HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4961 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 15:19

K2-vel mi van,nem tudja valaki? Úgy volt hogy velünk jön,de írtam neki privit és nem válaszolt.Jó lenne megbeszélni hogy hol találkozunk,mikor,jegyet venni stb...

szerk.: Most nézem hogy írt.K2 válaszolj a privire,ha ráérsz!!!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4962 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 15:25

Idézet

norb, Bögöly vagy valaki aki még tütüvel megy veszprémből, van nálatok még 1,5 hely a kocsiban? :Đ (A 0,5 hely a gitárnak kell majd Kép) Jó lenne ezt lassan letisztáznom, hogy kivel tudok elmenni. Veszprémig letudok menni busszal csak onnan kéne fuvar.
ez már tisztázva van. velem jössz. :-D + drakecsaj és N360.

#4963 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 18. 15:40

Idézet

na, ezért írtam, hogy viszek nektek pikáns pájinkát. tavaly balatonalmádiban volt hungarikum feszt és olyan minőségi magyar pájinkákat ittam, hogy nem bírtam abbahagyni. be is álltunk, mint a gerely. :Đ nem barackot, szilvát meg törkölyt ittunk, hanem csipkét, borókát, gesztenyét, paprikát...ésatöbbi. naGGGGGYon finomak. :-D bringával mentünk, de még így is igazoltattak a kerékpárúton. :)

kár, hogy csak most téma és én sem kapcsoltam előbb, mert faterom egész héten kecskeméten volt és hozathattam volna vele valami hírösset. sebaj, majd szerzek valahol veszprémben. vagy leugrom féllábbal almádiba. :)

Jól hangzik Nörb, megízleljük majd. Kép

#4964 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 18:58

Rendben, akkor sz.rok a befolyt pénzre, visszaosztok, ozt vastagbőr a képre, és majd közlöm mennyi kell még.
Úgyis kell hogy előfinanszírozzam, mivel kedden van nálunk piac, meg kell venni az alapanyagokat akkor. Addigra meg nem fog beérni mindenkinek a pénze. Kár mert most nem vagyok jól eleresztve, szerencsésebb lett volna ha mindenki előbb ébred. Igen, akinek inge nyugodtan magára veheti, de na aggódjon, majd meghív egy rövidre kiengesztelésképp, s én hajlani fogok a megbocsájtásra... :Đ Ilyennek neveltek :-D

Kép
Kép
Kép

#4965 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 16:39

Na még a mai napon, de legkésőbb holnap reggel nyomok egy újabb, egyben utolsó hírcsokrot a taliról, remélhetőleg sok új infóval.
Stay Tooned!

Kép
Kép
Kép

#4966 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 21:55

Őhm...van nálunk itthon egy kétszemélyes sátor. Ha vki igényt tart rá írjon, és viszem akkor magammal :Đ
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4967 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:16

Idézet

Őhm...van nálunk itthon egy kétszemélyes sátor. Ha vki igényt tart rá írjon, és viszem akkor magammal :Đ
Te kivel alszol, azt tudod??? Tied az egyik franciaágy a szobában, másik Waskéké
Kép
Kép
Kép

#4968 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:16

Valaki fel tud ajánlani egy helyet valamelyik sátorban? Megpróbáltam, de nem tudok beszervezni...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#4969 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:18

Idézet

Idézet

Te kivel alszol, azt tudod??? Tied az egyik franciaágy a szobában, másik Waskéké
Hát állítólag Guppival meg bioval
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4970 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:19

Idézet

Valaki fel tud ajánlani egy helyet valamelyik sátorban? Megpróbáltam, de nem tudok beszervezni...
Figy írtam hogy van 2személyes sátram. Kell? Mert akkor viszem magammal ha kell, és akkor tudsz hol aludni.

#4971 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:19

Idézet

Hát akkor most a legegyszerűbb szólni drakecsajnak hogy hozzon!
De polifoam még akkor is kell meg hálózsák

Kép
Kép
Kép

#4972 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:20

Idézet

Idézet

Az ok, csak sátor nincs...

#4973 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:21

Idézet

Idézet

Idézet

Hát akkor már van: drakecsaj HOZZAD!
Kép
Kép
Kép

#4974 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát akkor már van: drakecsaj HOZZAD!

Igenis Mester! Kép Felírtam listára, elő van készítve.

#4975 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:24

Kösz mindenkinek Kép

#4976 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:26

Látod? Kérj s adatik :Đ
Kép
Kép
Kép

#4977 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 22:54

Talán tudok szalonnát vinni pia helyett,ha kell még.Csak mennyit? Sátor vagy valami nekem is jól jönne,bár én a földön is elalszok hálózsákban.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4978 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 19. 23:02

Idézet

Látod? Kérj s adatik :Đ

Alap hogy ha valakinek valamire szüksége van akkor segítünk. Elvégre egy nagy család vagyunk vagy mi a fene. :-D

Egyébként meg köszönjük szépen a benti wc-t Kép Szerintem Mrs.Wask nevében is kijelenthetem hogy ez nekünk nagy megkönyebbülés hogy van ilyen is.
Meg úgy mindent köszönünk, fűnyírást, takarítást meg a csomó fáradozást.

Nah jó abbahagytam a köszöngetést, mert még végén a családomnak és nem létező kutyámnak is megköszönök mindent Kép

#4979 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 20. 06:07

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]És a FRISS checklista: HEZITÁLÓKAT KÉREM MA ESTIG DÖNTSENEK ! ! ! HÉTFŐN MÁR CSAK UTALNI LEHET! A LÉTSZÁMOT VÉGLEGESNEK FOGOM TEKINTENI MA ESTE ! ! [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Sárgával, akinek a pénze már megérkezett[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]21 fő 100%:[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Bbogesz[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]biolencse[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Ca$h[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Daks[/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]drakecsaj[/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]fojesz[/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]GetCarter[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Giga0509[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Guppi [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]InGen [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]K2 the Highest[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]kasy[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Kyuubi[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Murni[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]N360[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]norb[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Ragnarök[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Scoo[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]tjames[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Toopac[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]wolf15[/font]

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]3 fő 99%[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]ACDC 4ever [/font](fuvar biztos megoldható!)
Wask
Waskné

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]2fő 50%[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]First Aye[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Zoenn (még nem tudja...)[/font]

Kép
Kép
Kép

#4980 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 20. 09:47

Esmét költöttem. majd 3000,-Ft-ot, de most már megvan a kellék az egyik feladathoz, vannak 0,4L-es műapoharak, van libazsír, még két üdítő, meg pár apróság. Egy szatyorravaló.
Így most kb 44.000,-Ft költésnél járok.

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250