HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:14

Idézet

crybaby?
látom kurvára nem esett le hogy nem veszem poénra dolgot.. nem baj.

#4242 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:30

Idézet

látom kurvára nem esett le hogy nem veszem poénra dolgot.. nem baj.
sírj még egy kicsit, attól jobb lesz :Đ

#4243 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:40

Idézet

sírj még egy kicsit, attól jobb lesz :Đ
nehogy azt hidd hogy sírok... csak pl tőled nem vártam volna. mindegy... csalódni mindig szar dolog.
És hogy ne legyen off: nem leszek gk talin.

#4244 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:48

Idézet

És hogy ne legyen off: nem leszek gk talin.
Micsoda bosszú!

#4245 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:53

Idézet

Micsoda bosszú!
fogd fel annak ha gondolod....

#4246 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 03. 14:55

Idézet

fogd fel annak ha gondolod....
Engem speciel nem érdekel, ha játszod a drámakirálynőt, maximum James lesz csalódott, s azért kár.

#4247 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 03. 15:01

Idézet

Engem speciel nem érdekel, ha játszod a drámakirálynőt, maximum James lesz csalódott, s azért kár.
na igen azt rögtön gondoltam hogy nem fogok hiányozni neked :Đ James.. hát... ez van. bocsi tőle. de nem megyek olyan közösségbe ahol nem kezelnek egyenlő értékű tag ként.

#4248 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 03. 15:59

InGen nem gondoltam hogy ezt fogom egyszer írni de:
Tinidráma ONKép

#4249 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 03. 16:47

Idézet

Idézet

na igen azt rögtön gondoltam hogy nem fogok hiányozni neked :Đ James.. hát... ez van. bocsi tőle. de nem megyek olyan közösségbe ahol nem kezelnek egyenlő értékű tag ként.
Ugyan már bundu, ne csináld ezt.
1. A tavaly leadott 20 forintos és pofán k*rós csajozási elméleted kidolgozása után szerinted valaki buzinak néz? Bár azt hozzá kell tennem, arányaiban nem annyiszor jön be mint ahogy említetted. Kép
2. Italból sem kis mennyiséget vertél le, a sör ivása is csak azért tartott pár mp-nél több ideig, mert a dobozt meg kellett hagyni. Éppen ezért nem engedné senki a teázást.

#4250 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 03. 16:58

Idézet

Idézet

Idézet

Ugyan már bundu, ne csináld ezt.
1. A tavaly leadott 20 forintos és pofán k*rós csajozási elméleted kidolgozása után szerinted valaki buzinak néz? Bár azt hozzá kell tennem, arányaiban nem annyiszor jön be mint ahogy említetted. Kép
2. Italból sem kis mennyiséget vertél le, a sör ivása is csak azért tartott pár mp-nél több ideig, mert a dobozt meg kellett hagyni. Éppen ezért nem engedné senki a teázást.
A legjobb lenne ha ez az egész leállna.

#4251 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 16:31

Idézet

Idézet

Van olyan hogy az embernek szar napja van. Bocs ha túlfeszítettük a húrt. Bár azt gondolom egy ice teán nem kéne befordulni, természetesen meglesz a talin minden kívánalmad, tavaly ispróbáltam mindenkinek kívánalmára tenni, lehetőségeimhez mérten. Beher-toncsi lesz, s ha hagyod ránkpusztulni...akkor tényleg jégesőért fogok imádkozni a kukoricásba! (ami nem fog téged érinteni, ha nem leszel ott, hanem ITT leszel! :-D )
Kép
Kép
Kép

#4252 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:09

Idézet

Van olyan hogy az embernek szar napja van. Bocs ha túlfeszítettük a húrt. Bár azt gondolom egy ice teán nem kéne befordulni, természetesen meglesz a talin minden kívánalmad, tavaly ispróbáltam mindenkinek kívánalmára tenni, lehetőségeimhez mérten. Beher-toncsi lesz, s ha hagyod ránkpusztulni...akkor tényleg jégesőért fogok imádkozni a kukoricásba! (ami nem fog téged érinteni, ha nem leszel ott, hanem ITT leszel! :Đ )
Akkor már kulcsolhatod is imára a kezed mert nem leszek ott. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ha látom hogy valakinek nem esik jól az amit mondok akkor nem folytatom azzal hogy elkezdem szépen megalázni. Nem értem miért kellett tovább szívni a véremet. Mostmár mindegy... a legjobban az oda és vissza utat sajnálom.

#4253 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:10

Idézet

Akkor már kulcsolhatod is imára a kezed mert nem leszek ott. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ha látom hogy valakinek nem esik jól az amit mondok akkor nem folytatom azzal hogy elkezdem szépen megalázni. Nem értem miért kellett tovább szívni a véremet. Mostmár mindegy... a legjobban az oda és vissza utat sajnálom.
Én is. KépKép Nélküled nem teljes a waresz team. Lehet bebukik az egész... KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4254 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:25

Idézet

Idézet

Van olyan hogy az embernek szar napja van. Bocs ha túlfeszítettük a húrt. Bár azt gondolom egy ice teán nem kéne befordulni, természetesen meglesz a talin minden kívánalmad, tavaly ispróbáltam mindenkinek kívánalmára tenni, lehetőségeimhez mérten. Beher-toncsi lesz, s ha hagyod ránkpusztulni...akkor tényleg jégesőért fogok imádkozni a kukoricásba! (ami nem fog téged érinteni, ha nem leszel ott, hanem ITT leszel! :-D )

1x szivattalak és az is az ice tea volt. Úgyhogy leszel kedves most nem te belém*aszni az ideget, mintha miattam lenne az egész.

Annyit megjegyzek amúgy, hogy én nem értem azért a felháborodásod, hisz nem ilyen sértődősnek ismertelek meg. Nemtom mi lehet az ok, amiért ennyire padlón vagy, de szerintem pihenj rá egyet. Tudod hogy én szeretném hogy ottlégy. Nem kicsit. Ha kell, én keverem (vagy rázom, hogy kéred) össze a betont neked. :Đ
Nem mellesleg köszi, az is jól esik hogy csak az utat hiányolod a tavalyiból. Hát most menten én fodulok be....

Kép
Kép
Kép

#4255 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:25

Idézet

Idézet

Én is. KépKép Nélküled nem teljes a waresz team. Lehet bebukik az egész... KépKép
Na jó, akkor ennyi gyerekek..... ez így nem fog menni.
Kép
Kép
Kép

#4256 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:29

Na mivan má sértődés verseny indul vagy mi? Mindenkinek pirosbetűs napok vannak vagy mi? Hihetetlenek vagytok!Kép

#4257 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:33

Idézet

Na jó, akkor ennyi gyerekek..... ez így nem fog menni.
Őszintén James, kurvára gáz, hogy neked kell könyörögni itt egyeseknek. Főleg azután, hogy a tavalyi buli milyen kurva jó volt, inkább mindenkinek itt kéne ugrálnia, és imádkozni hozzád, hogy férjen be a létszámkeretbe. Komolyan, én érzem már kínosnak, hogy neked kell még szívességeket tenni, meg térden csúszni.

Biztos nagyon sok dolga van nyáron (főleg hétvégén) a sok tinédzser primadonnának, akik teszik itt az agyukat. Hagyjuk már...

#4258 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:33

Idézet

1x szivattalak és az is az ice tea volt. Úgyhogy leszel kedves most nem te belém*aszni az ideget, mintha miattam lenne az egész.

Annyit megjegyzek amúgy, hogy én nem értem azért a felháborodásod, hisz nem ilyen sértődősnek ismertelek meg. Nemtom mi lehet az ok, amiért ennyire padlón vagy, de szerintem pihenj rá egyet. Tudod hogy én szeretném hogy ottlégy. Nem kicsit. Ha kell, én keverem (vagy rázom, hogy kéred) össze a betont neked. :Đ
Nem mellesleg köszi, az is jól esik hogy csak az utat hiányolod a tavalyiból. Hát most menten én fodulok be....

Egy percig nem mondtam, hogy az ice tea baszta fel az agyam.. hanem a buzizás az emo-zás a crybaby-zes a drámakirálynőzés és a dologhoz való hozzá állása a gamekapocs mélyen tisztelt szerkesztőjének...

Jó volt a tali többi része is. persze. De a waresz hangulat az azért utánozhatatlan... és ezt csak az tudja igazán aki az időgépben ült.

#4259 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:36

Idézet

Komolyan, én érzem már kínosnak, hogy neked kell még szívességeket tenni, meg térden csúszni.

Biztos nagyon sok dolga van nyáron (főleg hétvégén) a sok tinédzser primadonnának, akik teszik itt az agyukat. Hagyjuk már...
érezd is magad kínosan... így tartod a kapcsolatot az olvasókkal hogy szívod a vérüket meg beszólogatsz nekik.
22éves embert meg nem nevezném tini-nek...

#4260 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:39

Idézet

érezd is magad kínosan... így tartod a kapcsolatot az olvasókkal hogy szívod a vérüket meg beszólogatsz nekik.
22éves embert meg nem nevezném tini-nek...
Jamesszel ellentétben én nem fogom nyalni a pinádat, csak azért hogy kiszakítsál egy napot a társaságra a nyilvánvalóan nagyon fontos és túlzsúfolt időbeosztásodból.

Azt meg hogy így felveszed az oltást már végképp nem tudom mire vélni, lévén ahogy azt már lejjebb is írták sokan, nem ilyennek ismertünk meg tavaly. Még egy lányt is lehet ennél jobban oltani anélkül, hogy felvegye, az meg hogy épp vér folyik a segglyukadból kurvára nem az én problémám, majd akkor olvasd a fórumot, ha elmúlt a period.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.