HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1781 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:51

Idézet

Idézet

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ha nem szeretnéd, hogy a GK tali számodra csúfosan érjen véget, ilyen kijelentés után -mégha poén szaga is volt- gondoskodj szerény személyed védelméről. Nem, nem a testi épségedre gondolok. https://forum.hwsw.h...ns_more/046.gif

Húúha, egy búrkolt fenyegetés? (vagy mégse annyira burkolt...) Megsértődsz, ha nem reagálok? Csak, hogy lásd, nem a te szinteden vagyok. https://forum.hwsw.h...default/013.gif Ha problémád van nyugodtan pötyögd be a nevem a privát üzenet címszó alatt. https://forum.hwsw.h...default/024.gif

Weil sie wünschen... Ich bin nicht ein empfindlicher Typ. Ich will nicht das tun, wenn noch einmal homoseuell, weil ich Sie auf Hals schnitt. Dann das sprachen wir es...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/059.gif wurzell!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/024.gif

#1782 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 02. 09:11

Délután akarjátok négy körül a találkozót, délelőtt indulni haza. Még ott a főzöcske meg a kajálás ideje. Mikor mennénk turázni meg strandolni? Ezek inkább külön programok amire szerintem nem árt komolyabb időt szánni.

#1783 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 02. 09:28

Idézet

Délután akarjátok négy körül a találkozót, délelőtt indulni haza. Még ott a főzöcske meg a kajálás ideje. Mikor mennénk turázni meg strandolni? Ezek inkább külön programok amire szerintem nem árt komolyabb időt szánni.
Hát legyen akkor délután 15:00. Még minden képlékeny. De a "túra" nem nagy idő... szerintem kényelmesen egy óra az út oda-vissza, plusz a fent töltött fél óra. Szóval max két óra alatt simán megvan, és ki nem fogtok fáradni. Ezért mondtam hogy a találka 14:00-tól legyen, bár akkor még gatyarohasztó lehet a hőség. Akkor 15:00-kor nekivágunk, és 17:00-ra vissza is érünk. Akkor tűzgyújtás, és 17:30-tól már rotyog a kaja. Az meg készen van 1,5 de max 2 óra alatt. (mindenhol jó sok időt hagytam rá.) Szóval legkésőbb 20:00-kor, kaja.
Kaja előkészítését délelőtt megcsinálom úgyis, szal csak bele kell szórni a kondérba...tüzet szintén megrakom előre, csak be kell gyújtani...
Aki strandolni szeretne, jöhet déltől is, ozt lekalauzolom....de én strandra úgysem akarok menni, csak vázoltam hogy ez is egy lehetőség.... lehet hogy valaki a kirándulás helyett is inkább fürdik pl...
A többi geocachingos progi fakultatív, aki műveli ezt, úgyis tudja hogy ahhoz kalauz nem kell :Đ
De várom még az észrevételeket, hogy minél jobb program kerekedjék.

Kép
Kép
Kép

#1784 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 02. 10:16

Idézet

Idézet

De várom még az észrevételeket, hogy minél jobb program kerekedjék.

A kaja előkészítés is meg van egy óra nem? Leszünk nyócan, összeszabdaljuk még apukád saválló tartályait is...:)Csak mert ha jönnek bioék korábban -tegyük fel még délelött ide érnek- akkor esetleg megejthető egy Veszprém város nevezetességeinek a prezentálása is. Túl sok minden nincsen, igazából elég a történelmi várat megnézni -max 1 óra- visszafelé egy hűsítő sör a várkertben, oszt mehetünk a szőlőbe. Azt még meg jegyezném, hogy csak egy ötlet. :Đ

#1785 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 10:28

Idézet

Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy ha mondjuk korábban mennénk, akkor leraknánk James-nél az autót és négyen -vagy akár többen is, ha akarnak csatlakozni- elmegyünk egy kicsit sétálni, megnézni a helyet. Másnap pedig nem feltétlenül kell 11-kor haza indulni. Kiállunk az udvarról, mert James zárja a kaput és elmegyünk szétnézni, meg ilyenek.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1786 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 10:29

Idézet

Ezért mondtam hogy a találka 14:00-tól legyen, bár akkor még gatyarohasztó lehet a hőség.
Engem konkrétan a meleg tart életben. Ezt nem félreérteni! Semmi bajom a hőséggel, azt sem bánom, ha 40 fok van árnyékban.
biolencse
Get your Portable ID!

#1787 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 10:33

Idézet

Csak mert ha jönnek bioék korábban -tegyük fel még délelött ide érnek- akkor esetleg megejthető egy Veszprém város nevezetességeinek a prezentálása is.

Azt szinte kizártnak tartom, hogy délelőtt oda érjünk, hiszen az út azért elég hosszú és nem tartom valószínűnek, hogy Kasy és Guppi reggel 6-kor vonatra szállnak, hogy Szolnokról 8 körül elindulhassunk. A kora délutánt sokkal valószínűbbnek tartom. Bár a déli érkezés sem kizárt. Ezt még megbeszéljük a többiekkel, hogy mikor indulnak.
biolencse
Get your Portable ID!

#1788 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 10:36

Veszprémi városnézés, túrázás, balcsizás mind mind érdekelne. De hogy a fenébe lehet ezt napba sűríteni az már más kérdés (órákat tudok a vízben eltölteni)

#1789 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 11:31

Szerintem aznapra egy Halom hegyi sétával (kilátó, bányagödör) és max 1-1,5 órás balcsiban pancsival lehet számolni HA 14:00-ra odaér a társaság. Másnap pedig hazafele meg lehet ejteni Veszprémet. Úgyis én is arrafele megyek, GPS-nek jó vagyok :Đ Veszprémben a várat érdemes megnézni belülről, kívülről... arra biztos jut idő. Persze helyiként sok mást is tudnék mutatni, de sem én nem fogok ráérni, se nem maradtok le egetverőről, ha most ez kimarad. A vár mondjuk megér egy kis megállót.
Egy délutánba minden nem fér bele. Prioritása úgyis a Halomhegyi bográcsosnak-beszélgetőestnek van. Ha már ottvagyunk a kilátó adja magát. Minden más attól függ hogy jövünk ki idővel. Ha pl a keleti végről érkezőkben van ingerencia egy csobbanásra a magyar tengerben, akkor embereljék meg magukat, érjenek délre, ozt akkor 14:30-ig ott tudnak lenni a strandon. (ez a pesti szekcióra ugyanúgy igaz..mint másra is)

Kép
Kép
Kép

#1790 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 02. 12:16

Tehát akkor:

13:50 Érkezés. Grüssgott!
13:55 Velkám drink elfogyasztása, pohár fenekére nézés (ki-ki üdítővel is teheti)
14:00 Indulás pancsolni, napszenyó, szánsájn, bikinis csajszik stírölése (Glek törülközőt hozzá')
15:30 Gépjárműűűűűre!!! Pancsolás vége, utolsó korty sör megemésztése, pisi a parkolóban, csattogás papucsban, pelenka csere, akinek szükséges
16:00 Második velkám drink elfogyasztása (ki-ki üdítővel is teheti), az újonnan érkezőkkel, majd irány a túrha! ~20 m-es szintkülönbség megtétele papucsban, kilátóból böszmén nézegető emberek fényképezése, sör bontás, bújkálás egy vadregényes, és hűvös gödörben
17:30 Gyülekezés a táborhelyen, harmadik velkám drink elfogyasztása (ki-ki üdítővel is teheti) az utolsó vendégekkel, előkészület a vacsihoz. Közben: ismerkedés, sörfogyasztás (ki-ki üdítővel is teheti), sátorverés és jókedvünk szinten tartása.
20:00 Gúten ápetit! Kondér kongatása, sorban állás az aznapi betevőért. Csámcsogás, böfögés, pukizás belefér.
20:30 Szilárd halamzállapotú táplálékról való átállás a folyékonyra (ki-ki üdítővel is teheti)

Idáig ismert a sztorit, innentől meg majd spontán kialakul...:Đ
[color= #999999" class="Apple-style-span]//lektorálta tjames...ja és[/color][color= #999999" class="Apple-style-span]: Látom GK-zol...nem akarsz az emilemre is válaszolni?//[/color]
[color= #999999" class="Apple-style-span](felülvizsgálva: norb) :-D[/color]

#1791 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 13:26

Idézet

A bográcsos hogy lesz eltervezve? Sok éhes száj lesz, reális lenne két bográccsal főzni? (talán bogrács főző versenyt is intézhetünk:))
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1792 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 14:49

Idézet

...talán bogrács főző versenyt is intézhetünk:))
Azt azért úgy megnézném, ahogy megfőzöl egy bográcsot. KépKépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#1793 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 02. 14:53

Idézet

Idézet

Ahoz egy kohó is kéneKép

#1794 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 15:28

Idézet

Idézet

De az meg már hogy hangzik hogy bográcsos főző verseny?Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1795 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 15:39

Gkásztikfór: Mi lenne ha túrázás helyett a nagy melegben leugranánk a balcsira?? KépKép

+bio: Hogy képzeled az utat veszprém fele? Mert lehet hogy nem utaznék szolnokig hanem leszállnék Cegléden és ott vennétek fel útközben. Nekem anyagilag jobban megérné.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1796 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 17:34

Idézet

Gkásztikfór: Mi lenne ha túrázás helyett a nagy melegben leugranánk a balcsira?? KépKép

+bio: Hogy képzeled az utat veszprém fele? Mert lehet hogy nem utaznék szolnokig hanem leszállnék Cegléden és ott vennétek fel útközben. Nekem anyagilag jobban megérné.
És ha már említette James a GPS-t. Vigyek egyet Bio?

#1797 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 17:34

Idézet

Tehát akkor:

13:50 Érkezés. Grüssgott!
13:55 Velkám drink elfogyasztása, pohár fenekére nézés (ki-ki üdítővel is teheti)
14:00 Indulás pancsolni, napszenyó, szánsájn, bikinis csajszik stírölése (Glek törülközőt hozzá')
15:30 Gépjárműűűűűre!!! Pancsolás vége, utolsó korty sör megemésztése, pisi a parkolóban, csattogás papucsban, pelenka csere, akinek szükséges
16:00 Második velkám drink elfogyasztása (ki-ki üdítővel is teheti), az újonnan érkezőkkel, majd irány a túrha! ~20 m-es szintkülönbség megtétele papucsban, kilátóból böszmén nézegető emberek fényképezése, sör bontás, bújkálás egy vadregényes, és hűvös gödörben
17:30 Gyülekezés a táborhelyen, harmadik velkám drink elfogyasztása (ki-ki üdítővel is teheti) az utolsó vendégekkel, előkészület a vacsihoz. Közben: ismerkedés, sörfogyasztás (ki-ki üdítővel is teheti), sátorverés és jókedvünk szinten tartása.
20:00 Gúten ápetit! Kondér kongatása, sorban állás az aznapi betevőért. Csámcsogás, böfögés, pukizás belefér.
20:30 Szilárd halamzállapotú táplálékról való átállás a folyékonyra (ki-ki üdítővel is teheti)

Idáig ismert a sztorit, innentől meg majd spontán kialakul...:Đ
[color= #999999" class="Apple-style-span]//lektorálta tjames...ja és[/color][color= #999999" class="Apple-style-span]: Látom GK-zol...nem akarsz az emilemre is válaszolni?//[/color]
[color= #999999" class="Apple-style-span](felülvizsgálva: norb) :-D[/color]
? Kimaradt a velkám CSAATT (ki-ki ütővel is teheti).

#1798 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 20:26

Idézet

Idézet

A bográcsos hogy lesz eltervezve? Sok éhes száj lesz, reális lenne két bográccsal főzni? (talán bogrács főző versenyt is intézhetünk:))
Nem hinném hogy anyian össze tudunk gyűlni, hogy ne lenne elég egy bogrács. Főztem már másfél tucat emberre, és nem sordult ki...és tudok kérni még nagyobbat is. Viszont mivel egy tüzelő hely van, a bográcsverseny kilőve. Eszitek amit kaptok, és kész! :Đ Nem fogtok éhezni, ne aggódj. Bőven fogok számolni!
Kép
Kép
Kép

#1799 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 02. 20:38

kasy: Bio-val tegnap pont arról beszéltünk hogy kell GPS. Úgy ,hogy hozzál. :Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love