ha már itt tartunk. Kasy első hozzászólását olvasva, miszerint gázos lenne vonatozni, rögtön az ugrott be, hogy menjünk kocsival. Én simán benne vagyok. A waresz meg simán kibírja az utat, szóval Guppi alaposan ráérzett, mikor felvetette az ötletet. Ne tekints rá úgy, mintha kibaszás lenne, mert este ihatok, és nem igen hiszem, hogy 4 üveg sörnél több alkohol lecsúszna a torkomon. Ez a mennyiség úgy kb. két havi adag, szóval én azt alaposan megérzem majd, de másnap nem lesz semmi bajom. Kiszámolom, hogy kb. mennyi lenne a benzin és úgy osztjuk el, hogy neked is Kasy, meg Guppinak is megfeleljen és ne legyetek nagyon veszteségesek, hiszen Szolnokig azért még el kell jönni, sőt haza is vonattal kell majd mennetek Szolnoktól. Ha nektek ez nem gond én simán vezetek.Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1525 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 19:38

Idézet

Pontosan, egyébként ha Bio nem is megy kocsival, akkor meg majd én. De majd még letárgyaljuk hogy legyen.
Már megkaptad a jogsidat? Nem létezik, hogy ilyen hamar, vagy csak én vagyok eltájolva?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1526 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:10

Idézet

Na ha már itt tartunk. Kasy első hozzászólását olvasva, miszerint gázos lenne vonatozni, rögtön az ugrott be, hogy menjünk kocsival. Én simán benne vagyok. A waresz meg simán kibírja az utat, szóval Guppi alaposan ráérzett, mikor felvetette az ötletet. Ne tekints rá úgy, mintha kibaszás lenne, mert este ihatok, és nem igen hiszem, hogy 4 üveg sörnél több alkohol lecsúszna a torkomon. Ez a mennyiség úgy kb. két havi adag, szóval én azt alaposan megérzem majd, de másnap nem lesz semmi bajom. Kiszámolom, hogy kb. mennyi lenne a benzin és úgy osztjuk el, hogy neked is Kasy, meg Guppinak is megfeleljen és ne legyetek nagyon veszteségesek, hiszen Szolnokig azért még el kell jönni, sőt haza is vonattal kell majd mennetek Szolnoktól. Ha nektek ez nem gond én simán vezetek.Kép
Én is pontosan így gondoltam. Kép:Đ Útközben boldogítjuk egymást. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1527 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:16

Idézet

Idézet

Én is pontosan így gondoltam. Kép:Đ Útközben boldogítjuk egymást. Kép
A wareszt először hirtelen warez-nek olvastam! Már megint az illegalitás!:-D

#1528 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:24

Nem tudom még hogy lenne az igazi, de szerencsére még tudunk addig agyalni ezen. Az mindenesetre jó, hogy ilyen pozitívan áltok hozzá a dologhoz. Megnéztem Debrecenből is a helyzetet, sac-per egy húszas lenne az út autóval. Az meg egyelőre nem tetszik túlzottan.

#1529 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:30

Idézet

Nem tudom még hogy lenne az igazi, de szerencsére még tudunk addig agyalni ezen. Az mindenesetre jó, hogy ilyen pozitívan áltok hozzá a dologhoz. Megnéztem Debrecenből is a helyzetet, sac-per egy húszas lenne az út autóval. Az meg egyelőre nem tetszik túlzottan.
Szerintem nem lesz olyan drága. Az üzemanyag pénzt 4 felé osztjuk. Nekünk ezen kívül a vonat jegy a + költség.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1530 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:32

Idézet

Gondoljatok majd Daveoutra is. 5 jóember talán befér a kocsiba...s akkor a költségek is még jobban osztódnának. Had ne kelljen már neki külön vonatoznia Miskolcról....
Kép
Kép
Kép

#1531 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:32

Idézet

Idézet

Szerintem nem lesz olyan drága. Az üzemanyag pénzt 4 felé osztjuk. Nekünk ezen kívül a vonat jegy a + költség.
Egen, Szolnokról negyed benzinköltséggel jobban hangzik, mint innen egyedül állva.

#1532 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:33

Idézet

Gondoljatok majd Daveoutra is. 5 jóember talán befér a kocsiba...s akkor a költségek is még jobban osztódnának. Had ne kelljen már neki külön vonatoznia Miskolcról....
Sok jó ember kis helyen is elférek. Kép Én a többiek nevében nem beszélhetek de természetesen rajtam ne múljon Daveout útja.

#1533 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:36

Idézet

Idézet

Sok jó ember kis helyen is elférek. Kép Én a többiek nevében nem beszélhetek de természetesen rajtam ne múljon Daveout útja.
Ha nem babkonzervet reggelizik akkor tőlem jöhet. (Ülni fog a wartyi rendesen Kép)
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1534 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:37

Előre is köszi az ő nevében!
Kép
Kép
Kép

#1535 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 28. 07:47

Srácok. Nem variálásképp, de a jún 20. mellett vagyük számításba a 13.-át is, jó?
Mert szerintem 13.-án is meg lehetne tartani.

Kép
Kép
Kép

#1536 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 28. 11:55

Idézet

Srácok. Nem variálásképp, de a jún 20. mellett vagyük számításba a 13.-át is, jó?
Részemről ok. az egész júniusom szabad, Július már nem igazán.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1537 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 12:50

Idézet

Ha nem babkonzervet reggelizik akkor tőlem jöhet. (Ülni fog a wartyi rendesen Kép)
Mindenki a saját hibájából tanul, nemde Guppi? KépKép Amúgy jaja, simán befér. Kép

Bio, hamar? Hát mindennek nevezném, de nem hamarnak. Kép Mikor ti jöttetek én már forgalomban voltam. :Đ

#1538 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 14:36

A helyszíni fényképeket mikor kapjuk meg? Vagy lemaradtom volna róla?

#1539 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 28. 14:42

Idézet

A helyszíni fényképeket mikor kapjuk meg? Vagy lemaradtom volna róla?
Türelem képeket terem. Kicsit össze akarom szedni, nem csak úgy berakni ozt tessék. Nem a legszebbek a képek, mivel ugyebár tavasz elő van...nyáron azért nagyon szép a kilátás, a környék meg minden. Szóval még a hétvégén terveim szerint lesznek képek!
Kép
Kép
Kép

#1540 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 16:32

Idézet

Na én most beszéltem Anettával és 20.án van a dipóosztója! Úgyh sajnos nekem csak a 13 jöhet szóba! És tényleg örülnék ha el tudnátok vinni srácok! a babot ígérem mellőzöm egy 7tel előre!!!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.