HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1761 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 01. 10:59

Idézet

Idézet

valami nem klappol vele...össze-vissza van a tábla...vagy sokan szerkesztik egyszerre...:Đ
Hát ezaz...nem egyszerű ez...de most elmentettem egy csupaszított, lényegretörő változatot, nésorba rendezve.
Most nézzétek meg.
Nézem folyamatossan, jó ez.Kép Márcsak valami feltűnő helyen kellene elhelyezni a linkjét a főoldalon.

#1762 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 01. 11:07

Én, bár újra beírtam a telefonszámom, az mégsem jelent meg. Perszer ez nekem nem gond, csak gondoltam, ha van egy ilyen lehetőség, kihasználom, hátha valaki szükségét érezné, hogy beszéljen velem.Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1763 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 01. 11:09

Idézet

Idézet

Idézet

valami nem klappol vele...össze-vissza van a tábla...vagy sokan szerkesztik egyszerre...:Đ
Hát ezaz...nem egyszerű ez...de most elmentettem egy csupaszított, lényegretörő változatot, nésorba rendezve.
Most nézzétek meg.
Nézem folyamatossan, jó ez.Kép Márcsak valami feltűnő helyen kellene elhelyezni a linkjét a főoldalon.
Az a gond vele, hogy nem megoldott, hogy csak egy sort tudja szerkeszteni, a sajátod. Mi van ha valakinek kifagy a nete, közben, vagy véletlenül nem ment, vagy ráment, vagy flülír, belekontárkodik (akár olyan aki nek is jön! hekker krekker vagy tökömtuggya)
szóval túl szabadon szerkeszthető...

Kép
Kép
Kép

#1764 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 01. 11:12

Idézet

Az a gond vele, hogy nem megoldott, hogy csak egy sort tudja szerkeszteni, a sajátod. Mi van ha valakinek kifagy a nete, közben, vagy véletlenül nem ment, vagy ráment, vagy flülír, belekontárkodik (akár olyan aki nek is jön! hekker krekker vagy tökömtuggya)
szóval túl szabadon szerkeszthető...

Le lehet menteni a táblát...Nem hiszem, hogy bárkinek problémát okozna, a krekker-hekkereknek meg van jobb dolguk, mint a GK talit szabotálni.:Đ

#1765 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 12:49

nekem kell ezt agyonreklámozni. itt a fórumon okés, ide általában a normálisabbja jár, azonba ha kikerül mondjuk a hírhez akkor boldog boldogtalan fog összevissza irogatni bele mindent.

#1766 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 12:52

csináltam bele egy új oszlopot (utólag is remélem nem baj) "honnan jösz?" névvel. Hátha könnyebb lesz összeszervezni az utakat.

#1767 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 13:05

Idézet

csináltam bele egy új oszlopot (utólag is remélem nem baj) "honnan jösz?" névvel. Hátha könnyebb lesz összeszervezni az utakat.
NAggyon jó 5let!
HohÓÓÓÓ Scoo! Már csak 85%? Ha igen, akkor hol a magyarázat?

Kép
Kép
Kép

#1768 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 13:35

Idézet

Idézet

NAggyon jó 5let!
Sose mondtam hogy 100%. Olyan messze van még az időpont, hogy nem merem azt mondani, hogy 100%. De azon leszek feltétlen, hogy menjek.

#1769 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 13:39

Idézet

Idézet

Idézet

NAggyon jó 5let!
Sose mondtam hogy 100%. Olyan messze van még az időpont, hogy nem merem azt mondani, hogy 100%. De azon leszek feltétlen, hogy menjek.
Nem így értettem... hanem hogy a táblázatba nem írtad bele :Đ De természetes hogy ilyen távlatból könnyelműség lenne miztosra menni. Május második felében elég ha BIZTOSSÁ VÁLIK. :-D
Kép
Kép
Kép

#1770 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem így értettem... hanem hogy a táblázatba nem írtad bele :Đ De természetes hogy ilyen távlatból könnyelműség lenne miztosra menni. Május második felében elég ha BIZTOSSÁ VÁLIK. :-D
Nem is tudtam, hogy kell magyarázat. Na de most beszéltem az asszonnyal telefonon. Azt mondta, hogy nem engede el egy ilyen beivós buliba, mert hajlamos leszek levezetni részeg a balcsiba és a végén még úszni akarok majd. Szóval félt, ezért letiltott. Kár. nagyon sajnálom. Talán majd legközelebb... Kép

[color= #000000" class="Apple-style-span]Április elseje!!!!! He-he[/color]

#1771 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:00

Idézet

Nem is tudtam, hogy kell magyarázat. Na de most beszéltem az asszonnyal telefonon. Azt mondta, hogy nem engede el egy ilyen beivós buliba, mert hajlamos leszek levezetni részeg a balcsiba és a végén még úszni akarok majd. Szóval félt, ezért letiltott. Kár. nagyon sajnálom. Talán majd legközelebb... Kép

Na akkor most egy hihetőbb indokot légyszíves. Kép Ez biztos csak tréfa volt.
biolencse
Get your Portable ID!

#1772 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:01

Idézet

Idézet

James nevében szólva, lehet, hogy élni fogunk vele. Ha nem is azért, hogy együtt főzzünk-készülődjünk, max. élvezzük egymás társaságát. :Đ No, de nem szaladok előre, majd James elmodja a teendőket, én a részleteket nem ismerem, s technikusként max. asszisztálni tudok a mérnök Úr mellett.:-D
Ma este megbeszélem a skacokkal, hogy ők mit szólnának hozzá és ha mindannyian benne vannak egy korábbi kelésban, és james is azt mondja, rendben van, akkor tudunk korábban menni. Hozzá teszem, én szeretnék hamarabb oda érni.
Részemről a korán kelés no problem! Minden nap 4:40kor kelek! így már hozzászoktam! Mellékesen Én is jobban szeretek hamarabb menni egy bulira és korábban is indulni másnap! Nembeszélve arról h má nagyon szeretném keblemre ölelni rég nem látott barátom! úgyh nekem már viszket a picsám, de ígérem mire megyünk megmosom! Már ha egyáltalán mehetek veletek Bio!

#1773 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:01

Idézet

Idézet

Na akkor most egy hihetőbb indokot légyszíves. Kép Ez biztos csak tréfa volt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csak azután láttam meg, hogy kirakta a választ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KépKépKépKépKépKépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#1774 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:03

Idézet

Részemről a korán kelés no problem! Minden nap 4:40kor kelek! így már hozzászoktam! Mellékesen Én is jobban szeretek hamarabb menni egy bulira és korábban is indulni másnap! Nembeszélve arról h má nagyon szeretném keblemre ölelni rég nem látott barátom! úgyh nekem már viszket a picsám, de ígérem mire megyünk megmosom! Már ha egyáltalán mehetek veletek Bio!
mindent megbeszélünk időben, de részemről semmi akadálya. Csak annyit kérdezek, hogy hol találkoznánk? Ez ugye nagyon nem mindegy a benzinköltség miatt.
biolencse
Get your Portable ID!

#1775 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:08

Idézet

Idézet

Idézet

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csak azután láttam meg, hogy kirakta a választ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KépKépKépKépKépKépKép
KépKépKép

#1776 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:11

Idézet

Idézet

mindent megbeszélünk időben, de részemről semmi akadálya. Csak annyit kérdezek, hogy hol találkoznánk? Ez ugye nagyon nem mindegy a benzinköltség miatt.
Én miskolci vagyok! Gondolom itt akarsz felmenni a pályára! De ha tévedek akkor mond meg hova...és oda megyek!

#1777 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 22:10

Idézet

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ha nem szeretnéd, hogy a GK tali számodra csúfosan érjen véget, ilyen kijelentés után -mégha poén szaga is volt- gondoskodj szerény személyed védelméről. Nem, nem a testi épségedre gondolok. https://forum.hwsw.h...ns_more/046.gif

Húúha, egy búrkolt fenyegetés? (vagy mégse annyira burkolt...) Megsértődsz, ha nem reagálok? Csak, hogy lásd, nem a te szinteden vagyok. https://forum.hwsw.h...default/013.gif Ha problémád van nyugodtan pötyögd be a nevem a privát üzenet címszó alatt. https://forum.hwsw.h...default/024.gif

James, szintúgy maximálisan benne vagyok a túrázásba. :Đ Részemről messzebbre is mehetünk. Amúgy szerintem nem gond az, ha mi hamarabb odamegyünk. Úgy tippeltem a messzebbről ndulók jönnek 8-körül hozzánk, így 10-11 felé ideér kb Guppi és Kasy is. Aztán indulnánk felétek, szóval Daveout-nak nem kell olyan vészesen korán kelnie. https://forum.hwsw.h...default/030.gif Bio sétálós, városnézős ötletét maximálosan támogatom. Ha tényleg herepukkasztó meleg lesz a strand is nagyon jó lenne. És akkor akár szervezhetnénk oda is a találkát. Lehet pár embert még érdekel a strandolós téma. :-D

#1778 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 22:15

A túrázással maximálisan egyet értek. A strandot én max szemlélném mert nem vagyok strandolós típus. Majd támogatlak titeket a partról egy itallal a kezemben Kép .... ja és james ... ha nem lenne gond (igaz még nem küldtem privit hogy megyek-e vagy sem de már tuti hogy megyek szal arra is sort kerítek), akkor az megoldható hogy veled utazzak a tetthelyre ? Segítek bármiben szívesen (akár még a főzésben is legalább tudsz mit tanítani nekemKép). De majd ezt részletesebben megtudjuk dumálni jövőhéten valamikor a Bagolyban KépKépKép

#1779 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 22:31

Idézet

Bio sétálós, városnézős ötletét maximálosan támogatom.
Város??Hol van olyan a közelben?:Đ
Túra felőlem okés,HA megyek...(kb 60%,de még nem töltöttem a ki azt a táblázatotKép)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1780 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 06:08

Idézet

A túrázással maximálisan egyet értek. A strandot én max szemlélném mert nem vagyok strandolós típus. Majd támogatlak titeket a partról egy itallal a kezemben Kép .... ja és james ... ha nem lenne gond (igaz még nem küldtem privit hogy megyek-e vagy sem de már tuti hogy megyek szal arra is sort kerítek), akkor az megoldható hogy veled utazzak a tetthelyre ? Segítek bármiben szívesen (akár még a főzésben is legalább tudsz mit tanítani nekemKép). De majd ezt részletesebben megtudjuk dumálni jövőhéten valamikor a Bagolyban KépKépKép
Ok, megbeszéljük, de nincs akadálya.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90