HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1821 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 06. 10:49

Akkor ma este 6-kor BAGOLY! Csak el ne felejtsem! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#1822 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 06. 11:03

Idézet

Nehogy elfelejtsd! :Đ
Majd csörgetlek ha mi indultunk. :-D

Kép
Kép
Kép

#1823 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 06. 11:14

Idézet

Idézet

Nehogy elfelejtsd! :Đ
Majd csörgetlek ha mi indultunk. :-D
Mikó' menjek hozzád james? Gondoltam munka után oda megyek, tolunk valamit az arcunk mögé, meg megrendeljük a cuccodat, aztán rájöttem, hogy ez nem fog össze jönni, mert otthon hagytam a brifkómat, kártyáimat. Szal mindenképpen haza kell mennem. :)

#1824 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 06. 14:11

Idézet

Idézet

Én pénz híján, amit GPS-re költhetnék, mindig térképet használok. Eddig mindössze egyszer néztem be egy autópálya kijáratot, mikor Tatabányáról jöttem haza Szolnokra. Az plusz 20 km-be került. De a tatai waresztalálkozóra -ami megérkezésünkkor derült ki , hogy elmarad :-D -mindenféle magától beszélô útbaigazító gép nélkül mentem. Szóval most sem tévednénk el, csak ha ennyi marha (Gékásztikfór + 1?) beül egy autóba, ott lesz nemulass. Olyankor inkább hallgatom mit mond Kasy "Andija", mint a térképet nézegessem.
Halkan megsúgom, hogy Daveout, már többször járt nálunk! :Đ Úgyhogy csak tudja az utat!
akkor ő lesz a GPS? Rossz felé fordulunk már is mondja: ÚJ-RA-TER-VE-ZÉS... (Még jó hogy nem norb-ot visszük ő valahogy így csinálná: "CSATT ÚJ-RA-TER-VE-ZÉS" Kép)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1825 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 06. 14:30

Idézet

Idézet

Idézet

Én pénz híján, amit GPS-re költhetnék, mindig térképet használok. Eddig mindössze egyszer néztem be egy autópálya kijáratot, mikor Tatabányáról jöttem haza Szolnokra. Az plusz 20 km-be került. De a tatai waresztalálkozóra -ami megérkezésünkkor derült ki , hogy elmarad :-D -mindenféle magától beszélô útbaigazító gép nélkül mentem. Szóval most sem tévednénk el, csak ha ennyi marha (Gékásztikfór + 1?) beül egy autóba, ott lesz nemulass. Olyankor inkább hallgatom mit mond Kasy "Andija", mint a térképet nézegessem.
Halkan megsúgom, hogy Daveout, már többször járt nálunk! :Đ Úgyhogy csak tudja az utat!
akkor ő lesz a GPS? Rossz felé fordulunk már is mondja: ÚJ-RA-TER-VE-ZÉS... (Még jó hogy nem norb-ot visszük ő valahogy így csinálná: "CSATT ÚJ-RA-TER-VE-ZÉS" Kép)
És ha már itt tartunk,Guppi úgy csinálná, hogy "TÁTT-TÁTT ÚJ-RA-TER-VE-ZÉS" Kép

#1826 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 06. 15:58

Lemaradt a Blupp-blupp, PLACCS. Kép Lehet nem is kell nekünk az a Balatoni pancsolás. Elég vizesek leszünk mire odaérünk. Sokat kóválygunk még kiborul Guppi akváriuma.:Đ:) Egyébként én tudok vinni GPS-t, elméletileg a szoftvere is friss. Ami, ha én leszek a sofőr mindenképp kell. Kép Nah jó, csak azért mert a magyar utakon történő szitkozódást és feszültséget levezeti a lágy női hangja az "újratervezésnek". Kép Őmm.. ezt lehet nem tudja pótolni James -szintén lágy?- hangja. KépKépKép

Guppi, *nagyká* jó az visszaszámláló! Nincs esetleg valami banner verzió aláírásba? Vmi kultúráltabbat szerintem kitehetne minden jelentkező. :-D No meg MSN-es, személyes üzenetben található is bejönne nekem. Ha már számolunk, akkor számoljunk mindenhol. Kép

#1827 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 06. 16:02

Idézet

Idézet

Idézet

Jajj hát én nagyon vágom az utat...ha eltévednénk letépjük a gumit a wareszről...és a felnivel a sineken végignyomjuk mint a jázmin ic!!!Kép

#1828 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 06. 20:42

Idézet

Lemaradt a Blupp-blupp, PLACCS. Kép Lehet nem is kell nekünk az a Balatoni pancsolás. Elég vizesek leszünk mire odaérünk. Sokat kóválygunk még kiborul Guppi akváriuma.:Đ:) Egyébként én tudok vinni GPS-t, elméletileg a szoftvere is friss. Ami, ha én leszek a sofőr mindenképp kell. Kép Nah jó, csak azért mert a magyar utakon történő szitkozódást és feszültséget levezeti a lágy női hangja az "újratervezésnek". Kép Őmm.. ezt lehet nem tudja pótolni James -szintén lágy?- hangja. KépKépKép
LOL! Kép Csak arra kell vigyázni hogy kasy ne hogy "belepakoljon" az akváriumomba (Hiszen valamilyen szinten medence az is) KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1829 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 06. 22:03

Gyerekek! Lezajlott az eddigi legnagyobb GK party 5 fővel! Überbrutál volt! Ha ilyen hangulatú lesz a júniusi buláj, akkor bánhatja, aki kihagyja! A többiek most nincsenek olyan állapotban , hogy írjanak! :Đ ( james,ragna, norb,toopac)KépKépVolt ám Norb féle CSATT!:-D

#1830 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 07. 05:44

ÁÁÁÁÓÓÓÓÁÁÁÁ...Morgen. Kávén, cigin, szaráson túl vagyok. :Đ Most csepegtetek a szemembe, mert olyan, mintha tépőzáras lenne...Bővebben a nap folyamán...:-D

#1831 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 06:24

Úúúúúúú... na jóreggeeetö. Huhh... Hát N360-nak igaza volt...nem voltunk GK állapotban tennap este. Találka után norbbal még fájtnájtoztunk egyet, s az egyik meccset meg is nyertem, de őszintén nemtom ki nyerte a másodikat. Addigra már kifejezetten nem voltam jól. Meg kell valljam férfiasan, én túllőtem a saját kerítésemen.... nem is csoda, termeltünk rendesen. [color= #999999" class="Apple-style-span](a kép csak egy pillanatnyi állapotot tükröz, nem az egész estét)[/color]
Kép
Viszont tényleg összejött az eddig negnagyobb látszámú GK júzer! :Đ Minek is hívjuk magunkat? :-D GKsztik4 után szabadon... mi leszünk a Dögös Ötös! :) WWÁÁááááháháhháááá
Kép
[color= #999999" class="Apple-style-span]balról jobbra: norb, tjames, N360, Toopac, Rangarök[/color]

Kép
Kép
Kép

#1832 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 06:32

Na és sikerült valamit megbeszélni vagy "csak" hepajoztatok?

#1833 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 06:41

Idézet

Na és sikerült valamit megbeszélni vagy "csak" hepajoztatok?
Hát annyit beszéltünk csak róla, hogy majd valami táblát fogok kirakni a műútra ,hogy könnyebb legyen odatalalni. Ezenkívül még annyit, hogy valami szalonnát is veszek majd, hogy a bogrács elfogyasztása után (kb 20:00 - 21:00) is lehessen valamit "nasizni" még az éjszaka folyamán (akár hajnali órákban) mert azért talán kelleni fog még valami szilárd is. Toopac biztosított mindenkit, ha kell elalszik a kocsijában is. Ragna, norb vállalta a kiskukta szerepét, segítenek majd a kaja előkészületeinél.
Kép
Kép
Kép

#1834 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 06:45

Idézet

Idézet

szalonnázást jöhet. Én is gondoltam már rá. Annak is van egy hangulata, ráadásul ha az ember beszalonnáz akkor a piát is jobban bírja.

#1835 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 09:25

Idézet

Úúúúúúú... na jóreggeeetö. Huhh... Hát N360-nak igaza volt...nem voltunk GK állapotban tennap este. Találka után norbbal még fájtnájtoztunk egyet, s az egyik meccset meg is nyertem, de őszintén nemtom ki nyerte a másodikat. Addigra már kifejezetten nem voltam jól. Meg kell valljam férfiasan, én túllőtem a saját kerítésemen.... nem is csoda, termeltünk rendesen. [color= #999999" class="Apple-style-span](a kép csak egy pillanatnyi állapotot tükröz, nem az egész estét)[/color]
Kép
Viszont tényleg összejött az eddig negnagyobb látszámú GK júzer! :Đ Minek is hívjuk magunkat? :-D GKsztik4 után szabadon... mi leszünk a Dögös Ötös! :) WWÁÁááááháháhháááá
Kép
[color= #999999" class="Apple-style-span]balról jobbra: norb, tjames, N360, Toopac, Rangarök[/color]

Azt tudjátok meg hogy azért vigyorgok ennyire mert aki fotózott még a kép előtt asszondja' : SZIFILIIIISZ !
Mondom ez hülye b*megKép
Egyébként ez este jó volt, kibeszéltünk minden szép témát a szarástól kezdve a ketté szakadó motorosokon keresztül james kollégáinak dührohamáig. KépKép

#1836 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 07. 09:32

Idézet

Idézet

Azt tudjátok meg hogy azért vigyorgok ennyire mert aki fotózott még a kép előtt asszondja' : SZIFILIIIISZ !
Mondom ez hülye b*megKép
Egyébként ez este jó volt, kibeszéltünk minden szép témát a szarástól kezdve a ketté szakadó motorosokon keresztül james kollégáinak dührohamáig. KépKép

Na ja. Oszt annyira belejött a magyarázásba, hogy még a drága sert is kiburogatta. :Đ

#1837 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 10:16

Idézet

Hát annyit beszéltünk csak róla, hogy majd valami táblát fogok kirakni a műútra ,hogy könnyebb legyen odatalalni. Ezenkívül még annyit, hogy valami szalonnát is veszek majd, hogy a bogrács elfogyasztása után (kb 20:00 - 21:00) is lehessen valamit "nasizni" még az éjszaka folyamán (akár hajnali órákban) mert azért talán kelleni fog még valami szilárd is. Toopac biztosított mindenkit, ha kell elalszik a kocsijában is. Ragna, norb vállalta a kiskukta szerepét, segítenek majd a kaja előkészületeinél.
Örülök, hogy ti is össze ültetek és hogy az online közösség offline módban is alakulgat.
Viszont annyit már most leszögezek, hogy köszönöm szépen, én nem kérek a tányéromba bográcsot. Megmaradok a pörköltnél. Tudom, az ember gyomra majdnem mindent megemészt, de a bogrács azért lehet, kicsit megülné a hasunkat. Kép
Én már nagyon várom a júniust. Remélem mindenki így van ezzel. Kép

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1838 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 07. 10:45

Idézet

Idézet

Örülök, hogy ti is össze ültetek és hogy az online közösség offline módban is alakulgat.
Viszont annyit már most leszögezek, hogy köszönöm szépen, én nem kérek a tányéromba bográcsot. Megmaradok a pörköltnél. Tudom, az ember gyomra majdnem mindent megemészt, de a bogrács azért lehet, kicsit megülné a hasunkat. Kép
Én már nagyon várom a júniust. Remélem mindenki így van ezzel. Kép
RECCCCCCCCCSSSSSSSSS!!!!ÚÚÚÚÚÚÚhhhhhhhh...ez most nagyon mellbevágott...:Đ:):-D

#1839 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 10:52

Idézet

Idézet

Kép

Mondom ez hülye b*megKép

Milyen dührohamomat??? :) Csak átélve meséltem, azért repült a sör :)
Kép
Kép
Kép

#1840 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 10:54

Idézet

Idézet

Mondom ez hülye b*megKép

Milyen dührohamomat??? :Đ Csak átélve meséltem, azért repült a sör :-D
Van aki ilyen beleéléssel mesél, van aki meg a kaját az arcodba köpve nevet rajta... Így szép ez. Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.