HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4261 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:43

Idézet

Idézet

Komolyan, én érzem már kínosnak, hogy neked kell még szívességeket tenni, meg térden csúszni.

Biztos nagyon sok dolga van nyáron (főleg hétvégén) a sok tinédzser primadonnának, akik teszik itt az agyukat. Hagyjuk már...
érezd is magad kínosan... így tartod a kapcsolatot az olvasókkal hogy szívod a vérüket meg beszólogatsz nekik.
22éves embert meg nem nevezném tini-nek...

Azért had álljak már a James mellé... Én tudom mi energiát fektet egy ilyen buliba és akkor jön valaki (akire ráadásul számít is nem kicsit) aki azt mondja hogy jójó szép volt a tali de azért a Wartburgos odaút az jobb volt. (Nekem ez jött le a HSZ-edből) Ezek után nem sok kedve van az embernek bármit is szerveznie ha egy "nagyon várós jófej TELJESNÉL TELJESEBB ÉRTÉKŰ TAG leszólja" Azért egy sorry-val Te is tartozol Bundu a James felé. Az InGennel folytatott vitátokba nem szólok bele mert nem olvastam minden HSZ-t úgyhogy no comment biztos van benne igazság, de ez a ti vitátok.

#4262 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:44

Egyébként hol lesz ez a tali? Mert gondolkozok rajta hogy lehet hogy elmegyek :Đ
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4263 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:45

Idézet

Jamesszel ellentétben én nem fogom nyalni a pinádat, csak azért hogy kiszakítsál egy napot a társaságra a nyilvánvalóan nagyon fontos és túlzsúfolt időbeosztásodból.

Azt meg hogy így felveszed az oltást már végképp nem tudom mire vélni, lévén ahogy azt már lejjebb is írták sokan, nem ilyennek ismertünk meg tavaly. Még egy lányt is lehet ennél jobban oltani anélkül, hogy felvegye, az meg hogy épp vér folyik a segglyukadból kurvára nem az én problémám, majd akkor olvasd a fórumot, ha elmúlt a period.
ez egy tipikusan "érett" hozzá állás... most is próbálsz itt alázni azzal hogy lánynak titulálsz. Most csak ezért nem neked lesz igazad.
Nem is kell itt nyalni a seggem. egy szóval nem kértem... Ki nem szarja le ki hogyan bírja a beszólogatásokat? az hogy látom hogy a másiknak nem esik jól de ennek ellenére folytatom a dolgot a legkevésbé sem baráti gesztus. de te ezt nem ismerted fel. ennyi
amúgy meg hogy a nyári időbesztásom milyen az teljesen magán ügy.

#4264 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:45

Idézet

Idézet

érezd is magad kínosan... így tartod a kapcsolatot az olvasókkal hogy szívod a vérüket meg beszólogatsz nekik.
22éves embert meg nem nevezném tini-nek...

Azért had álljak már a James mellé... Én tudom mi energiát fektet egy ilyen buliba és akkor jön valaki (akire ráadásul számít is nem kicsit) aki azt mondja hogy jójó szép volt a tali de azért a Wartburgos odaút az jobb volt. (Nekem ez jött le a HSZ-edből) Ezek után nem sok kedve van az embernek bármit is szerveznie ha egy "nagyon várós jófej TELJESNÉL TELJESEBB ÉRTÉKŰ TAG leszólja" Azért egy sorry-val Te is tartozol Bundu a James felé. Az InGennel folytatott vitátokba nem szólok bele mert nem olvastam minden HSZ-t úgyhogy no comment biztos van benne igazság, de ez a ti vitátok.
+ ha nincs james, akkor wareszezés sincsKép

drakecsaj: ha bírod a gang-bangat, szerintem menjKépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#4265 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:48

Idézet

Egyébként hol lesz ez a tali? Mert gondolkozok rajta hogy lehet hogy elmegyek :Đ
Én azt hittem, hogy biztosan jösz Kép

#4266 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:50

Idézet

Idézet

Én azt hittem, hogy biztosan jösz Kép
Ezt meg honnan vetted? Kép Eddig ilyet egy szóval se említettem Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4267 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:51

Idézet

Azért had álljak már a James mellé... Én tudom mi energiát fektet egy ilyen buliba és akkor jön valaki (akire ráadásul számít is nem kicsit) aki azt mondja hogy jójó szép volt a tali de azért a Wartburgos odaút az jobb volt. (Nekem ez jött le a HSZ-edből) Ezek után nem sok kedve van az embernek bármit is szerveznie ha egy "nagyon várós jófej TELJESNÉL TELJESEBB ÉRTÉKŰ TAG leszólja" Azért egy sorry-val Te is tartozol Bundu a James felé.
teljes mértékben igazad van.. az a hsz szarul jött ki. a party tényleg jó volt. sry james papa.

#4268 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 17:54

Idézet

Idézet

Azért had álljak már a James mellé... Én tudom mi energiát fektet egy ilyen buliba és akkor jön valaki (akire ráadásul számít is nem kicsit) aki azt mondja hogy jójó szép volt a tali de azért a Wartburgos odaút az jobb volt. (Nekem ez jött le a HSZ-edből) Ezek után nem sok kedve van az embernek bármit is szerveznie ha egy "nagyon várós jófej TELJESNÉL TELJESEBB ÉRTÉKŰ TAG leszólja" Azért egy sorry-val Te is tartozol Bundu a James felé.
teljes mértékben igazad van.. az a hsz szarul jött ki. a party tényleg jó volt. sry james papa.

És így a korrekt :Đ Kép Hogy pókeresen fejezzem ki magam gg (good game)

#4269 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 04. 18:37

Bbogesznek igaza van abban, hogy bárhogy is tűnik, nem piskóta egy 15-25 fős buli megszervezése, úgy, hogy az ország minden egyes szarosszegletéből kell összetrombitálni az embereket.
Úgyhogy egy valamit kérnék: Ennyire előre ne mondja senki hogy jön, vagy sem. Azzal ráér egy hónappal a kilövés napja előtt is nyilatkozni. Viszont SZÁMOLJON VELE már most ! ! !
Bundu: én egyltalán nem haragszom rád, sőt bízom benne, hogy a rosszkedved tovaillantával meggondolod magad. Ez talán még nem seggnyalás :Đ
Kell nekünk a pipatömési technikád, még InGennek is! :-D

Kép
Kép
Kép

#4270 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 05. 23:06

Idézet

drakecsaj: ha bírod a gang-bangat, szerintem menjKépKép
Hülye állat! KépKépKépKépKép

-Bár tényleg belevaló dolog 20 (tajtrészegKép) fiú között egyke lányként szerepelni. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4271 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 20:52

Kár hogy tavaly ki kellett hagynom A GK talit... De ha nem jön koncert közbe (mint legutóbb) akkor számíthattok rám, mint gitárosra :Đ

(Am ez is james szervezés lesz?)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#4272 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:03

Idézet

Kár hogy tavaly ki kellett hagynom A GK talit... De ha nem jön koncert közbe (mint legutóbb) akkor számíthattok rám, mint gitárosra :Đ

(Am ez is james szervezés lesz?)
Ige, az lesz. Hátrány ez? :-D
Kép
Kép
Kép

#4273 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:05

Idézet

Ige, az lesz. Hátrány ez? :Đ
Hát persze hogy nem. Akkor gondolom a helyszín is ugyan az lesz...:-D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#4274 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:05

Idézet

Idézet

Igen...de ez sehátrány, ugye? :)
Kép
Kép
Kép

#4275 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:07

Idézet

Idézet

Idézet

Persze, hogy nem... Asszem nincs több "kifogásom"...Kép

Kösz jamesKépKép

Porch Monkey 4 Life!

#4276 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz jamesKépKép
A többit majd a tábortűz mellett! Kép Kép
Kép
Kép
Kép

#4277 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 21:12

Idézet

Idézet

Kösz jamesKépKép
A többit majd a tábortűz mellett! Kép Kép
Úgylegyen!Kép

Porch Monkey 4 Life!

#4278 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 06:45

Közeledünk, közeledünk...alig több mint 2 hónap a GK2.0-ig.
Hamarosan lesz bővebb infó is. Egyelőre ötletgyűjtögetés megy kvízre, feladatokra. Menü ugye adott....Italigényeket később gyűjtöm.
Bundu remélem a múltkori rossz napod elillant, s már várod te is!

Kép
Kép
Kép

#4279 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 09:02

Javallanám, ha idén is lesznek GK-s nyeremény ajándékok, akkor ne szarozzunk, mindenki húzzon egy nyeremény cetlit, és aki egyszer már nyert az többször nem húzhat! Mert amit tavaly csináltunk, khmmmm... kicsit szánalom volt! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#4280 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 09:40

Idézet

Javallanám, ha idén is lesznek GK-s nyeremény ajándékok, akkor ne szarozzunk, mindenki húzzon egy nyeremény cetlit, és aki egyszer már nyert az többször nem húzhat! Mert amit tavaly csináltunk, khmmmm... kicsit szánalom volt! Kép
Semmiképpen sem javallanám a cetlis módszert. Hisz nem az a lényege a nyereményeknek hogy egyszerűen ki legyenek osztva. A lényeg a feladatok végrehajtása, ami csapatépítő is lehet. Tavaly is csak a kvíz volt gáz, de az is annak tudható be, hogy nem készült feladványokkal senki. Ez idén máshogy lesz. Bbogeszel már tegnap pár lehetésges kvízkérdést kiagyaltunk. (na jó, őőőő volt az 5letgyáros, én meg a helyeslő) De a tavalyi rottyantottsörösdobozzal célbadobás átemelhető idénre is, és a sörivás is, de korsóból, nem dobozból. No ehhez hasonlók kellenének még, ami nem megalázó, nem erőn alapuló, nem képzettségen alapuló, de mókás, könnyen végrehajtható. Lehet agyalni, 5leteket várok!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216